Hjem og familieBørn

Hyperaktive barn hvad de skal gøre

Et hyperaktivt barn, hvad man skal gøre? Vi har lært, at børnene hele tiden løbe, hoppe, skrige og forkæl dig. De har altid en masse styrke og energi, bliver de slidt hele dagen og om aftenen falder uden ben. Men der er nogle børn, der synes at aldrig træt. De opfører sig meget aktivt i hjemmet, under en gåtur i haven. Sådanne børn kaldes hyperaktive.

Hvis du har en hyperaktiv barn, hvad man skal gøre? Disse børn ikke specifikt forsøge at genere deres forældre, de ofte bare kan ikke alene klare denne sygdom. Læger anser det for en sygdom - et syndrom med attention deficit hyperactivity disorder (ADHD).

Forældre skal se nøje til opførslen af deres barn fra de første dage af livet. Du kan straks genkende de første tegn på ADHD, så du ikke bebrejde dig selv og spekulerer: "hyperaktivt barn hvad de skal gøre" Her er nogle af dem:

  • barnet ofte flytter krybbe, hans handlinger er kaotisk og usikker, det kan ikke finde et behageligt sted;
  • ofte græder uden grund;
  • Baby svært at sove og vågner op ved den mindste støj;
  • Baby sove rastløs og kort;
  • dårlig koordinering af bevægelser, barnet halter bagefter i udviklingen af muskler fra deres jævnaldrende (og senere begynder at gå, kravle, holde tilbage), klodset i deres bevægelser;
  • senere begynder han at tale dårligt husker ordene;
  • i 3-4 år baby er meget aktiv og aggressiv lille (konstant kaster og bryder legetøj, tåreflåd bøger), ofte ikke kan koncentrere sig om én ting eller spillet ikke færdig indtil udgangen af nogen sag skarpt skiftede til en anden besættelse.

Hyperaktive børn har brug for særlig opmærksomhed. Du uartigt barn, hvad de skal gøre, du ikke kender. Frem for alt dette barn har brug for en korrekt og streng ordning. Ernæring, søvn, aktive spil - alle bør være på samme tidspunkt hver dag, så kroppen selv vil vænne sig til regimet, og det vil være lettere at håndtere for meget aktivitet.

Da den hyperaktive barn normalt kender ingen frygt og smerte, kan ikke overskue konsekvenserne af sine handlinger, så prøv at være opmærksom på den øgede sikkerhed. Da han begynder at gå og udforske verden, fjerne alle "farlige" genstande ud af vejen. Når han bliver ældre, gennemfører forklarende samtaler. Hvis det er nødvendigt, viser eksemplet. Men under alle omstændigheder, græd ikke! Du kan yderligere undertrykke det, og det vil kun blive værre. Lær at være rolige og loyale forældre. Bedre præcis samme sætning gentaget 20 gange, du rammer et barn.

Du er nødt til at smide barnet ud et eller andet sted din energi og følelser, og den bedste fremgangsmåde - det er en sport. Lad ham løbe, svømme, hoppe. Dette vil hjælpe ham behandle sagen og har en positiv indvirkning på barnets krop. Men aktiv leg i løbet af dagen skal vekslede med den mere passive sysler aften. Inden vi går til at sove bedre til at læse en bog, lytte til en historie, tage et bad med aromatiske olier. Blød musik og dæmpet lys også bidrage til at lindre og lulle barnet.

"Forkælet barn, hvad de skal gøre?" - spørger du. Den vigtigste regel - at være fast i sin beslutning og rolig. Må ikke gå på om de tårer og raserianfald. Hvis du får at vide, at du har brug for at fjerne det legetøj, og derefter gå ud på gaden, så det burde være. Hvis du giver op på en slap, vil barnet være al den tid, du ønsker at manipulere.

For at opnå bedre koncentration og normal udvikling, være engageret med et barn interesserede ham spil. Opfinde nye Story, maling, forme, flytte til musikken. Prøv at holde de spil var korte og interessant. Det vigtigste - være opmærksom på din baby, så vil du være i stand til at styre sin udvikling og aktivitet.

Så hvis du bliver spurgt: "hyperaktive barn, hvad de skal gøre?" - du vil være i stand til at besvare. Kun din opmærksomhed, kærlighed og ønske om at hjælpe, kan gøre nogle gange umulige ting. Men husk, og at den sande hyperaktivitet - er en medicinsk diagnose, så uden bistand fra en kvalificeret neurolog du ikke kan gøre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.