HjemlighedVærktøj og udstyr

At vælge en vandpumpe til godt

I den private sektor spørgsmålet om vand i hjemmet er ofte afgørende for at sikre et behageligt ophold. Konstante afbrydelser i vandforsyningen, hvis ikke en komplet mangel på samme - er det ikke en komplet liste over de problemer, som folk kan stå over for i dette tilfælde. Men hvis du beslutter dig for at bruge penge på brønden, kan nemt blive glemt noget om de fleste af disse problemer.

Men det er nødvendigt at vælge den "rigtige" vand pumpe til brønde, hvorfra vil i høj grad afhænge af stabiliteten af din homebrew rindende vand. Hvad er nuancerne i dette valg? Sådan vælger sådant udstyr, med fokus på deres behov? Dette vil du lære af denne artikel.

Til en start skal det siges, at industrien mange typer af pumper er til rådighed i dag, så behøver ikke at vente på, at problemet med deres valg til denne stilling.

typer

Selvfølgelig er der mange modeller, men alle af dem kan opdeles i husholdnings- og professionel brug. Vi vil tale med dig om nationale sorter, som værdien og funktionaliteten af de professionelle modeller i hjemmet er ofte ikke i efterspørgslen. Derudover en vandpumpe for en velkarakteriseret industriel brug store dimensioner og "appetit" på den del af strømforbrug.

Hvis vi taler om brønde, så i en sådan situation ofte nødt til at udføre løft vand fra en dybde på mere end en halv snes meter. I denne situation, ideel vandpumpe injektor. Han kan, uden nogen konsekvenser for ressource til at pumpe vand selv fra store dybder, mens de andre (eksterne og dykkede typer) er ofte blot brændt på belastningen.

Bemærk, at hver vandpumpe til brønden har ved sin fuldstændige detaljerede instruktioner om at navigere valget. Bemærk, at alle tal, der er givet i det, - et mål for "sfærisk vakuum". Kort sagt, de viser præstation i ideelle betingelser, så når de køber gøre rabat på 10-15% for at give et mere realistisk oplysninger.

produktivitet

Det er af denne grundlæggende oplysninger, kan du vurdere, om vandpumpen er velegnet til dit hjem. Volumenet af vand, der kan pumpes til dem i et minut betegnes som L / min eller m³ / time.

Også vigtigt er det vandtryk, som blot viser den samme højde, hvortil vandpumpe specifikke model kan løftes. Begge tal afhænger af trykket, som kan give en vandpumpe for brønde. Dens pris afhænger også af denne indikator (den enkleste indsprøjtningspumpen kan købes for omkring 15 tusind rubler).

Den endelige fastlæggelse af den nødvendige magt kommer fra dit kontonummer af dine familiemedlemmer, godt ydeevne, fraværet eller tilstedeværelsen af nødvendige kunstvanding område og andre faktorer. For eksempel, lad os sige, at en familie af 3-5 personer vil blive forsynet med vand ved normal volumen under anvendelse af vandpumper til brønde "Aquarius" med en kapacitet på 3-4 m³ / h. Når det kommer til deres sommerhus, hvor du bor kun fra tid til anden, giver det mening at købe udstyr, som produktivitet er to gange lavere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.