Hjem og familieGraviditet

7 uger af graviditeten. fosterudvikling

Ved 7 uger af graviditeten fosteret har stadig en lille hale og hovedet i forhold til kroppen er meget høj. Øjne er placeret, er allerede meget tættere på næsen, vises skitseret øjenlåg pigment og et såkaldt retinale øjet iris. Embryoet ikke allerede er i en bøjet stilling, lidt efter lidt opretning. Dokumenterede underarme og skuldre og på hænder og fødder er set fingre. Fosteret kan allerede ejer til at bøje de små knopper på håndled og albuer. Det dannede overlæben og næse næsebor. Også i de 7 uger af graviditeten og er dannet uden det indre øre.

Fremskridt i udviklingen sker med de indre organer og systemer. Så lille hjerte krummer allerede har venstre og højre forkamre, og i slutningen af 7 uger af graviditeten, vil hans hjerte være den 4-kammer. Sammen med alle disse forandringer og fremskridt i udviklingen af det vaskulære system - er dannet blodkar er store. Hjertet er stadig placeret i midten af brystbenet, men meget snart vil blive til sin retmæssige plads.

Brain barn har allerede to halvkugler, og begynder en kompleksdannelse af sine fem divisioner. Det blev ikke mindre tempoet i udviklingen af nervesystemet, selvom generelt kan den allerede anses for at blive dannet.

Mellem fosteret og kvinden er på 7 uger af graviditeten justeres uteroplacentale udveksling er blevet helt afsluttet dannelsen af navlestrengen. Nu barnet er helt afhængig af sin mor, spiser og ånder kun gennem indtastning af kvindens blod stoffer. Placenta plotneet gradvist, sin fulde modning kommer til 12 uger af graviditeten. På denne uge som en såkaldt slim stik, der tjener som en slags barriere mellem omverdenen og "puzozhitel". Af den måde, en af de vigtigste forløbere for udledning af arbejdskraft er denne samme slim stik, det sker kort før fødslen af barnet.

Den begynder dannelsen af skelettet, samt dannede epidermis. Frugt på 7 ugers svangerskab har et fuldt dannet lever, galdegang, tillæg og colon. Fortsæt med at udvikle de endokrine kirtler, tarme, nyrer og lunger. Hans første insulin i denne uge vil begynde at producere bugspytkirtlen.

Happening denne uge den endelige kønsidentitet: sex kirtler begynder at dreje enten testikler eller æggestokke. Mellemkødet forbliver konveks, fremtiden for hendes kønsorganer dannes. Men mens stadig på ultralyd til at bestemme barnets køn er ikke mulig.

Lillebror i forhold til sidste uge betydeligt ældre, dens størrelse ca 13mm. Men i denne periode truslen om abort er der stadig, så du bør tage sig af sig selv.

Belly 7 graviditetsuge sjældent nogen skaleret, da så kort tid, det har endnu ikke set, men selvfølgelig er der undtagelser. Men der er en mørk streg på maven og mulige smerter i maven og på siderne, det er på grund af væksten af livmoderen.

Det er tid til at få registreret. Behovet for klinisk undersøgelse pass test. Hvis en gravid kvinde har en endokrin sygdommens art, er det nødvendigt at rådføre sig med en specialist.
volumener af blod på dette tidspunkt er stærkt forøget, så der kan stagnation i ben og hævelse. Nogle gange gravid der er en følelse af mangel på ilt, kan der være tab af bevidsthed.

Det ser ud med endnu større sværhedsgrad tidligt forgiftning. Vordende mor bliver mere irritabel, træt, søvnig, har brug for mere hyppige helligdage, fordi hendes krop kolossale arbejde. Vi bør ikke glemme at tage vitaminer og god ernæring, begunstiger udelukkende sund mad. Kosten er ikke nødvendigt at medtage den fede, krydret og salt mad. Du er nødt til at bevæge sig mere og gå i den friske luft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.