Hjem og familieKæledyr

Kind of akvariefisk og foreneligheden af forskellige typer (se tabel)

Introduktion til dyrehandleren, en novice lige mistet - så mange fisk, de er alle på deres egen måde ligesom, jeg ønsker at bosætte sig i det nye akvarium så mange skønheder. Men i valget af naboerne har sine egne særheder. Overvej, hvordan en kompatibel mellem akvariefisk.

kompatible arter

Kompatibilitet Tabel arter viser hvilke dyr er fuldt kompatible med hinanden, er ikke kompatible eller delvis forenelige under visse betingelser. Overvej de principper, som bordet er baseret på.

  1. Betingelser for frihedsberøvelse skal passe godt for alle indbyggere i akvariet.
  2. Du kan ikke nøjes med rovdyr og byttedyr.
  3. Udsigt over akvariefisk med en rolig og langsom karakter bør ikke sameksistere med hurtig og aktiv fisk. Tikhonov vil sulte og modtage stress.
  4. Indbyggerne i akvariet bør være rimelige. Selv den mest fredelige fisk vil spise alle dem, der passer ind i hendes mund.
  5. Nogle fisk er aggressive og kan angribe både naboer og medlemmer af deres art. Det er nødvendigt at overveje de særlige forhold i adfærd.
  6. En slags akvariefisk kan ikke leve uden de flokke af deres egen slags, den anden - uden et par, og en tredje foretrækker ensomhed. Dette må ikke blive glemt, hvis du ønsker at undgå konflikter eller stress.

Så lad os se, hvad der er den slags akvariefisk, nogle aspekter af deres indhold og kompatibilitet. I en artikel er det umuligt at beskrive alle former for fisk, så fokusere på de mest populære repræsentanter og de generelle kendetegn ved gruppen.

cichlider

Apistogramma dværgcichliderne - en populær arter af akvariefisk. Billeder viser, at disse små fisk ligesom de lyse tropiske sommerfugle. Apistogramma behøver ikke en stor mængde af tanken, ikke skader planter og temmelig rolige. De kan holde op med andre fredelige fisk - swordsmen platies, guppyer, mollies, neon, Rasbora, tetraer, lille malle, modhager. Men små rejer gerne spise selv dværg cichlider. Hanner Apistogramma i et lille akvarium vil være aggressiv til hinanden, så kan omfatte et par eller Harem.

En anden populær type af akvariefisk - angelfish. Disse fisk er også termofile, ikke ødelægger planterne. Men det er alle de vil spise mindre naboer (neons, Rasbora), og aggressiv fisk ville stoppe deres smukke lange finner (sort tetra, Denison, mange slags modhager). Af disse grunde, naboen listen er lille - tøvende gourami, mollies, platies, kirsebær modhager, nogle maller.

Kings ferskvands akvarium - Discus - ekstremt krævende forhold og fodring fisk. Også foretrukne høje temperatur - 28-31 ° C. Denne varme vil overleve, ikke alle planter og dyr. Discus kompatibel: malle tarakatum, klovn Loach, Apistogramma Ramirez, rød næse tetra, rød neon. Discus fisk bud, med forbehold af stress og forskellige sygdomme, så det er bedre at opgive alle naboerne.

Som for de andre arter af cichlider, såsom papegøje, chromis smukke labidochromis Gul, tsihlazomy sort stribe, Astronotus andet, de vælger de vanskelige naboer. Disse fisk er territoriale, aggressiv, de har brug for ly. De graver jorden, trække alle planterne. To mænd i et lille volumen er konstant i konflikt, så du kan holde dem i par eller haremmer, med andre aktive fisk, i stand til at klare sig selv. Kun kompatibel med andre cichlider, men på grund af intraspecifikke aggression er bedre at vælge naboer på den anden farve.

viviparous

Det viviparous oftest den første kæledyr begyndere. Platypus, mollies, platies, akvariefisk guppy. Alle former for viviparous uhøjtidelig i indholdet, ikke aggressiv, let at komme sammen med andre former for fredelig fisk. vises også et stort antal sorter og farver viviparous. Mere end 80 arter af guppyer, er snesevis af platies, mollies, sværd-bærere ikke kun farve, men også formen af kroppen og finner.

Selvfølgelig, at indholdet af levende bærende, er der nogle finesser. Sword hanner kan være aggressive, er det ikke anbefales at afregne flere hanner i et akvarium. En guppy kan provokere med de lyse lange haler modhager, sort tetra, angelfish, nogle gourami.

Guppies - den mindste af levende bærende, men de større Molly platies og våbenføre kan nøjes med angelfish, gouramier, modhager. For alle at være gode naboer, neon, Rasbora Cardinals, tarakatumy, plettet havkat, Corydoras.

labyrint

Egnet til begyndere og labyrint akvariefisk. Typer af disse fisk er bemærkelsesværdige i, at de har brug for at trække vejret atmosfærisk luft. Nogle labyrint temmelig nervøs, så tanken bør dækkes med et låg, men med obligatorisk clearance. Akvariet bør have masser af planter og krisecentre.

Hanner bettaer og makropody meget aggressiv overfor andre hanner af deres egen art, så holder disse fisk har brug for et harem. Konflikter mellem hanner vil have gourami, dværg gourami. De har brug for et stort akvarium og flere hunner. Hunner af alle typer af labyrinten også brug for husly til at skjule fra chikane i gydeperioden.

På trods af den intraspecifikke aggression, labyrint får sammen godt med andre fredelige fisk - swordsmen platies, mollies, neon, Rasbora, zebrafisk, kirsebær modhager, Ancistrus, kardinaler, plettet havkat. Du kan ikke nøjes med fisk, der kan lide at afbryde finnerne - sort tetra og modhager.

karpelaks

Svært selv at liste alle de typer og navne på akvariefisk tetras familie. De er helt forskellige fra hinanden - det er den berømte neon tetra, og sjælden Hudzheta gedde, kødædende piratfisk, flyvende klinobryushki og enorme sorte Pacu.

Tetra, fantomer, congas, sort tetra - meget aktiv fredelig fisk af mellemstore og små størrelse. De lever i flokke, så det er ikke nødvendigt at købe mindst 7-10 personer. Naboer til dem kan være sort neon, tarakatumy, dværg gourami, plettet havkat, zebrafisk, kardinal, som føder levende unger. Nogle tetras gerne slå ned andre fisk finner, så de er nødt til at være omhyggelig med at holde trit med veiltail.

Sort, rød og blå neonlys - fredelige små fisk. De har brug for at afvikle en flok på 15 individer. På grund af den lille størrelse til neon farlige store fisk, bedre at give fortrinsret til mindre og ikke-aggressiv naboer - Rasbora, små tetraer, Apistogramma, klinobryushkam, viviparus, kardinaler, Donaciinae modhager.

Botia

Botsiya klovn, tiger og marmor botsiya - store og meget aktive fisk. De foretrækker at leve i en flok på 5 personer. De får sammen godt med andre fredelige fisk af mellemstore og store størrelser. Kan vælge voile finner. Spis planter og snegle.

Botia ophold mest på bunden, lejlighedsvis stigende i de midterste lag af vand. Derfor, for at supplere deres virksomhed bedre end fisk, der lever i de øverste lag. Gode naboer til loaches kan blive modhager, Angelfish, zebrafisk, gourami, som føder levende unger, Rasbora, Donaciinae, Labe Tetras.

modhager

Cherry modhager - den mest fredelige form for akvariefisk blandt deres pårørende. Det er let at komme sammen med fisk af lille størrelse, men store og aggressiv naboer kan nemt fornærme ham. Barb indeholde en flok af 5 personer i virksomheden Neon, Rasbora, kardinaler, zebrafisk, Corydoras.

Som for andre former for modhager - Sumatra, fyrig, mutanter, er de kendt som hooligans og bøller. De passer ind i naboerne aktive fisk, som ikke tillader sig selv at fornærme - zebrafisk, sort tetra, congas, tetraer, tarakatumy, plettet havkat, Cardinals. Ikke egnet fisk med lange finner, som vil irritere modhager - hanekyllinger, gourami, dværg gourami.

Danio

Zebrafisk - aktiv lille akvariefisk. Kompatibel arter - viser tabellen, at på grund af størrelsen og den fredelige karakter af zebrafisk bliver det godt med mange fisk. De bør indeholde flokke på mindst 5 personer.

Liste over gode naboer for zebrafisk virkelig omfattende - viviparous, bettaer, angelfish, gourami, Botia, Donaciinae, Rasbora, Labe, tetraer. Monter alle fredelige fisk små og mellemstore, som ikke vil fornærme zebrafisk.

labe

Bicolor Labe er ofte anbefales som en stille fisk til almindelig akvarium. Men dette er ikke tilfældet. Unge Labe er tilbageholdende og genert, men en voksen person vil begynde at beskytte deres territorium og angribe fisk, som ligner pårørende. Flere Labe er altid i konflikt. Vil være i stand til at komme sammen med ham fast fisk, der lever i de øverste lag af vand - zebrafisk, sort tetra, modhager. Grøn Labe også være i stand til at moderere deres aggressivitet, hvis han har sit eget område og husly, som han vil forsvare.

Fundet i vores zoomaginah og sort Labe. Denne fisk kan ikke tåle deres pårørende, aggressiv og territorial. Den vokser til 80 cm i længden og kræver en stor mængde af akvariet. Kan leve sammen med store fisk, såsom rød-malle. Men konflikter er ikke udelukket.

guldfisk

Selv nogle kæledyr for begyndere - guldfisk. Aquarium arter af disse fisk er ikke ualmindelige. Hvis man ser på listen kompatibilitet, er den linje dedikeret til guldfisk vil være helt fyldt med rød, gul med et par områder, samt med mange cichlider. Men hvis cichliderne er aggressive, at guldfisk er ofte selv bliver ofre. Guldfisk er store, og den lille ting som Rasbora og neon de gradvist spise. Og de andre indbyggere i selve akvariet kan støde langsom og blid zolotushek med lange finner.

Guldfisk er bedst at nøjes med deres egen slags, er der masser af interessante sorter af denne race. Vi må ikke glemme, at hvis du ønsker at være afkom, så holde sammen forskellige slags ikke kan. Hvem er det, der kan komme sammen guldfisk? Aquarium arter rolig havkat - tarakatumy, Klovn Botia, Corydoras, Tetras fredelige - congas, sort tetra og ro zebrafisk bør være fint. Der er eksempler på vellykket sameksistens af guld til neon, angelfish, som føder levende unger, men vi skal huske, at enhver kvarter guldfisk med andre typer af konflikter kan ende og død af akvariet indbyggere.

soma

Den nederste tage akvariefisk - havkat. Typer havkat er meget forskellige, de er forskellige både i størrelse og i adfærd. Overvej de mest almindelige.

Shy platydoras sørge for at spise alle de fisk, der vlezut hans mund. Derfor kan det kun indeholde en stor fisk, for eksempel, cichlid arter.

Oftest i akvarier lever Ancistrus. Adskillige Ancistrus kan holdes, hvis et stort akvarium, disse fisk er territoriale. Men andre former er ikke aggressiv, men de, for få berøringer.

Corydoras - en anden populær type havkat. De holder en gruppe på mindst 3 personer, spise pladsen tillader - 10-15. Fisk fred, men deres store fisk kan spise. Ideel naboer til Corydoras - Tetra Rasbora, zebrafisk viviparus, dværg cichlider. De kan ikke lide vand ved en temperatur over 25 grader, så ikke egnet til opretholdelse af et varme-elskende arter.

Tarakatum har en fredelig karakter og kan sameksistere med den fredelige fisk og endda andre maller.

Rød-malle ses ofte i dyrehandlere, men denne fisk er ikke egnet til fællesskabet akvarium, som vokser meget store - op til en meter, og bare spise alle de indbyggere. Kan leve med forholdsmæssig fisk akvarium, men for en gruppe af store fisk bør være meget store - fra 1000 liter.

Glas havkat er velegnede til generel akvarium kan leve med og stå i forhold til de små fisk - Neon, Rasbora, lille gourami, Apistogramma Ramirez, havkat-shifter. Store fisk er farlige for freden i havkat.

Pterigoplihty vokse store, så naboerne skal være et match for - store cichlider, kæmpe gourami, fiskeknive, polipterusy.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.