Af teknologiMobiltelefoner

Mobiltelefon "Siemens A35"

Mobiltelefoner budget klasse A35 og A36 blev produceret af den berømte selskab Siemens. Mens hun ønskede at få fodfæste på markedet for billige mobile enheder, er den pris, som ikke nå hundrede dollars. Faktisk er de to ovennævnte modeller er næsten ikke skelnes på de ydre kendetegn og funktionalitet. Mål og vægt "Siemens A35" er identisk med den næste version - "Siemens A36". I dag besluttede vi at give et overblik over budget telefon af disse modeller, og vi håber, at du vil være interesseret i at vide om alle deres muligheder.

versioner

Umiddelbart er det værd at nævne, at telefonen "Siemens A35" præsenteres i to versioner, og mere specifikt, operativsystemet og officielt leveret til realiseringen af vores land. De er stort set identisk, og den eneste forskel er reduceret til tilstedeværelsen af ekstra mobil firmalogo. I første omgang vores land udført enhed leveringen er kun én variant design, eller rettere, kunne kun købe en mørkeblå telefon, men efter et stykke tid blev det et par farver.

Valgmuligheder

På nuværende tidspunkt, mest sandsynligt, en ny telefon denne model vil ikke være i stand til at købe, men han tidligere havde givet til kunder i en standard hvid kasse, hvor der er absolut ingen etiketter eller markeringer. Options "Siemens A35": batteri og oplader. Det virker mærkeligt, at producenterne ikke give nogen instruktioner til brugeren. Hvis du er opmærksom på din batterioplader, kan du straks forstå, at for at slutte den til en stikkontakt, vil kræve brug af en særlig adapter. Da han er leveret af producenten, og du behøver ikke at købe det yderligere.

batteri

Opladning af "Siemens A35" mobiltelefon tager et gennemsnit på omkring en og en halv time. Batteri i denne enhed er meget stor, men dens kapacitet er kun 600 mAh. Hvis du tænder din opmærksomhed på udseendet af batteriet, kan du straks forstå, at det er noget der ligner den, der anvendes i den tidligere model - Siemens C25. Forskellen mellem dem er kun at fastgøre plast kant og fikseringen gennemføres med en stor mængde af indretningen.

Sim-kort

Hvis du mener producenten, mens driften af den mobile enhed i standbytilstand kan være fra tres til et hundrede og halvtreds timer, og taletid - 90-200 og fyrre minutter. I virkeligheden, når du bruger denne telefon, vil du bemærke, at muligheden for det lidt mindre. Da enheden i standbytilstand, kan være ikke mere end fire dage hvis på samme tid hver dag, du vil foretage opkald i op til femten minutter. Hvis du har et ønske om at købe virkelig billige mobil enhed, til at interagere, så modellen er egnet til dig i alle henseender. Med hensyn til det samlede indtryk af den "Siemens A35", fotos, får vi at vide, at enheden bruger en speciel SIM-holderen. Det bruges også i alle andre modeller. I dette tilfælde er holderen lavet i røde farver. Hvis du har brug for at installere et nyt SIM-kort, vi først nødt til at fjerne elementet. Efter at indsætte kortet omhyggeligt. Tilbage til sætte holderen i åbningen. Faktisk er denne udvikling er ikke kun meget enkle, men pålidelige.

Egenskaber

Hvis du allerede er bekendt visuelt med denne mobiltelefon, sandsynligvis du har bemærket, at antennen er monteret på ydersiden. En glat bøjninger enhed med noget meget lig dem i C35-versionen. Tror ikke, at telefonen "Siemens A35" er ubelejligt, det er fantastisk i hånden, og samtalen vil ikke have nogen ubehag. Antenne Communicator er fast. "Siemens A35" (år - 2000: e) var på et tidspunkt mere behageligt udseende og føler i forhold til andre konkurrerende modeller fra andre producenter. For at skifte telefonen vil bare trykke på og holde knappen nede, mens ikke-varige røde rør. Men efter at enheden begynder at starte, er du forpligtet til at aktivere bekræftelse. For at gøre dette, bliver du nødt til at bruge den bløde-nøgle, som er placeret på venstre side lige under skærmen. Overvej opmærksomt "Siemens A35". Billeder vil hjælpe dig med at forstå præcis, hvor denne knap er placeret. Men i betragtning af de vanskeligheder, med inddragelse af enheden bør du ikke opstå. Det er i øvrigt værd at nævne, at enheden er meget hurtigt registreret i det mobile netværk, og efter en vellykket tur, kan du se navnet på din mobiloperatør. Melodier "Siemens A35" støtte, men får valget mellem kun femten. Desværre har producenten ikke gav mulighed for brugeren at tilføje deres egne lyde. Denne model mobiltelefon har ingen problemer og nuancer af kommunikation kvalitet. Efter at have foretaget det første opkald på denne enhed til den anden part, kan du straks vurdere kvaliteten af højttaleren. Som kilde, får du kaldte, du vil høre meget godt, og hvis det er nødvendigt, vil du være i stand til at sætte deres egen lydstyrke.

konklusion

Generelt nogle negative punkter i "Siemens A35" vi kunne ikke identificere. Hvis du tænder din opmærksomhed på udgifterne til enheden i det øjeblik, vil du blive glædeligt overrasket. Men for at købe en ny telefon denne model, vil du have ringe chance, fordi de ikke længere er til rådighed. Hvis du har lyst til at købe et brugt apparat, så sørg for at tjekke det godt. Vigtigste tekniske karakteristika enheden er som følger: klassisk tilfælde, ét SIM-kort, vægt - 122 gram, dimensioner - 46x118x28 mm monokrom skærm i to linjer 15 indbyggede melodier understøtter GSM kommunikationsstandard, batteriets kapacitet på 600 mAh, autonomi - taletid 4 timer ., standby - 150 timer, ladning - .. 2 timer Ledige kontakter bog hukommelse på 250 poster. Alle af dem er placeret kun på SIM-kortet. Der er flere audiokodesystemer modes - EFR, FR, HR. vibrerende alarm funktion er ikke givet. Manglende adgang protokoller på internettet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.