LovStat og lov

Sådan får gavn på betaling af den kommunale service til de fattige?

Tilstanden af noget land bør støtte i større eller mindre grad af borgerne. Og Rusland er ikke en undtagelse. Hvor er organiseret social støtte meget godt. Bare ikke kender alle de omstændigheder, hvorunder du kan regne med det. I dag er at finde ud af, hvordan du får gavn for forsyningsselskaber. Det ville være rart at se på, hvad anden støtte fra staten har ret til trængende beboere i Den Russiske Føderation. Og hvem er generelt betragtes som fattig? Hvilke dele af befolkningen er i stand til at stole på fordele til at betale for "fælles"? Reager på alt dette er ikke så svært, som det kan synes.

Dårlig - det er ...

Først og fremmest er det vigtigt at forstå, hvem de fattige. Først derefter kan du tænke på at få en eller anden støtte fra staten.

Under dårlig eller trængende er almindeligt forstås som borgere, der er blevet anerkendt som sådanne på den foreskrevne måde, under hensyntagen til indkomst pr familiemedlem. For eksempel i retten eller kommunale offentlige organer.

dårlig tilstand tillader folk at modtage visse ydelser og tilskud. Nogle af dem er etableret på regionalt plan, del - på føderalt niveau.

Hvem genkender de fattige

Tænker, hvordan man får det privilegium at forsyningsselskaber, er mennesker, der tilhører kategorien "behov". Hvem her henvise?

Ofte betyder problemer med definitionen af behov ikke opstår i Rusland. refererer Oftest til fattige familier, hvis månedlige indkomst er mindre end eksistensminimum per person. I alle regioner i landet er det anderledes.

Det skal bemærkes, at en familie anses for at være at leve sammen og føre et fælles liv og økonomi nære slægtninge. For eksempel, forældre, børn, adoptivforældre, stedfædre og stedmødre, søstre og brødre. Ægtefæller betragtes også en separat enhed i samfundet og har ret til at blive anerkendt selv i nød.

En anden nuance - er, at en indtægtsbestemt forstå den vanskelige økonomiske situation, der er opstået på grund af årsager uden borgerne. Hvis en familie har en afhængig, der på egen hånd ikke er genopfyldes familiens budget, enhed i samfundet er usandsynligt, at genkende de fattige.

Om beregningen af husstandsindkomsten

Sådan får gavn for forsyningsselskaber? Oftest er det fattige familier er berettiget til en sådan støtte fra staten. Som det er blevet sagt at være fattig, skal indkomsten for hvert familiemedlem være mindre end eksistensminimum.

Hvad er de finansieringskilder vil tage hensyn til anerkendelsen af borgere med behov? Under hensyntagen til:

 • officielle løn af borgere;
 • ydelser (eventuelle);
 • stipendier;
 • overskud fra erhvervsvirksomhed;
 • indtægter fra salg af fast ejendom;
 • organiske indtægter;
 • vederlag;
 • pensioner.

Alle modtagne beløb tilføjes, derefter opdelt adskillige gange i løbet af 3 måneder. Den første - på 3, det antal betalingsrettigheder måneder. Og det andet - antallet af familiemedlemmer i en bestemt celle i samfundet. Hvis summen er mindre end eksistensminimum af en borger, kan du gøre krav på status for de fattige.

Fordele for de fattige

Hvad bliver det næste? Du er nødt til at få den nævnte status. Med henblik herpå bør borgere kontakte den kommunale administration med det passende anmodning, identitetskort og en resultatopgørelse. Først efter dette kan tænke over, hvordan du får gavn for forsyningsselskaber. De fattige i Rusland giver ikke kun en sådan støtte.

Behov kan regne med:

 • betalinger / fordele;
 • slags bistand (tøj, sko og andre genstande);
 • skatteincitamenter;
 • tilskud til forsyningsvirksomheder;
 • gratis måltider til børn i skoler og haver;
 • gratis lærebøger og skoleuniformer;
 • til videregående uddannelse uden konkurrence (under 20 år).

Dette er ikke en komplet liste over bonusser, som er givet til de fattige. Som allerede nævnt, anbefales det at angive den nøjagtige liste med regionale familier. Han er altid anderledes.

Hvem er berettiget til offentlige ydelser

Faktisk undersøge muligheden gives ikke kun til de trængende. Tænk over, hvordan du får det privilegium at betale for offentlige ydelser i henhold til lovgivningen kan ikke kun fattige. I Rusland er en sådan mulighed, for mange kategorier af borgere.

Hvem er det? Det hele afhænger, som det er blevet sagt, af folk, der bor i området. For eksempel, i Moskva, som i de fleste russiske byer, boligstøtte i boligsektoren har ret:

 • arbejdskraft veteraner;
 • de fattige;
 • deaktiveret Verdenskrig;
 • hjemmefronten arbejdere og unge fanger af koncentrationslejre;
 • mennesker, der var i belejringen af Leningrad;
 • honorære donorlande;
 • lederne af hus udvalg og senior på huset;
 • forældreløse;
 • mindreårige, der lever uden forældrenes omsorg;
 • mennesker, der har 3 eller flere pårørende;
 • mange børn (op til det 16.-årsdagen for et ældre barn);
 • ældre med handicap.

Alle disse kategorier af mennesker har ret til at nyde godt af nytte betalinger. Men hvordan man får det? Hvor skal vi hen i en bestemt sag?

privilegier Metode repræsentation

Fordele for boliger og kommunale tjenester - det er ikke noget, som en slags rabat til offentligheden i forskellige størrelser. Det hele afhænger af situationen. I nogle tilfælde kan du kvalificere dig til fuld fritagelse for betaling af midler til visse forsyningsselskaber. For eksempel kan en radio ikke betale synshandicappede 1 eller 2 grupper.

Til dato, en pensionist i Moskva, er helten af Sovjetunionen eller Den Russiske Føderation skal være berettiget til en rabat for "fælles" til 30%. Ofte udbetales kun halvdelen af beløbet, der kom for offentlige ydelser.

hvor de skal gå

Sådan får fordele for betaling af offentlige ydelser til trængende borgere og alle andre personer, der har en sådan støtte? Det første skridt er at forstå, hvor de skal gå med din anmodning.

I dag indsendt foreslås ansøgningsskema:

 • gennem MFC (i visse regioner);
 • ved at henvise til centret af boligstøtte (for beboere i Moskva);
 • gennem huset kontor eller straffeloven.

Generelt betyder proceduren for udnævnelse af fordelene ikke afhænge af, hvor den er trukket borger. Det hele afhænger af, hvem der er ansøger.

for de fattige

Sådan får gavn på betaling af den kommunale service til de fattige? Dette vil kræve at bringe en specifik liste over dokumenter. Den beskriver, hvordan ansøger om udbetaling af ydelser i boliger behov?

For at bringe ideer til livet, skal du:

 1. Anerkend familien fattig. Til dette formål alle medlemmer af en social enhed indsamlede oplysninger om indkomst og behandle ansøgningsskemaet i den kommunale forvaltning.
 2. Så snart status af familien i nød er bekræftet, kan du tage den form for dokumentation for den særlige situation i familien. fremragende Hans i den kommunale administration.
 3. Saml en vis liste over dokumenter. Vi taler om passet, hjælpe en fattig familie, dokumenterne i en registrering, et certifikat, der angiver bopæl borgere i en bestemt lejlighed, kvitteringer for betaling af regninger.
 4. Skriv en ansøgning om ydelser for at gøre dem alt papir (med kopier).
 5. Se den pakke af dokumenter til boligkontor.
 6. Afvent afgørelsen fra administrationsselskabet.

Faktisk alt er nemmere end det ser ud. Den sværeste punkt er anerkendelsen af de fattige familier.

for handicappede

Og hvordan man får fordele for betaling af offentlige ydelser til handicappede? I et sådant tilfælde, vil proceduren være forskellige eneste dokumenter knyttet til ansøgningen om tildeling af rabatter på forsyningsselskaber.

Mennesker med handicap skal medbringe:

 1. ID. Normalt er civile pas menes med et sådant dokument.
 2. Certifikat for handicap. De er udstedt af en medicinsk kommission. I de handicappede tendens til at have et relevant dokument.
 3. Dokumenter, der angiver bopæl for en borger til et bestemt område. Ofte er det et spørgsmål om en attest for optagelse. Når leverer dit pas er ikke nødvendig.
 4. Betaling ordre bekræfter betaling af regninger.

I praksis til handicappede lettere indsamle de dokumenter for at opnå fordele for forsyningsselskaber. Hvad kan man sige om de andre kategorier af modtagere?

arbejdskraft veteraner

Som allerede nævnt, arbejdskraft veteraner er også berettiget til bonus under undersøgelse. I praksis er denne kategori af modtagere i næsten hver by har et sted. Sådan får fordele for forsyningsselskaber arbejdskraft veteran?

At bringe ideer til livet, er du nødt til at indsamle og levere i boligkontor følgende papirer:

 • pas;
 • pension certifikat (hvis nogen);
 • dokumenter, der bekræfter status for krigsveteran;
 • identitetskort;
 • regninger, der bekræfter, at udbetalingen af midler til offentlige tjenester.

Ikke noget svært, særlige eller uforståelig. Resten af proceduren er den samme - at lave kopier af disse dokumenter, udfærdiget en erklæring, pakken papirer tjente til administrationsselskabet eller boligkontor.

Store familier

Og hvordan man får fordele for forsyningsselskaber til store? På spørgsmålet over for mange familier. Det største problem her - definitionen af store familier kriterium. I hver by, deres syn på dette spørgsmål. Ofte under mange børn forstår familie, hvor 3 eller flere mindreårige børn. I nogle regioner kræver en 4 eller flere børn. Adoptivbørn vil også blive undersøgt.

Sådan får fordele for forsyningsselskaber til store familier? Til dette er det nødvendigt:

 1. Anerkend en stor enhed i samfundet. Fremgangsmåden ligner udbyttet dårlig tilstand. Hvis vellykket operation borgere vil blive givet et certifikat for stor familie.
 2. Opret en ansøgning om rabat på utility regninger.
 3. Knyttet til anmodningen: identitet af familiemedlemmer, beviserne? vedtagelse / fødsel / vielsesattest af en stor familie, er beviset for opholdstilladelse for børn, modtagelse af betaling af regninger.
 4. Lav kopier af børsnoterede værdipapirer.
 5. Anvend på en bestemt organisation.

Det skal bemærkes, at hvis nogen kategori af modtagere er anerkendt som trængende, anbefales det at anvende en bekræftelse certifikat.

konklusioner

Fra nu af, er det klart, hvordan man får fordele for betaling af offentlige ydelser til pensionister, trængende og andre personer i Rusland. Generelt er proceduren ikke så kompliceret som det kan synes ved første øjekast.

En komplet liste over personer, der har den rabat på regninger, præciseres det i en bestemt kommune. Der kan du angive listen over dokumenter, der kræves til registrering af statsstøtte. Som praksis viser, er det ikke adskiller sig fra de tidligere børsnoterede værdipapirer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.