Intellektuelle udviklingKristendommen

Ikon "Antagelse af Jomfru": Hvordan gjorde billedet og ferie

Efter at Jesus tog til himlen, at tage sig af Guds Moder blev Ioann Bogoslov. Og da han gik på en lang rejse, og det var ikke tæt, Guds Moder han boede i sine forældres hus.

For hende konstant kommer troende til at se Jomfru Maria personligt og tale om begivenheder, der sker i hendes liv, om hendes søn Jesus og hans fødsel. Hun, til gengæld konstant prædikede kristendom og bad meget.

Som legenden

Ikon "Antagelse" - hvad det forestiller? Om alt dette nedenfor.

Så når en massiv forfølgelse af kristne begyndte, Maria og evangelisten gik til Efesos, hvor John skulle prædike for folk den kristne tro. Det var dengang, at Guds Moder besøgte fire Lazarus, der boede i Cypern. Og da Maria gik op til den hellige Mount Athos, sagde hun disse ord: "Dette er et sted, jeg vil være i partiet givet til mig af Sønnen og min Gud. Jeg vil placere protektor og Gud Hodataitsa om det. "

Kort før hendes Mariæ besøgte Jerusalem. Snart for hende som Guds Moder høres over hele verden. Og her de troende gik til hendes prædikener, og fjender inderligt ønskede at dræbe. Men Herren er sikkert holdt den fra alle angreb og trusler.

På Den Hellige Gravs

Mary vendte hjem munter. Hun var glad for, at han ville mødes med sin søn. Det eneste, hun spurgte Herren - er, at han samlede til hendes død alle apostlene, der, i mellemtiden, prædikede kristendom i forskellige dele af verden. Meget ofte, kom hun til Den Hellige Gravs. Der bad hun i lang tid og tænke på noget. Og en af disse dage i bøn ned til hende fra himlen Ærkeenglen Gabriel. Han fortalte hende, at snart det jordiske liv ender og begynder livet i himlen.

Faktisk er det her begynder historien, der repræsenterer ikonet for "Antagelse af Jomfru".

Som vist i ikonet?

Se, der kom den dag. Det var tæt på en time i den antagelse. Guds Moder og bad ligger på sengen, som blev dekoreret med smukke tekstiler, og en masse stearinlys brændende omkring ham. Ved siden af hende, samledes apostlene. Alle ventede på det samme til at ske Assumption.

dette ikon fanget netop denne ængstelige time. Pludselig lyset gik ud, og værelset var belyst med en blændende lys. Det er Kristus selv kom ned fra himlen ledsaget af engle og ærkeengle, og mange andre sjæle. Det er, hvad har ikonet "Assumption" værdi.

Mary var glad for at se sin søn sikkert og lyd, og derefter steg fra sengekanten, og bukkede til jorden. Ifølge gammel tradition, uden nogen lidelse og smerte forrådt St. Marys sjæl i hænderne på Jesus og Herren. Efter den guddommelige lys i rummet kom recitationen, himlens port åbnes og tog sjælen af Jomfru.

Om udformninger, billedet og begravelse

Hvert ikon "Antagelsen om den hellige Jomfru Maria" udført i sin egen stil. Men ting, det afspejler den samme. Et eller andet sted er det repræsenteret bare billede døende timer af Mary omgivet af apostlene. Og et eller andet sted på liggende på en seng af Jomfru Maria kan ses på baggrund af Gud og Jesus med engle og ærkeengle.

Efter sjælen af Jomfru steg op til himlen, over hendes krop glødende cirkel optrådte som en stor ring. Indtil begravelsen blev ledsaget af rækken af kroppen af Mary.

I sin sidste rejse eskorteret hendes snesevis af troende, der ikke kunne lide de jødiske præster, og nogle høvdinge. På et tidspunkt, hun løb til graven af Jomfru er en sådan præst, ved navn Athos, og forsøgte at vælte Jomfru Marias krop til jorden. For en usynlig engel, der gik bag kisten, hans hænder skåret af. Priest faldt på knæ, angrede sit onde hensigter og bad om nåde, og Apostol Petr helbredte Athos. Ikon "Antagelse af Jomfru" i nogle udformninger kan have et billede af denne scene.

Endvidere ifølge legenden, de jødiske soldater skyndte med våben i mængden af mennesker, der var bærer kisten af Guds Moder, men den mystiske cirkel blokerede deres vej. Jomfru Maria blev begravet i en hule, hvor indgangen var lukket med en stor sten-sten. Hvad var overraskelse af de troende, når efter tre dages uophørlige bøn, vendte de tilbage til hulen og åbnede kisten, og Vor Frue af kroppen ikke længere var der! Kun det kunne ses i bunden af hendes begravelse ligklæde.

Dette mirakel har sagt, at Jomfru Maria steg op til himlen med sin krop.

Lidt om festivalen

På en antagelse om den hellige Jomfru og hendes himmelfart det fremgår af de mange kirker og klostre, som blev bygget til ære for denne begivenhed. Og i denne majestætiske og højtidelige dag alle de trofaste mennesker kan føle, at Gudsmoder med os, og gennem bøn for hende hver modtage hendes moderlige forbøn og forbøn. Overtagelse af den hellige Jomfru Maria - den ældste festival, der optrådte mange århundreder siden. For ham kirken er udarbejdet af en særlig Dormition Hurtig, som er etableret i oldtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.