Hjem og familieGraviditet

Svangerskabsafbrydelse i de tidlige stadier

Der er flere måder at abort. Medicinsk afbrydelse af tidlig graviditet baseret på brugen af særlige præparater. De påvirker funktionen af det såkaldte gule legeme, stimulerende uterin aktivitet, som fører til ophør af en uønsket graviditet. En sådan afbrydelse af graviditeten er kun effektiv i tilfælde af fuldstændig bortvisning fra livmoderen af kvinder i alle produkter fra undfangelsen. Det forekommer ikke i dette tilfælde ingen kirurgiske indgreb. Medicinsk abort specialister udføre først efter udtrykket af graviditeten og bekræfte sin tilstedeværelse. I vores stat er det forbudt at bruge denne metode, hvis gestationsalder på under seks uger. Det er værd at bemærke, at succesen af en sådan svangerskabsafbrydelse er direkte afhængig af varighed skal bekræftes af en særlig transvaginal ultralyd.

Læger mener, at medicinsk abort nødt til omhyggeligt at se kvinden. For det første skal en gravid kvinde gennemgå en fuldstændig undersøgelse og underskrive den såkaldte skriftlige samtykke. Så hun accepterer at udføre alle former for manipulationer. selve en kvinde vil tage i tilstedeværelse af din læge. Nogle gange ser hendes mere end seks timer. Oftest kvinder vælger en speciel kombination metode. Den er baseret på de daglige klinik besøg og gør specialværktøj flere gange. Den næste undersøgelse er holdt i omkring en måned. Det skal påvises, at abort var vellykket.

Der er situationer, hvor denne form for abort er fuldstændigt ineffektive. Graviditet hvori skrider eller endog kompliceret. I så fald kræver kirurgisk indgreb.

Hvis abort læger bruge stoffet i tabletter, tabletteres abort. Generelt til medicinsk abort er mest almindeligt anvendte progesteron-inhibitorer, selvom lægemidlet i Rusland endnu ikke er registreret. Cytotoksiske lægemidler, syntetiske PG-analoger, antiprogestiner - det er ikke hele listen over anvendte lægemidler.

Svangerskabsafbrydelse i de tidlige stadier, læger tilbringer mange klinikker i vores land og i udlandet. Ifølge statistikker, de fleste kvinder foretrækker injektioner at fremkalde abort. Generelt er det værd at bemærke, at medicinsk abort kvinder lider psykisk meget lettere end kirurgisk abort. Kirurgi er altid ledsaget af indførelsen af anæstesi. Men i medicinsk afbrydelse har sine ulemper. For det første er det meget smertefuldt. En sådan abort er ledsaget af mange bivirkninger af naturen. Hertil kommer, det er dyrt og lang. Hvis det tager et par gange for at gå til lægen. Med hensyn til effektiviteten af medicinsk abort, det falder i takt med vækst og udvikling af fosteret. Sådanne aborter gør over hele verden. Det er imidlertid enig i at udføre, ikke hver specialklinik eller anden lægelig institution.

Svangerskabsafbrydelse i de tidlige stadier, som det er blevet sagt ovenfor, er det muligt på to måder. De langsigtede konsekvenser af begge metoder er stadig ikke fuldt forstået. Fejl kan forekomme på ethvert tidspunkt helt. Medicinsk abort er mindre knyttet til livmoderhalskræft traumer og kroppen selv. Under alle omstændigheder, i begyndelsen af graviditeten er det bedst at bruge stoffer. I tilfælde af en mislykket abort, vil lægerne blive tvunget til at udføre operationen. Det bør omhyggeligt overvåge tilstanden af skeden, uanset metoden til abort.

Afslutningsvis er det værd at sige, at de barnløse kvinder godt bør overveje sin beslutning. Svangerskabsafbrydelse i de tidlige stadier sker efter reorganiseringen i kønsorganerne af patienten. Ergoterapi har til formål at genoprette den reproduktive funktion hos kvinder. Det skal afholdes hvert kvinde efter en abort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.