Hjem og familieBørn

Opret et stykke natur i børnehaven med deres egne hænder

Med hjælp fra dele af naturen i børnehavebørn udvikle mere harmonisk. Bekendtskab med dem gør det muligt for barnet at lære en række planter. Ifølge sanitære regler, er ikke tilladt at have piercing og giftige planter i gruppen. De bør være sikker. På blomsterkrukker, angives navnene på farverne. bør oprettes Hjørne af naturen i gruppen, under hensyntagen til alder af børnene.

steady komponent

I hjørnet af naturen i den yngre gruppe består normalt af 4-5 almindelige stueplanter. Blandt dem kan være geranium, primula, Ficus, Coleus, Impatiens. Planter skal have lyse blomster og blade.

Den gennemsnitlige gruppe antallet af planter er ønskeligt at bringe op til 6 enheder. Ved den ovenfor, kan du tilføje Chlorophytum, asparges eller agave. Planter i et grønt hjørne af den midterste gruppe kan varieres i udseende. Børn kan have tillid til at vandes med vand, men ikke mere. Repotting bør gennemføre pædagoger, er børn kun tilladt at se.

I det grønne hjørne af naturen i den ældre gruppe kan være op til otte eksemplarer af planter. Der kan være krøllet, og lank blomster. De kan være placeret i forskellige højder på støtter. Børn med glæde vil være opmærksom på dette hjørne af naturen i børnehaven. de kan tage sig af ham med hænderne. Børn kan få til opgave at tegne down-linjer i potter. Blomster kan også være sådan: vedbend, Tradescantia, amaryllis og andet.

Den forberedende gruppe af børn kan give planter med forskellige former for reproduktion, for eksempel, tsiperus, stenbræk, Bryophyllum.

midlertidige elementer

På det tidspunkt bestanddele hjørne inkluderer sæsonbetonede billeder. I efteråret - et landskab med gule blade i sommeren - billedet med solen og græs. Vinter - kasser med forårsløg, dild. Forår - Herbarium af de tidligste blomster.

Derudover kan du sætte en tør akvarium i hjørnet af naturen i børnehaven. Med deres hænder udstyre sin meget enkel. For at gøre dette, tage akvariet. Fyld med sten og kunstige alger. Nederst sætte vi legetøj som krabber, skildpadder. På bagvæggen bør holde volumetriske billeder med fisk. Akvarium klar.

Vejr Kalender

I enhver gruppe af børnehave, er det ønskeligt at have en kalender over vejret. Børn kan observere klare og overskyede dage, vil det hjælpe med at udvikle hos børn den opmærksomhed og iagttagelsesevne.

I den yngre gruppe er nødt til at hænge op i landskabet af indeværende sæson. Og i midten gruppe krog i børnenes have, med deres egne hænder skabte, vil tjene som et udmærket redskab applikationer. For eksempel vil de børn efter en tur markere pil vejrsituation for hver dag. Guys senior og forberedende grupper i slutningen af måneden kan tælle antallet af overskyet, regnfulde og solrige dage. Således vil de være i stand til at analysere, for eksempel i hvilken måned var mere klar, uklar eller blæsende dage.

Natur Område i børnehaven, med deres egne hænder skabte og udstyret - en vidunderlig fordel, fremmer uddannelse i pleje af børn, sparsommelighed og ansvarlighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.