Af teknologiMobiltelefoner

"Nokia 6100": Telefon beskrivelse, specifikationer og anmeldelser

Modellen repræsenterer en familie af klassiske mobiltelefoner i en standard formfaktor. Dette er en af de mest succesfulde modeller af den finske producent, selv om der anvendes ikke ny platformen. Tidligere blev det baserede enheder såsom 6610 og 7210. Men i modsætning til disse modeller, telefonen "Nokia 6100" modtog et forbedret design og mere ergonomisk design - naturligvis for sin tid.

Produktoversigt

På baggrund af sine konkurrenter model er en af de letteste. Samlet vægt med batteriet var kun 76 gram. På mange måder, har en reliefstruktur blevet opnået ved anvendelse af et nyt batteri. Imidlertid opdaterer strømforsyningssystemet i forhold til de tidligere anordninger af samme platform var ikke for at reducere vægten og for at optimere enhedens ydeevne. Var præsenteret element BL-5B, hvis kapacitet er 720 mAh lithium-ion batteri. "Nokia 6100", som producenten, sparer energi potentiale af batteriet, hvilket er nok til 6 timers taletid eller op til 150 timer. Standby. Men ikke kun magt har overrasket brugere denne enhed. Udviklere har brugt en ny matrix for skærmen. Selvfølgelig kan det kaldes en ny prøvetid. Ikke desto mindre, i 2003, da jeg fik en model monokrome displays ændring skete gradvist, og "Nokia" var blandt de første virksomheder, der har gennemført en farveskærm i en relativt billig enhed.

Byg og Design

Som allerede nævnt, er telefonen gavnligt er lille i størrelse. Sammenlignet med sine forgængere, var han slank og kompakt krop som en helhed. Undre, at der i perioden for frigivelse af denne linje af udviklere formået at tjene status for den forreste med hensyn til gennemførelsen af ergonomisk design. Vi kan sige, at dannelsen af stil elegance kombineret med praktisk, lige begyndt at telefon "Nokia 6100", samt de efterfølgende ændringer. Ifølge brugerne ifølge modellen naturligt i hånden, uden at forårsage ubehag i processen med manipulation af kontrollen. Som for farvevalg, er der ikke meget valg, men en vis variation er der stadig. Især blev tilfældet udført i en mørkeblå, lyseblå og beige farver. Det er bemærkelsesværdigt, at fabrikanten har givet mulighed for at ændre farve dækker, så den grundlæggende område som muligt for at sprede det grønne, rødbrun, sort og andre nuancer.

tekniske egenskaber

I arbejder kvaliteter gjorde intet revolutionerende model ikke vise, men i den samlede af sine kommunikationsmuligheder og funktionalitet, gode resultater. Det støttes af den indre påfyldning og en god farveskærm, som modtog enhedens Nokia 6100 «. Karakteristik af de vigtigste parametre for enheden er præsenteret nedenfor:

  • Visning antal farver - 4096.
  • Skærmopløsning - 128 x 128.
  • Batterikapacitet - 720 mAh.
  • Vægt - '76
  • Dimension - 102 mm i højden, 44 mm i bredden og 13,5 mm i tykkelse.
  • Antallet af navne for at bevare - 300.
  • Hukommelse til SMS-beskeder - 150.

Med hensyn til kommunikationsfaciliteter, har enheden fået en infrarød port, og datamoduler WAP og GPRS.

kontroller

De vigtigste operationer udføres ved hjælp placeret rigtige knapper under skærmen. Denne enhed er anstændigt med hensyn til brugervenligheden af menuen, men tastaturet som helhed har flere ulemper. For eksempel den nedre række og sideknapperne for dybt forsænket i forhold til de centrale nøgler. Denne uensartethed gør det vanskeligt at indstille teksten. I modsætning hertil centrale serien "Nokia 6100" telefonens tastatur er ikke dækket ordentligt belyst. På venstre side kan du finde volumen kontrol. I dette tilfælde kan man notere en vellykket udførelse knap, der rager ud af huset på en optimal værdi, som udelukker afslappet presning.

Applikationer og multimedier

I første omgang, den model har tre Java-programmer, blandt dem - den forbedrede konverter. Spillene er skak puslespil skak, men et fuldgyldigt partier talen går ikke, fordi brugeren til at kun at udføre almindelige opgaver. Faktisk er afhængige af den gode kvalitet af regelmæssige spil fans "af Nokia" og havde aldrig før. De vigtigste ting - det er en potentiel mulighed for at hente programmer, og i dette tilfælde er det til stede. Lyd telefon "Nokia 6100" som helhed forbliver den samme, den samme som i de tidligere versioner af familien. Med din telefon, og polyfoniske og standard melodier. Igen, kan de udskiftes, hvis det er nødvendigt.

Positiv feedback på modellen

De vigtigste funktioner i telefonen, udfører denne enhed næsten fejlfrit. Ejerne siger, at det giver en højttalertelefon, vibrationer og håndgribelige konsekvent fanger signalet. Samme erfaring er, og en struktur, hvor det primære fokus og forskellene mellem denne version fra tidligere versioner. Fortjente ros for brugere og batteri "Nokia 6100", i stand til at levere op til 6 timer. Den løbende konversation session. Lignende resultatindikatorer demonstrere og andre repræsentanter for den linje, men i dette tilfælde at batteriet er positivt fornem og størrelser. Det er en flad formfaktor reduceret størrelsen af det overordnede design af telefonen, hvilket påvirkede den visuelle appel og anvendeligheden af enheden.

negative anmeldelser

Der er en masse ulemper, som brugerne er fundet under operationen. Hvis de ydre årsager til huset for det meste positive reaktioner, software del, og funktionaliteten er ikke så imponerende. Nogle fans skuffet over manglen af brand lommelygte, som er tilvejebragt i tidligere versioner. Der er også små huller i ergonomi. For eksempel er mange ejere er svært at skifte mellem input formatet af teksten i enhedens Nokia 6100 «. "Hvordan til at fjerne Intelligent Message indstillet?" - en af de mest populære spørgsmål fra nybegyndere af denne model. For at løse dette problem, skal du holde knappen svarende til mulighed for at arbejde med en ordbog ned. Der er også en anden form for ulemper. På tidspunktet for den model, kom en bølge af Bluetooth trådløs dataoverførsel modul popularitet. Nem brug af denne teknologi kan vurdere brugere på udvalgte modeller fra store producenter. Men de finske udviklere ikke udstyre 6100 nyhed. Berøvet apparater og taleopkald - en velkendt funktion for tiden.

konklusion

Men i gennemsnit standarder åbenhjertige minusser på enheden lidt. Især hvis den tilgang til revisionen telefon kollektivt karakteristika. Model kom ud et lys, tynd og ergonomisk. Komfort i forvaltningen kompenserer for mange mindre problemer - i hvert fald, kan man vænner sig til dem. Med hensyn til den hardware betydelige fremskridt, der er sket. Telefon "Nokia 6100" modtog samme udstopning, førte til et lille sæt af applikationer med multimediefunktioner. Derfor er fokus på denne mulighed must for dem, der ønsker at få et pålideligt værktøj til at sende beskeder og foretage opkald. Glem ikke, at er også takket være denne model, har producenten "Nokia" dannede billedet af producenten af høj kvalitet og stilfulde håndsæt design.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.