SundhedMedicin

Bearberry. Melbærris under graviditet

Alle har længe vidst, at lægeplanter er ofte meget sikrere at de bedste lægemidler. Desuden er ikke værre end hjælp i behandlingen af forskellige sygdomme. En af disse lægeplanter - en melbærris. Melbærris i graviditeten bruges kun i ekstreme tilfælde, kun på recept.

Fra gammel tid har denne plante været brugt til behandling af inflammatoriske sygdomme i uorgenitalsystemet. Manzanita er populær nok i kampen mod blærebetændelse.

nyttige egenskaber

bearberry blade indeholder en lang række næringsstoffer, der kan have en terapeutisk virkning på menneskelige organer. Det er sammensat af tanniner, hydroquinon, Arbutin, æteriske olier og flavonoider. Det har Arbutin aktiv antimikrobiel effekt og er i stand til at ødelægge skadelige mikroorganismer. Han har også en fremragende vanddrivende effekt, hvilket gør te fra bearberry sådanne nyttige i sygdomme i urin- og blæren.

De vigtigste gavnlige egenskaber bearberry:

  • fremragende astringerende;
  • Det afslapper musklerne;
  • udgange fluid fra kroppen;
  • effektivt behandler inflammatoriske processer i kroppen;
  • Det er en god antimikrobielt middel.

Anvendelsen af bearberry

På grund af det høje indhold af hydroquinon og arbutin plante er ofte brugt til at behandle sygdomme i blæren og urinvejene som helhed. Dette er ganske effektivt middel mod blærebetændelse.

Arbutin transformeres i en tilstrækkelig stærk antimikrobiel element, som er i stand til at ødelægge mikroorganismer, der forårsager infektion i spaltning i maven. Når du rammer urinen, arbutin afslappende virkning på muskler i urinvejene, og dermed undertrykke smerter, der opstår i blærebetændelse. Ursolsyre, som også optræder i bladene fra bearberry, har fremragende diuretiske egenskaber og accelererer fluid fra oranizma. Således bakterier, der forårsager infektionen ikke er i stand til at reproducere.

Hvis vi taler om de sygdomme i urogenitale organer fremtidens mor er melbærris blad under graviditet ikke altid anvendes. Eftersom blandt sine gavnlige egenskaber, der er mange kontraindikationer. I de fleste tilfælde er dens brug kontraindiceret vordende mødre. Derfor bør melbærris under graviditet i alle tilfælde ikke anvendes alene.

Kontraindikationer

Som nævnt ovenfor, på trods af alle de helbredende egenskaber af melbærris, er der nogle kontraindikationer. Ved behandlingen af disse sedstvom meget vigtigt at følge den korrekte dosis som overdreven brug kan forårsage en række bivirkninger. Nemlig - kvalme og opkastning, forhøjet kropstemperatur, ændringer i farven på urin, alvorlige rygsmerter, kulderystelser, samt tinnitus.

Bearberry Dosis bliver bestemt for hver enkelt, så det skal tages meget omhyggeligt. I nogle tilfælde, bivirkningerne lige nok gram af stoffet. Melbærris under graviditet og doseringen er tildelt individuelt til hver kvinde, efter samråd med den behandlende læge. Melbærris anbefales at tage mere end ti dage.

Melbærris under graviditeten, samt kvinder anbefales ikke til ammende mødre. Særlig omhu bør henvise til dens anvendelse til dem, der har nyre-infektion. Bearberry kan ikke anvendes til børn uden en læges recept. Det betyder også er kontraindiceret i tilfælde af anvendelse af andre lægemidler, især diuretika. Actives af melbærris kan forstyrre deres indsats. Derfor, for at undgå bivirkninger, før du bruger det nødvendigt at konsultere en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.