Nyheder og SamfundKultur

Unge Journalister udtrykke deres "nej" Ekstremisme

Unge journalister udtrykker deres "nej"
ekstremisme.
I Moskva afholdt den næste fase af konkurrencen for unge journalister "Ord og The Deed", der tager sigte på at bekæmpe ekstremisme og dannelsen af tolerance i de unge miljø. Konkurrencen afholdes uddannelsescenter "oplysningstiden" med støtte fra Departementet for Familie og ungdomspolitik i Moskva.

November 4, 2011 vært for den årlige russiske marts i Moskva og andre russiske byer. Capital procession samlet under nationalistiske bannere omkring femogtyve tusind mennesker, hvoraf de fleste var unge. For at give en objektiv vurdering af tidligere begivenheder - en yderst vanskelig opgave. Men faktum er, at - flere og flere repræsentanter for nutidens unge bliver involveret i ekstremistiske aktiviteter.

Uberettiget aggression, forsømmelse af moralske normer, moral, er risikoen for at begå alvorlige forbrydelser - er et resultat af den unges engagement til ekstremisme.

Training Center "oplysningstiden" har fundet en kreativ måde at tiltrække sig opmærksomhed fra unge til ekstremisme problem ved at annoncere en konkurrence "ord og gerning". Formålet med konkurrencen - at identificere og fremme journalistisk talent, afslører problemerne med kamp mod ekstremisme.

Konkurrencen "ord og gerning" består af kreative og pædagogiske stykker. Gennem deltagelse i uddannelse unge hæve niveauet af tolerance, få så mange oplysninger om den modstand mod ekstremisme. Kreativ fase af konkurrencen afholdes i tre kategorier: "Det bedste publikation om bekæmpelse af ekstremisme", "Bedste videoklip på temaet for kampen mod ekstremisme", "Bedste foto essay om temaet kampen mod ekstremisme."

For at deltage i konkurrencen "ord og gerning" gymnasieelever i Moskva skoler var involveret, studerende på journalistik, reklame og public relations, unge arbejdsbetingelser journalister.

Vurdere arbejde af deltagerne vil være juryen, som vil omfatte eksperter inden for reklame og public relations, ungdom psykologi, praktiserende læger, journalister, eksperter på området for massemedierne.

På grund af konkurrencen "ord og gerning", unge journalister har mulighed for at udveksle erhvervserfaring og for at vise deres talent som forfatter, at stifte bekendtskab med de vigtigste principper i konflikten af ekstremistiske aktivitet: uundgåelighed straf for at udføre forbrydelsen, lovligheden, gennemsigtighed og beskyttelse af menneskerettigheder og frihedsrettigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.