Hjem og familieGraviditet

Svampe i graviditeten. Ernæring af gravide kvinder og don'ts

Hver gravide kvinder i hele livet i den fødedygtige en eller anden måde at ændre smagspræferencer. Man ønsker chokolade eller frugt, mens andre kræver pickles og svampe. Det bør være så detaljeret som muligt for at finde ud af, om det er muligt at spise svampe under graviditet. Hvad skal være den overordnede ernæring af kvinder i familien måde? Hvilke råd giver gynækologer og ernæringseksperter?

Hvad du skal spise gravid

Liget af en gravid kvinde har brug for en sund kost. Han har brug for en række vitaminer og mineraler, samt de meget nyttige fedtsyrer. For udviklingslandene foster har brug for produkter, som forbedrer bloddannelsen.

Prioriterer de fedtfattige kød kogt eller dampet formular - det indeholder protein, hvilket øger hæmoglobin. Årstidens grøntsager og frugter vil være nyttigt at anvende rå. Også brug for gravide mælkeprodukter, der indeholder calcium. Da løbet knogle udvikling af barnet alt, hvad han har brug for er taget fra reserven mor organisme, dens sikker på at udfylde.

Mange kvinder er interesseret i spørgsmålet: om svampene kan være under graviditeten? Det er nødvendigt at kende udtalelse fra eksperter om dette emne. Kan dette produkt eller anden måde påvirke fosterudviklingen og den samlede kvindelige krop?

Udvælgelse af svampe

Når du vælger noget produkt, kvinden bærer et barn, skal først bekræfte sin nytte og friskhed. Må ikke købe svampe i ukendte steder, vejkanter og markeder. Foretrækker store- købte fødevarer, så de røg lige de nødvendige tests. Svampe til salg i supermarkeder dyrkes i overensstemmelse med alle sundhedsmæssige krav i visse dele af jorden.

Det er værd at minde om, at i sig selv kan være en giftig svamp, er det i princippet påvirke tilstanden af kroppen. Hvad der virkelig kan siges om en lille forsvarsløs lille mand, der bor i livmoderen.

Svampe og graviditet

De fleste mødre forsøger at udtrække alle fordelene for barnet fra deres kost. Som vi alle ved, svampe er rige på protein og ordentligt tilberedt ganske nyttigt for mennesker. Men hvis de kunne bringe tilsvarende fordele et barn i livmoderen?

Hvis du beslutter at medtage i din kost retter, der indeholder svampe, bør give fortrinsret til svampe. Det er ønskeligt, at de var friske, da nogle fejl er tilladt, hvis produktet konservering, at i virkeligheden, gør det ikke kun unuseful, men også skadeligt.

Svampe indeholder en del af en række stoffer, som er nyttige for organismen som helhed. de omfatter også aminosyrer, som er nødvendige for dannelsen af det udviklende foster væv og celler. Denne type svamp kaldes ofte skoven kød, fordi det indeholder i sit medlemskab af en række vitaminer og lecithin. De fordøjet hurtigt, uden at skabe en ekstra byrde på maven og følelsen af tyngde.

Hvordan til at tilberede en skål af svampe

Alle ved, at du skal spise kun nyttig for gravide og ordentligt kogte fødevarer. Det bør tilføje så lidt som muligt af krydderier og salt under tilberedningen eller bagning af produktet.

Svampe i graviditeten bør vælges omhyggeligt, foretrækker kun smukke og endda hatte. Uudviklede og tilsyneladende forslidt bedre kast.

Der er nogle anbefalinger til, hvordan man kokken svampe i graviditeten. Hvis i det virkelige liv, du bare tilføje dem i gryden til at stege eller sætte i ovnen til bagning, så i løbet af de fødedygtige svampe skal først koge.

Hældes i en gryde med vand og lad simre produkt i omkring fem minutter, og derefter ændre væsken og kog svampene i en halv time. Efter denne tid, dræne vandet og starte madlavning.

Svampe når graviditeten er uønsket yngel, samt eventuelle andre produkter. Det anbefales at lave mad er supper eller dampet med andre grøntsager.

Dåse og syltede svampe

Med hensyn til sådanne produkter, ernæringseksperter og gynækologer siger en enstemmig "nej." Når saltning og bejdsning svampe er ofte misser bruges punktet af varmebehandling, et salt og eddike, hvilket betyder, at de muligvis skadelige urenheder, der er skadelige ikke blot for fosteret, men også for kvinder.

konklusion

For at opsummere, vi skal sige, at svampene til at spise er ikke kun muligt, men nødvendig under graviditet. På den allerførste sted, efter råd fra ernæringseksperter, er svampe. Efter dem efterfulgt af østershatte og rørhatte, disse under-arter af svampe indeholder et minimum af akkumulerede skadelige stoffer.

Når det bruges svampe omhyggeligt se dit helbred. Uanset om du får en oppustethed, kvalme, eller forringelse af sundhed, bør straks kontakte en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.