LovStat og lov

Omstændigheder eksklusive juridisk ansvar, eller hvordan man undgår straf

Der er tilfælde, hvor kendskab til deres rettigheder, før de statslige retshåndhævende myndigheder er nødvendig. I denne artikel vil vi se på de forhold, eksklusive juridiske ansvar, samt kriminelle og administrative ansvar.

juridiske ansvar

Værdien af juridisk ansvar: en overtrædelse af reglerne, der er defineret af staten, og den efterfølgende håndhævelse af kravene i loven (i henhold til lovgivningen om situationen), anvendelsen af visse sanktioner mod overtrædelse af de kompetente myndigheder. I dette tilfælde, under begrebet sanktioner ventes tilskudsregler sanktioner og skader forårsaget af en anden person, såvel som kriminel (fængsel) eller administrativ ansvar (disciplinær straf, og så videre.). Enhver krænkelse (i bind. H. Den administrative og strafferetlige) i dette tilfælde drejer anklagemyndigheden og den efterfølgende bestemmelse af sagen undersøgelse. På dette stadium, de omstændigheder hinder juridiske ansvar. Det kan være: den sindssyge af gerningsmanden, hans ukontrolleret tilstand, psykisk sygdom (skizofreni, personlighedsspaltning, forskellige typer af hallucinationer: auditive eller visuelle). I dette tilfælde er emnet placeres på et hospital, der ikke er en juridisk ansvar. Desuden er lovgivningen i den Russiske Føderation bestemt af en række omstændigheder, som en omhyggelig undersøgelse af sagen fritager en person fra ansvar. Nemlig: selvforsvar; et presserende behov; overtrædelse i henhold til fysisk / psykisk påvirkning af tredjemand; foranstaltninger, der træffes for at tilbageholde visse strafferetlige ansigt; foranstaltninger, der træffes i henhold til ordren eller efter ordre fra en tredjepart.

Omstændigheder eksklusive strafansvar

Under strafansvar henviser til anvendelsen af strengere kriminel retssag mod en krænker, som er fastsat ved lov. I dette tilfælde er den ansvarlige person, der udfører forbrydelsen er strafbar i overensstemmelse med de foranstaltninger, der er fastsat i straffeloven. I dette tilfælde de omstændigheder ekskl juridiske ansvar, handle mere omfattende liste end kriminelle. Disse omfatter: aktioner på den person bæres til selvforsvar, samt handlinger personen udført i nødstilfælde. I det første tilfælde er taget hensyn til placeringen af de anklagede på tidspunktet for forbrydelsen: om det var selvforsvar mod vold eller trusler om vold. I dette tilfælde, retshåndhævende myndigheder er overvejer, det har ikke været overskredet handlinger selvforsvar. I det andet tilfælde, retshåndhævende myndigheder bestemme, hvor desperat situationen er, det vil sige, om der var en trussel mod livet i en større onde end de tvungne handlinger udført af den tiltalte er absolut nødvendigt.

Forhold, som udelukker administrativt ansvar

Til listen over enheder, der er fritaget sanktionerne er mindre lovovertrædere samt uansvarlig person (psykologiske, psykiske lidelser). Hertil kommer, at i dette tilfælde også fremhævet grundene til, at en person kan blive fritaget for ansvar. Nemlig: behovet for at gennemføre overtrædelsen, samt handlinger begået i selvforsvar. Dog skal det siges, at de omstændigheder, udelukker juridiske ansvar (samt kriminelle og administrative ansvar), omhyggeligt undersøgt af de retshåndhævende myndigheder. Og hvis du forsøger at bare "sno sig ud" af situationen, det spild af tid. Desuden - bedrag vil blive betragtet som en skærpende omstændighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.