ComputereUdstyr

Logitech G700s - mus wire laser: beskrivelse

Mus (wired laser) Logitech G700S - produkt fra samme selskab frigivet lineup af anordninger til fagfolk og gamere. Faktisk kan denne maskine opererer efter princippet om trådløs kommunikation. Hvorfor er det en passende beskrivelse af elementet? Dette kan indføre nogle mennesker på afveje. Ikke desto mindre er musen oplades ved hjælp af ledninger. Og at arbejde, når der er gratis og forbindelsen kanal MicroUSB interface - USB 2.0. I denne artikel vil vi tale om de særlige kendetegn ved enheden og forsøge at fremhæve sine styrker.

Spillere skal frihed fra ledninger

Ja tak! Selskabet "LogiTEK" gik til møde fansene og deres enheder udgivet Logitech G700S mus, der virker på princippet om en trådløs forbindelse. Hvis du har haft erfaring med lignende enheder, så helt sikkert du er bekendt med situationen, når musen pludselig går ned på grund af batteriets tilstand. Ofte sker det i kampens hede. Vi er nødt til hurtigst muligt at lede efter en afløser batterier er døde. Indehavere Logitech Mouse G700S dette problem vil ikke stå på grund af det faktum, at enheden kan genoplades, mens du spiller, blot ved at tilslutte den til din computer eller bærbare computer ved hjælp ledninger MicroUSB standard. Som en kilde til batteri gaming mus bygget størrelse AA-batterier af nikkel-metalhydrid-typen.

Mere - er bedre?

Logitech G700S (pris i øjeblikket er på 7950 russiske rubler) er udstyret med tretten programmerbare knapper. Professionelle spillere har altid elsket disse strukturelle elementer. Hver bruger bør evaluere sådan en chip på fortjeneste. Få mus i denne prisklasse kan tilbyde en række elementer. Men Logitech G700S, en revision, som præsenteres i denne artikel kan være. Brugeren kommer i spillet og havde en vis succes med en standard konfiguration. Hendes yderligere konfiguration er ikke nødvendig, alt er allerede gjort for dig, og for dig. Men du kan bruge en indstilling som du ønsker. Vi minder dig om, at dette vil kræve installation af ekstra software fra firmaet "LogiTEK".

Stabilitet i dataoverførsel

Uanset om du bruger en ledning i realtid eller ej, data kommunikationskanaler vil blive transmitteret med den højest mulige tal. Stabil signal transmission frekvens i vores prototype er kun et millisekund. Bare tænk på denne sag! Og det sker ikke kun, mens du bruger en trådløs kommunikationsstandard, men også under drift via MicroUSB kabel-format.

Alt dette sammen gør det muligt at behandle data otte gange hurtigere end det er tilfældet med en almindelig computermus. I praksis viser det sig, at enheden indfanger og relæer trafikken næsten på et tidspunkt, hvor de blev begået.

følsomhed tilstande

Mange professionelle spillere, der anvendes til det faktum, at musens følsomhed skal justeres fra tid til anden, for at være i overensstemmelse med realiteterne i en bestemt computer spil. Det er trist at indse, at nogle temmelig dyre enheder nu er ikke tilladt at udføre disse operationer direkte i spillet.

Hvad kan man sige om vores model. "LogiTEK 700", som det kaldes i korte spillere har ti forskellige modes. Indikatorer området fra 200 til 8200 dpi. Som et resultat, får vi en ideel standard sæt af mellemliggende værdier, som ved den måde, kan brugeren justere sig selv. Uden at slukke for spillet, kan du straks skifte tilstand. For at gøre dette, skal du blot klikke på den pågældende enhed designere har taget ud af rullehjulet. I øvrigt, et par ord om ham.

Egenskaber rullehjul

Er du fortrolig med et udtryk som "lynhurtig scrollefunktion?" Hvis ikke, kan G700S nemt vise dig, i virkeligheden, hvad det er. Den tilsvarende funktionelt element er udformet med et øje til muligheden for aktivering af en af de to driftstilstande.

Mere specifikt er den første tilstand er de mest anvendte spillere. Grund af den forøgede nøjagtighed det muliggør vælge nøjagtigt det ønskede menupunkt ved at rulle. Den anden funktion er programmeret til brug i en browser. Takket være den ultra-hurtig rulning det gør det muligt at rulle siden et par sekunder til at komme til det ønskede nummer.

Nanoteknologi i aktion

Hvis du ofte går til kooperativet spil af indendørs gaming klubber på et lokalt netværk, vil du være glad miniature mounting din enhed. Inkluderet med musen leveres med en speciel modtager. Det aktiveres ved tilslutning til en USB 2.0-port standard, og har en lignende størrelse for ikke at skabe en stor støj under drift. Hvis modtageren behøver du ikke i en given situation, kan du altid hans "skjule" i musen, og mere specifikt, i batterirummet.

"Bog" design

En sådan definition efter test på computerenheder, har eksperter givet enheden er ikke for smukke form. Ansættelsesforhold i gaming felt er en reel test for mange typer af mus. Det er overflødigt at sige, at almindelige enheder, hver dag akkumulere mikrobeskadigelser, og derefter gradvist begynde at slå sin herre, hvis ikke fejle? Kontakter i de undersøgte vores modeller er blot 20 millioner klik. Bundfladen er lavet ved hjælp teflon.

Hvorfor er det helt præcist? Det faktum, at dette materiale har en meget meget lav koefficient af mekanisk friktion, som gør det muligt at fjerne en stor del af en container. På grund af alle de samme egenskaber og forbedret hastighed af bevægelse af musen, da sensorerne ikke bremses ved friktion under denne proces. Det er i øvrigt resulterer i en meget praktisk konklusion: bevægelserne bliver mere flydende, og nøjagtigheden øges betydeligt.

En bekvem form

For at sikre maksimal komfort under lange timer af spillet (som er et fælles træk for professionelle og amatører) ingeniører og designere til at udvikle og gennemføre naturlige konturer. Sandsynligvis er der ingen mening at sige, at musen passer til hånden meget, meget praktisk. Dette giver dig mulighed for at tage sig af forretninger i lang tid, og det er usandsynligt i dette tilfælde vil føle ubehag. har Knapperne en konkretisere deres præg nemt at skelne. Når du skal finde en nøgle uden visuel kontakt vil have vanskeligt, men på samme tid, behøver disse elementer ikke forstyrre, hvert sekund at blive fanget af armen.

Nøjagtigheden af prioritet

I dette spil enhed som en sensor og transmitter bruger laser sigte. Det retfærdiggør fuldt sin tilstedeværelse i design, fordi det viser en virkelig imponerende præstation under slaget processen. I spil som Counter-Strike mus arbejde spiller en betydelig værdi. Selv om det bør erindres, at dette ikke er en afgørende rolle, og noget, der er afhængig af kompetent tilpasning af en række interne parametre.

Men lad os ikke langt til at afvige fra det vigtigste tema. Laseren, der gennemføres i G700S, blev udviklet i overensstemmelse med reglerne vedrørende gaming klassen. Det betyder, at uanset hvilken tilstand hastigheden af bevægelsen er valgt, vil du stadig få den maksimale præcision uden pixelskift.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.