SundhedPræparater

Det stof "Pantogam" børn hjælper til at klare nervøse lidelser

For alle forældre er det meget vigtigt for sundheden for deres børn. I dag, den daglige travlhed børn smittet ikke kun smitsomme, herunder virussygdomme. Tilfælde også og nervøse lidelser. Der er en lang række lægemidler, der hjælper til at klare denne sygdom. Men det er bedst at vælge "Pantogam". Børn han passer bedst og ikke bringer nogen skade til en voksende organisme.

Dette stof hører til de nootropica, som hjælper til at overvinde mange problemer i forbindelse med metaboliske processer i hjernen. Et stort antal børn i dag lider af træthed eller hyperaktivitet. Og alt dette er ledsaget af øget angst, hovedpine, svimmelhed og endda tab af søvn og appetit. I dette tilfælde, og bør gives "Pantogam" børn.

Eliminer kramper, normalisere søvn, samt at justere stofskiftet i hjernen kan dette stof. Det er ofte udskrives efter cerebrale kontusioner, hjernerystelse eller med cerebral parese og epilepsi. Selv i en alder på et år er ordineret "Pantogam" børn. Kommentarer om denne medicin kan kun høre det positive. Efter alt, er det effektivt mod mange udfordringer.

"Pantogam" børn. Indikationer

Lægen ordinerer "Pantogam" i mange lidelser. Blandt dem er neurotisk, og konsekvenserne af hjerneskader, hvis der er læsioner af en organisk karakter.

I skizofreni også ordineret til at tage dette middel. Især hvis der er cerebral insufficiens. Hvis der er en manifestation af arvelig nervesygdom, vil det hjælpe det "Pantogam". Blandt sådanne sygdomme er isoleret Huntingtons chorea, Parkinsons sygdom, etc.

Det stof er ordineret selv til dem, der har observeret psyko-emotionelle overbelastning. I dag er det meget almindeligt. I dette tilfælde er der en dårlige præstationer i fysiske og mentale vilkår.

Epilepsi kan forårsage destination "Pantogam". Spædbørn afladet forberedelse i tilfælde af en forsinkelse i udviklingen eller encefalopati. Neurose stat også kræver et lægemiddel støtte. Børn stof givet i en sød sirup. Børn over 3 år er ved at tage "Pantogam" allerede i tabletter.

Cerebral parese - er en af de sygdomme, hvor lægen ordinerer nødvendigvis "Pantogam". Problemer med fysisk aktivitet, mental udvikling og adfærdsmæssige forstyrrelser behandles ens ved hjælp af nootrope agenter.

Der er kontraindikationer for brugen af "Pantogam". Denne nyresygdom, især i den akutte form. Det kan ikke behandles med medicin gravid og ammende kvinder. Endelig, hvis du er følsom over for anlægget er det også bedre at opgive det.

I intet tilfælde kan ikke selvstændigt kan anvende dette lægemiddel. For hver specifik krop betyder at have individuelle virkninger. Derfor bør du helt sikkert konsultere en læge, der kan udpege og acceptabel dosering.

"Pantogam" børn. dosering

Lægemidlet kun nogensinde taget inde. Dette sker efter et måltid. Voksne på et tidspunkt kan tage op til 1 g per dag og ikke mere end 3 år Spædbørn heller ikke anbefalet at anvende en dosis på mere end 0,5, gennemgik hele lægemiddelbehandling er sædvanligvis fra 1 til 4 måneder. I sjældne tilfælde er det nødvendigt at tage et middel til seks måneder. Hvis det er nødvendigt, efter 6 måneder, du kan igen foretage en kursus af medicinsk behandling.

"Pantogam". bivirkninger

Når du modtager "Pantogam" kan opstå allergi. Denne hududslæt, rhinitis eller conjunctivitis. Der kan være negative symptomer i nervesystemet. I dette tilfælde er der støj i hovedet , og søvnforstyrrelser. Normalt disse symptomer er intermitterende, så annullering af midlerne er påkrævet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.