TravelingHoteller

Hotel The Residence Family & Fun 4 * (Grækenland, Rhodos): anmeldelser, beskrivelser og anmeldelser

Rhodes - øen indhyllet i gamle legender og mysterier. Men ud over, at der er venter den rejsende maleriske klipper, smukke strande og selvfølgelig det smukke hav. På kysten af øen kører en række hoteller klar til at modtage turister. Og en af de gode muligheder anses for at være hotellet Residence Family Fun 4 *.

Selvfølgelig, før booking er at stille nogle vigtige spørgsmål. For eksempel er det nødvendigt at lære om præcis, hvor hotellet ligger, og hvor langt til stranden bliver nødt til at overvinde? De tilbyder der en fødevare og komfort? Hvad er din mening om hotellet, at turister, der allerede har formået at tilbringe et par dage?

Funktioner af placering og information om området

Placering - en vigtig faktor, når de vælger et hotel. Hvor skal kigge efter resort The Residence Family Fun 4 *? Af Ialyssos, en lille turistby ligger på stranden - det er, hvor hotellet ligger. Det siges, at dens placering er temmelig fordelagtige, fordi let adgang ikke kun til stranden, men også til øens største attraktioner, herunder Apollon-templet, akvariet, det arkæologiske museum og Rhodos Akropolis. Alle af dem er omkring 10-15 minutter væk.

der er små butikker, caféer og taverner i nærheden. I øvrigt kunne afstanden til lufthavnen skal overvindes i omkring 20-25 minutter, så du skal ikke være bange for lange rejser.

Selve hotellet er af The Residence Family Fun 4 * består af et stort fire-etagers bygning, bygget i form af bogstavet "P". I gården er en swimmingpool og en terrasse til afslapning. Øjne af turister glade for evigt grønne, blomstrende have, hvor er altid en fornøjelse at gå. Området hotel er veludstyrede, ren og smuk.

The Residence Family Fun Hotel 4 * (Rhodes, Grækenland): beskrivelse og fotos af værelser

Hotellet tilbyder rejsende en check i en af 92 værelser. Denne rummelige lejligheder, som består af et soveværelse, stue (der er sofaer og et bord), samt et tekøkken.

Selvfølgelig rummet har det nødvendige udstyr for et behageligt ophold. Især kan du se tv, brug af moderne klimaanlæg. Der er også en telefon og et pengeskab. I køkkenet nuværende nødvendige til madlavning apparater og redskaber, herunder en mikrobølgeovn, et køleskab, en elkedel, en kaffemaskine, en lille plade.

Badeværelse er lille, men det har alt, du behøver: toilet, håndvask, bruser, en stor væg spejl. Af den måde, hver dag maids ændre håndklæder og genpåfyldning sæbe, shampoo og andre toiletartikler.

Kan vi regne med mad?

Selvfølgelig, når man planlægger en ferie du har brug for at spørge leveringsbetingelser, fordi det er en vigtig faktor. Hotel The Residence Family Fun 4 * giver sine gæster en daglig morgenmad, som holdes på en lokal restaurant. Ifølge anmeldelser, menuen er ikke meget forskelligartet, men at vælge stadig har masser - friske rundstykker, toast, røræg, salater og snacks, frugt og selvfølgelig, drikkevarer.

På andre tidspunkter af dagen, kan du spise i restauranten samme, men hver gang betaler regningen. Hotellet har sin egen bar med en temmelig imponerende udvalg af drikkevarer. Og alligevel ligger nær nogle hyggelige cafeer, hvor du kan få en velsmagende frokost. Og glem ikke, at du kan lave mad i rummet, mens en købmand på stedet.

Komfort og underholdning på stranden

Selvfølgelig kommer til øen, rejsende forventer mindst et par dage til at tilbringe på stranden. Det kan tilbyde hotel The Residence Family Fun Hotel 4 *? Hotellet ligger meget tæt på havet - stranden kan nås inden for et par minutter af langsom gang.

Shore heri dækket af sand og småsten. Som anmeldelser, stranden er ren, dens rengøres hver dag. Havet er forholdsvis rolig, men nogle gange kan man iagttage lysbølger. På land er det altid til stede en af redningsfolk.

Da dette er en offentlig strand, er til leje liggestole og parasoller til at betale hver for sig (priserne er ganske fornuftig). I nærheden ligger en bar, hvor du kan få fat i en snack eller forfriskning. Selvfølgelig, på stranden, kan du leje en båd, tage en tur på en båd eller jet-ski, snorkling, windsurfing og anden vandsport.

Ekstra ydelser: hvad er turist?

Afregning i hotellet The Residence Family Fun 4 *, kan besøgende se frem til nogle ekstra tjenester, der gør levende her mere komfortabel. Receptionen samt roomservice døgnet rundt. Her kan du udveksle valuta.

Ved siden af den levende krop der er parkering, som er meget praktisk, fordi de fleste af turisterne flytte rundt på øen i en lejet transport, som naturligvis har brug for et sted at forlade. Af den måde, leje en cykel, en cykel eller en bil er ikke svært. Rejsende helt sikkert sætte pris tilstedeværelsen af internetadgang overalt på hotellet.

Fritid gæster: hvad man skal gøre på hjemmesiden?

De fleste gæster foretrækker at tilbringe tid på stranden eller engagere sig i studiet af de lokale attraktioner. I gården har gæsterne en hvile, liggende på komfortable liggestole. Du kan ikke bare solbadning, men også tage en forfriskende dukkert i poolen. Af den måde, beboerne betjene små vandrutsjebaner, hvor en god tid ikke kun voksne, men også børn.

Af den måde, børn på stedet legerum med en bred vifte af legetøj og forlystelser, hvor børn i alle aldre en stor tid. Og hver dag er en miniklub - børn lege her animatorer og professionelle undervisere.

Voksne turister underholdt med et spil billard. Og din tjeneste - udflugtsskranke, hvor det venlige personale vil hjælpe dig med at finde en interessant tour af øen, fordi resten ikke ender uden Residence Family Fun 4 * hotel. Grækenland - et land med en fantastisk historie. På denne tilstand seværdighederne virkelig værd at se.

Hotel The Residence Family Fun Hotel 4 *: rejsende anmeldelser

Kommunikation med en person, der har besøgt et bestemt sted, kan klarlægge det samlede billede. Hotel The Residence Family Fun 4 * er populær blandt turister, fordi her tilbyder moderne komfort og er omgivet af et rigtigt hjem komfort.

Værelserne er rummelige og fuldt udstyret med en arbejdsgruppe teknik. Den utvivlsomme fordel er sine egne specialiteter, som gør det muligt at forberede dig. Behagelig, og det faktum, at værelserne rengøres dagligt, og personalet her er meget venlige og hjælpsomme (alle på engelsk til at kommunikere det meste).

Det giver nem adgang til stranden. Og ved siden af mange legendariske attraktioner, som er meget praktisk. Desuden priserne overnatningsmuligheder er ganske rimeligt, især i betragtning af ordentlige forhold. Turister anbefale hotellet for en sjov strand og en travl sightseeing ferie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.