TravelingRetninger

Hotel "Saint George", Yaroslavl: Beskrivelse, billeder

Året 2010 var et jubilæumsår for byen af Golden Ring Yaroslavl. Den vigtigste gave var beboerne i hotellet "St. George". Yaroslavl modtaget en gave på sin 1000-års jubilæum af de bedste hotel, bygget på midler fra regeringen Moskva.

Generel information om hotellet

En af de ældste byer i Rusland anses for at Yaroslavl. Hotel "Saint George" dog ikke skiller sig ud fra den generelle smag af gamle bosættelser. Den ydre facade af bygningen er lavet i en streng klassisk stil. Rektangulære konturer fortyndes med buer, balkoner og blomsterkasser placeret rundt langs kanten af hotellet "St. George" (Yaroslavl). Billeder er bevis på.

Over hovedindgangen prydede plakaten - et tegn, at opførelsen af hotellet blev finansieret på bekostning af budgettet for Moskva som en gave til beboerne i Yaroslavl. Men den virkelige udsmykning af facaden er det billede Georgiya Pobedonostsa.

Hvor er hotellet?

Den historiske bymidte er fuld af unikke bygninger opført hundreder af år siden. Det er kendt for sådanne bygninger Yaroslavl. Hotel "Saint George", som allerede nævnt, ikke skiller sig ud på baggrund af historiske bygninger. Det er her, de fleste turister flok.

Juridiske og faktiske adresse: Moskovsky Prospect, 10/15 (Yaroslavl). Hotel "Saint George" er placeret på den vigtigste færdselsåre, så udforske de vigtigste attraktioner i byen er ganske enkel - 10 minutter til fods hastighed, og turisterne vil uovertruffen skønhed.

Hvordan man kommer til hotellet?

For at komme til hotellet "St. George" (Yaroslavl) er ikke svært. Fra bus køre beregning samt trolley i position 72, 76 og 5, 9 hhv. Efterfulgt af den offentlige transport er det nødvendigt at stoppe "Big Fedorov".

Hvis starten af rejsen - togstationen, vil turen komme taxier på tallene 6, 46, 82, 73, 94. For dem, der ikke er vant til at lede efter nemme måder, og ønsker at se skønheden i byen, forudsat turen med overførsler. I den indledende fase skal vognen 1 № drev til at stoppe "Pl. Volkov "og derefter overføre til busser at stoppe" Big Fedorov".

Generelt at komme til hotellet "St. George" (Yaroslavl) ingen problemer fra ethvert hjørne af byen. De vigtigste ting - at vælge den transport, ved siden af stop af "The Big Fedorov". Du kan også bestille en shuttle til hotellet.

Værelser

I overensstemmelse med en klasse vært henvist til 4 stjerne. Dette niveau bekræfter den luksus det hotelværelse fond "Saint George" (Yaroslavl). Anmeldelser af kunder, der har ikke bare levet her, positive. Gæst hosted 118 komfortable værelser, som samtidigt kan rumme op til 210 mennesker.

Hvert værelse har alle de nødvendige møbler (klædeskab, seng, skabe, arbejdsområde), udstyr (telefon, tv, internetadgang, hårtørrer, air condition) samt gulvvarme, pengeskab, minibar. Alt dette gør gæsterne ophold behageligt.

Værelsespriserne varierer efter klassen. Standard vil koste 2900 rubler per dag på hverdage og 2.500 rubler per dag i weekenden. Udgifterne til den præsidentielle Suite er 9.000 rubler per dag uanset den dag i ugen check-in.

Spisning på hotellet

Den eneste ulempe ved hotellet "St. George" (Yaroslavl) fandt, at udgifterne til morgenmad ikke er inkluderet i prisen. Eventuelle måltider og passerer gennem "buffet" type. Hertil kommer, at prisen inkluderer morgenmad og yderligere muligheder i form af fri adgang til pool og infrarød sauna.

For besøgende er der hotellet "St. George" restaurant. Yaroslavl er berømt for sine kokke, fint køkken i en institution skal hver gæst. For kunder af hotellets restaurant er åben i 24 timer. Hertil kommer, at en Rum-tjeneste, så spise på ethvert tidspunkt af dagen på "Saint George".

Restaurant (Yaroslavl) tilbyder sine kunder muligheden for at afholde fester og konferencer. Kvalitet gør det muligt at organisere kaffepauser, off-site events, teambuilding, bryllupper og andre vigtige fester på det højeste niveau.

Skønhed

Det betyder ikke forblive uden opmærksomhed af gæster og en skønhedssalon. "Saint George" (Yaroslavl) vil blive husket for enhver kvinde, ikke kun høj service på hotellet, men også en fremragende service i salonen.

Til kunder tilbydes en bred vifte af tjenester: manicure, pedicure, SPA, massage, turbo solarium og meget mere. Inde, beskæftiger professionelle frisører, stylister makeup- kunstnere og negle specialister. De vil gøre billedet af hver pige unikke, levende og mindeværdig.

Serviceydelser til erhvervskunder

På det område af hotellet fungerer et forretningscenter. Her kan du leje en personlig computer til enhver tid. Omkostningerne er 200 rubler / time. Dedikeret Internet linje er tilgængelig for alle gæster for et ekstra gebyr på 200 rubler / time.

Professionelt udstyr (printer, scanner, kopimaskine, fax) giver dig mulighed for at udskrive vigtige dokumenter. På hotellet er der mulighed for at sende en fax til udlandet og i hvert hjørne af Rusland.

At forhandle og vigtige møder forudsat en luksuriøs mødelokale. Udgifterne til leje op til 500 rubler per time. Mødelokale kan lejes til enhver tid afhængig af personlige behov.

udflugter

Listen af yderligere tjenester, der er tilgængelige for alle gæster, inkluderer udflugter til historiske steder i byen Jaroslavl. Udgifterne til turen turen afhænger af antallet af personer i gruppen, samt muligheder for at besøge museer og teatre.

Individuel rejse (to eller fire) i bil med en guide vil koste 3,5 tusind rubler. 2,5 timer før turen turister øjnene åbne mest betydningsfulde ud fra et historisk synspunkt steder i byen i Golden Ring. For VIP-kunder er forudsat ture til luksus bil med mulighed for at vælge den vejledning. Udgifterne til rejse - ikke mindre end 6000 rubler.

I stor efterspørgsel blandt gæsterne nyder ridning. Valget af turistrejser tilbudt flere variationer: damp hold (15 tusind rubler), en solo-hold (8000 rubler), samt levering af heste på den adresse (2,5 tusind). Ankomster er lavet under streng overvågning af instruktører i komplet beskyttelsesdragt.

For de yngste gæster på hotellet organiseret en tur til delfinarium. gebyr Overførslen er inkluderet i billetprisen. For voksne og børn i alderen 3-14 billet vil koste 900-1300 rubler. En behagelig overraskelse er gratis adgang for børn op til tre år.

Desuden kan alle besøge Planetariet i Yaroslavl (både dag og nat session), observatoriet, Museum of Space History, teater eller bare en tur i en ballon. Booking af billetter er automatisk modtagelse af hotellet efter at have foretaget en ansøgning om levering af yderligere tjenester.

Fritid

For dem, der ikke er vant til at gå til aktiv rejse i byen, hotellet tilbyder en række ekstra funktioner tidsfordriv. Så på tredje og fjerde etager i bygningen er organiseret billardrum. Hvert værelse er sat professionelt udstyr til russisk billard. Audio-visuelt udstyr, behagelig baggrundsmusik vil hjælpe fordrive tiden. Kapaciteten af hvert rum - seks personer ad gangen. Til hjælp for gæster forudsat catering.

Adgang til pool er tilgængelig for alle besøgende, der har købt morgenmaden "buffet" type, helt gratis. Hyggelig kompleks tillader besøgende at bruge tid ikke kun behageligt, men også med sundhedsmæssige fordele. Vandet opvarmes til en temperatur på 31 grader celsius, hvilket gør badning behageligt på ethvert tidspunkt af året. Hver kunde med badekåbe, håndklæde og tøfler. Der er en ekstra mulighed for at besøge en infrarød sauna efter svømning gratis.

Hotel "Saint George" i Yaroslavl er et fantastisk sted, hvor tiden står stille. Rimelig pris og den bedste service - hvad der tiltrækker besøgende til dette unikke hotel i det historiske centrum af Yaroslavl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.