Af teknologiMobiltelefoner

Smartphone ASUS ZenFone 2 ZE550ML: beskrivelse, features og anmeldelser

I begyndelsen af 2015 Asus introducerede sin serie af andengenerations-enheder, kombineret kaldet ZenFone. Det skal bemærkes, at den bestod af tre smartphones på én gang, forskellen mellem dem ligger ikke kun i indeksene (Asus ZenFone 2 ZE550ML, ZE551ML og ZE500CL), men også i de tekniske specifikationer for hver. Men ændringen i udseende er ikke så vigtigt - alle tre enheder har lignende udformning og lignende bestanddele af de materialer, som skallen er konstrueret.

I denne artikel vil vi se på en af telefonen, som blev præsenteret ved konferencen CES 2015, og det vil være en model ZE550ML.

Til at begynde at finde ud af, hvad enheden er kendetegnet ved, at det er i en skala fra Asus-produkter, og hvordan det kan tiltrække en køber.

Generelle egenskaber

Smartphone Asus ZenFone 2 ZE550ML (16Gb) repræsenteret som budgettet, stilfuld, multifunktions telefon udført på et højt kvalitetsniveau. dens værdi er lig med tre hundrede dollars. Således er det 2 GB RAM, kraftfuld batteri og kameraet, vises farverig og tiltalende udseende.

Analyse fordelene ved enheden, er det muligt at beregne, at smartphone held forsøger at være tiltalende i flere kriterier for at opnå den størst mulige andel af markedet.

Er det en god telefon, der taler om, virkelig? Lad os finde ud sammen!

Valgmuligheder

Enheden tilbydes i en enkel, men flot æske af tyk pap, malet hvid. Anvendt på toppen af telefonen image og brand udvikling firmalogo og en række tekniske parametre.

Pakken med smartphone maker foreslog en original headset til at tale "håndfrit" og lytte til lyden, samt opladeren bestående af en snor til at oprette forbindelse til pc'en og adapter. Det virker på grundlag af QuickCharge teknologi. Hvad betyder det, og hvad er dens ejendommelighed, vi skriver ud lidt længere. Også, ud over det nævnte, er vi i kassen med telefonen var i stand til at finde instruktioner om, hvordan man bruger det og, selvfølgelig, håndsættet selv.

udseende

Udformningen af alle smartphones ZenFone 2 er identisk med den linje. Bagpanelet dækker det meste af arealet af telefonen; i sin form det har afrundede hjørner, og teksturen er fremstillet af et blødt uigennemsigtig plast eller alternativt af plast, stiliseret metal. Køberen kan prøve begge muligheder, som dække på telefonen let kan udskiftes, og desuden er der er kommercielt tilgængelige i en bred vifte.

Den forreste del af telefonen præsenteres af wide screen besætter omkring 72 procent af det område, der er afgrænset på siderne af tynde rammer. Den øvre og nedre ramme bredere. Først var der et sted for logoet for producenten og den fremadvendte kamera, og den anden er en dekorativ iriserende plade. Placeret direkte over de sensoriske systemtaster.

Original producent kom til at implementere dele af navigationssystemet. Så Asus ZenFone 2 ZE550ML (16-gigabyte-version) har en "rocker" volumen, som ikke er på sidefladen (som det er sædvane for mange udviklere), og på bagsiden. Denne løsning brugere kalder nogen fejl eller megaudachnym, afhængigt af dine egne præferencer.

Dimensionerne af indretningen synes at være mere kompakt på grund af sin krumme form. Som et resultat af dens anvendelse på kanterne af smartphone ser tyndere end i deres centrale del.

udstilling

På enhed repræsenteret Asus ZenFone 2 ZE550ML 5,5-tommer skærm i stand FullHD broadcast billedformat. Opløsning (og, som et resultat, belysning) er ikke særlig høj - det er 1280 x 720 pixels. De kundeanmeldelser indikerer, at meddelelsen skærm nøjagtighed er meget let.

De andre parametre vise Asus ZenFone 2 ZE550ML (gennemgang vi bevist det) er ikke langt bagefter - her god oleofobisk belægning gør glasset mere jævnt, så det ikke efterlader nogen fingeraftryk. Glem ikke de udviklere og beskyttelse af sætte på en smartphone Gorilla Glass 3, som gør det muligt at tale om en gadget modstandsdygtighed over for fysiske påvirkninger. Lysstyrken på telefonens display giver dig mulighed for at komfortabelt interagere med det, selv på en solskinsdag, uden at bekymre sig om den oplyste billede.

En anden faktor - de betragtningsvinkler, og de er også prisværdigt. I praksis ser det sådan ud: uanset hvordan enheden roteres, billedet bevarer sin farve.

operativsystem

På tidspunktet for Asus ZenFone 2 blev anset ZE550ML nyeste version Android 5.0, som også kaldes Lollipop. Nu, måske, kan brugeren anvende "luft" opdatering til de nye ændringer (på tidspunktet for at skrive denne revision 6.0). Men visuelt fra oprindelige styresystem på telefonen er der ikke meget: modellen opererer under kontrol af en individuelt tilpasset ZenUI GUI. For at skelne det fra en simpel Android er her omarbejdet nogle grafiske elementer, selv om alle gjort i samme stil Flat Design, hvor sejre lyse farver og flade billeder. Men det er ikke så vigtigt - som praksis viser, kan enhver grænseflade hurtigt blive fortrolig, og brugeren skaber blot en vane med alle placeret.

Hastigheden af systemet, ifølge nogle tests, det er ganske høj - en smartphone smart reagerer på enhver berøring.

processor

På Asus ZenFone 2 ZE550ML quad-etableret "hjerte" Intel Atom Z3560, clockfrekvensen af kerner, som er 1,8 GHz. Det virker i tandem med den grafikmotor PowerVR G6403. Her er det værd RAM 2 GB.

Hvis du ikke siger noget om smartphone-operativsystem hastighed på sine tekniske indikatorer, siger simpelthen: i praksis, telefonen har en høj ydeevne. Som det fremgår af tests, kan det være besværligt at køre (med hensyn til grafik) spil uden forsinkelse og bremsning. Efter at have gennemgået dedikerede Asus ZenFone 2 ZE550ML anmeldelser, kan du gøre det samme konklusion.

hukommelse

Apropos fysisk hukommelse, som fabrikanten skal bemærkes interval mellem smartphones 16, 32 og 64 GB. Selvfølgelig er den nyeste version er den dyreste. I dette tilfælde, hver af dem har et hukommelseskort slot, der giver mulighed for at udvide lagerplads til at downloade ekstra lagerplads.

Asus, ud over kortet, og det indre rum også gør det muligt at drage fordel af sin sky opbevaring. For at gøre dette, skal du være logget ind en særlig service, ved hjælp af den hovedkonto. Efter at brugeren 5 GB hukommelse.

kamera

På en smartphone etableret Asus ZenFone 2 ZE550ML to kamre - en opløsning på 13 og 5 megapixel. At skabe billeder med det vigtigste, bag, kamera telefon har på dobbelt flare. Desuden er billedkvaliteten korrigeret særligt system add-in kaldet PixelMaster. Denne mulighed, som ifølge den udviklerne tillid væsentligt forbedrer billedkvaliteten nøjagtighed.

Opret foto kan være i to tilstande - "Auto" og "Pro". Den første giver et minimum af muligheder for at tilpasse og dermed mere indblanding "i udvælgelsen af billedindstillingerne fra din smartphone. Den anden giver brugeren mulighed for at vælge, hvilke muligheder han ønsker at blive forbundet for at skabe et billede.

Hvis du er målrettet, hvad parametre skal vælges i forskellige lysforhold, derefter spille med dem, vil du være i stand til at finde det ideelle forhold for den mest succesfulde billede.

For at forbedre kvaliteten af billeder på Asus ZenFone 2 ZE550ML (16Gb) er til stede HDR teknologi. Det indebærer oprettelsen af en serie af billeder, der er limet med behandling én ved at vælge den mest succesfulde foto portion. Som regel er det muligt at opnå den bedste belysning af de enkelte zoner billeder.

batteri

Apparatet har en relativt høj autonomi på grund af en stor batterikapacitet på 3000 mAh. Hertil kommer, at særlig opmærksomhed fortjener opladeren, der kommer komplet arbejder på Quickcharge teknologi. Det indebærer en afgift med genvinding af 0% til 60% for kun 39 minutter til et netværk. Dette er nyttigt, hvis du for eksempel i en fart på vejen eller på et arrangement, hvor du ikke vil være i stand til yderligere oplade din enhed.

Men en ulempe ved en sådan stor batteri er dens store vægt, der er føjet til enheden og gør det mindre behageligt at håndtere.

link

Telefonen understøtter to SIM-kort, slots til som er placeret under låget på bagsiden. Tag det og omarrangere kortene ganske nemt. Til hjælp i denne behøver ikke at få adgang til yderligere værktøjer såsom nåle, søm og andre ting, der så ofte kommer i spil.

Smartphone Asus ZenFone 2 ZE550ML 16Gb besidder alle mulige tilslutningsmuligheder. Selvfølgelig først og fremmest, det GSM-modul til netværk 2G / 3G / LTE-formater. En anden apparat stand til at understøtte navigation ved hjælp af GPS-satellitsystem, A-GPS og GLONASS.

Også data her er Bluetooth-systemet, WiFi og NFC. Med den nyeste smartphone kan oplades uden brug af klassiske adapter med ledning, samt at betale særlige kontaktløse terminaler.

tilbehør

Ud over de særlige kendetegn ved enheden, vil jeg også gerne nævne en række specialiserede tilbehør, specielt fremstillet til præsentation model. Disse omfatter bærbare batterioplader, står for smart telefon og originalt etui-sag.

Bærbare oplader (ZenPower) - er batteriets kapacitet på 10.000 mAh, i stand til at genopbygge opladning en smartphone batteri tre gange. Enheden tilfælde er lavet af metal behageligt at røre ved. Det ser ganske attraktiv, også takket være dens overflade "bronze metallic" og afrundede kanter. Shape tilbehør er rektangulær, men på bekostning af kompakthed vil passe let i en lomme af posen.

En anden producent indført en særlig stand, der gør det muligt for fastnet-telefon i opladningen. Den består af to dele ( "halvdele"), som holdes sammen af en magnet. Med deres hjælp kan indstille telefonen, da batteriet opladning i enhver position, der er behageligt at arbejde med.

Sag specielt designet til Asus ZenFone 2 ZE550ML. Svarene viser, at det er lavet af et groft materiale, som er behageligt at holde i hænderne overflade. På forsiden af låget har en cirkulær åbning, gennem hvilken er synlig for alle systeminformation til visningsindretningen. Bagdæksel til Asus ZenFone 2 ZE550ML (ZE551ML) har den samme boring og kammer. Udseende har nok nuttet.

Selvfølgelig, Asus, er der andre tilbehør, der ikke indgår i præsentationen. For eksempel denne ekstra blitz, til at tage billeder i svagt lys lysere og mere mættede. Den er fastgjort samt iBlazr, åbningen til opladning.

anmeldelser

Forslag til Købere Asus ZenFone 2 ZE550ML (16GB) er overvejende positiv farve. Folk, der har købt enheden og har erfaring med det, opmærksom på, at gadget er virkelig god i alt - har et attraktivt udseende, høj kvalitet samling, en kraftfuld batteri. Særskilt, kan du se tilstedeværelsen af en bred vifte af originale og add-ons til rådighed for modellen, der også kan købes i butikkerne Asus. Der er dog nogle ulemper.

Især disse omfatter kvaliteten af billederne. Ifølge nogle købere, er de ikke tiltrukket af et så højt niveau, som det kunne forventes i studiet af de tekniske funktioner i enheden. Et andet eksempel på den manglende - er usædvanligt placering af navigation. Som allerede bemærket, er volumen rocker placeret på bagsiden. Desuden er skærmlås knap placeret på oversiden Asus ZenFone 2 ZE550ML. Sort farven kan ses i mørke udgave af foto maskine. Folk siger, at for at nå det er ikke altid praktisk, især i betragtning af størrelsen af skærmen modellen.

Stadig er der klager over enhedens strømforbrug. Ligesom, hvis du ikke justere flowhastigheden af afgiften, vil telefonen forbruge for meget, hvilket er grunden til, at batteriet vil sidde ned til et spørgsmål om timer. Det løser problemet med depression i indstillingen og vælge de rigtige indstillinger.

Selvfølgelig er der også andre negative karakteristika telefonen, herunder en feedback, som enheden periodisk forsvinder link kan svigte eller en ekstern højttaler, for eksempel, vil falde defekt Taske til Asus ZenFone 2 ZE550ML. Alt dette naturligvis kan ske både på grund af fabrikken ægteskab, og i en uheldig ulykke, så skylden udformningen af modellen er sandsynligvis ikke det værd. Ja, og sådanne vurderinger er ikke så udbredt, at tale om dem alvorligt.

fund

Hvad kan man sige om den model, som vi har beskrevet i detaljer i denne anmeldelse? I første omgang, udgifter til dets udvikler den er placeret som et budget. Med sådan en pris i telefonen virkelig kan finde efterspørgslen efter et bredt publikum af købere, men desværre ikke i Rusland. Hvis vi har en model i den maksimale konfiguration vil koste omkring 21 tusind rubler (på grund selvfølgelig), så at tale om dens tilgængelighed ikke er nødvendig.

Generelt er dette apparat fortjener ros. Eventuelle alvorlige klager og kritik, kan han ikke forårsage generelt kan det bemærkes, at han er udstyret med meget respektabel præstation og evner. Hvis du er på udkig efter en sådan enhed, og det føles ikke ubehag på grund af placeringen af knapperne, den ZenFone 2 er et glimrende valg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.