SundhedPræparater

"Ranitidine": brugsanvisning

Typisk lægemiddel "ranitidin", produceret i form af tabletter, overtrukne fødevarehylstre, der vejer 150 eller 300 milligram. Aktiv bestanddel - ranitidin er til stede i formuleringen som hydrochlorid.

Farmakologiske egenskaber af lægemidlet, "Ranitidin" manual beskriver på følgende måde. Medikamentet er et aktivt middel mod overvældende H2 receptor gastrointestinale celler. Det er i stand til at reducere udskillelsen af saltsyre, som opstår på grund af virkningen af baroreceptors, samt fødevarer overbelastning, høj hormonal aktivitet og virkningen af de biogene stimulatorer af hvad der gastrin og histamin.

Ranitidinhydrochlorid har evnen til at reducere mængden af mavesaft, og også reducere koncentrationen af saltsyre deri. Medikamentet har evnen til at hæve pH-værdien i maven, og dette igen reducerer pepsin. Hvis lægemidlet administreres i en terapeutisk anbefalede og rimelige doser af ranitidinhydrochlorid påvirkede ikke prolactin. Det er også i stand til at inhibere de mikrosomale enzymer, og virkningen af det aktive stof var 12 timer efter modtagelse af en anbefalet dosis.

Præparat "Ranitidin" manual anbefaler at bruge i tilfælde af følgende sygdomme:

- til behandling af mavesår og forebyggelse;

- sår på tolvfingertarmen ;

- Zollinger-Ellisons syndrom.

Lægemidlet er effektivt til behandling symptomatiske og stress ulcus, anvendes det i kombination til forebyggelse og rehabilitering i den postoperative periode.

Ved anvendelse af præparatet "ranitidin" instruktion advarer om mulige kontraindikationer. For eksempel hedder det, at der ikke bør anvendes lægemidlet under graviditeten for at behandle børn under 14 år, samt i tilfælde, hvor patienten har en overfølsomhed over for ranitidin hydrochlorid.

Forholdsregler bør anvendes i nærvær af lægemidlet i en patient af nyre- eller leversvigt.

Guide anbefaler at tage piller "ranitidin" ikke flydende, uanset måltid tid.

Dosering og varighed af dosering bestemmes af naturen og sværhedsgraden af sygdommen. Således, forværring af duodenalsår eller maven, både voksne og børn over en alder af fjorten år, anbefales det at udnævne eller 150 mg (fordelt på to doser per dag), eller i en portion 300 mg om aftenen. Ifølge en læges anbefaling, og dosis kan øges til 450 mg. Som en forebyggende foranstaltning for disse sygdomme, anvendes lægemidlet ved 150 mg dosis ved sengetid.

I behandlingen af Zollinger-Ellison-syndrom, lægemiddel indgivet tre gange dagligt i den indledende fase af behandling (150 mg) og derefter den daglige dosis kan hæves til 600-900 mg afhængig af patientens tilstand.

Til heling af sår lægemiddel påført to gange dagligt ved 150 mg, dette giver viklet omkring en måned.

Ved brug af et stof kaldet "ranitidin", instruktionen foreskriver muligheden for bivirkninger, men de synes meget ofte. Kan forekomme hos patienter hovedpine, træthed og udslæt på huden. Meget sjældne tilfælde af hårtab.

Særlig forsigtighed bør udvises i patienter, der tager lægemidlet, og som har en dysfunktionel lever- eller nyrelidelse.

Hvis det gør begynde at vise bivirkninger, mens at tage stoffet - afskaffe udnævnelsen, og dette bør være en gradvis reduktion af dosis.

Effektiviteten af lægemidlet, når det er højere end den profylaktiske anvendelse i foråret og efteråret.

Forberedelse "ranitidin" medtaget på listen over væsentlige, som blev godkendt af den russiske regering, derfor dens gennemførelse på apoteket net af særlige, lavere priser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.