TravelingRetninger

Ruza: sightseeing. Ruza: monumenter, katedraler, hvilested

En vidunderlig by kaldet Ruza ligger ikke langt fra Moskva, vest for den. Det kan være interessant af mange grunde. For det første har den en rigtig rig historie. For det andet er der et stort antal genstande af kulturarv, arkitektoniske monumenter, og du kan også se andre seværdigheder. Ruza er en rolig og hyggelig by, hvor det er behageligt at slentre langs hyggelige gader og nyde den lokale atmosfære. Artiklen vil fortælle dig, hvad denne by er, om lokale seværdigheder og meget mere.

Ruza - generel information

Til at begynde med er det bedre at kende sig til afregningen selv. Som allerede nævnt har byen en rig historie. Og det er ikke overraskende, fordi det blev grundlagt i 1328. For hele dets eksistens er der sket mange hændelser her. Ruza modtog byens status i 1781.

Der er denne lokalitet i vest for Moskva, afstanden mellem dem er omkring 110 kilometer.

Det er værd at sige et par ord om befolkningen. Ifølge data for 2016 var antallet af beboere i byen 13 393 personer. Generelt har der i de senere år været en tendens til at mindske befolkningen. Denne proces begyndte i 2013 og fortsætter til i dag. For eksempel var der i 2014 13.554 mennesker i byen, i 2015 - 13 419 personer. Således ser vi, hvordan befolkningen er faldet i de sidste par år. Byafregningen har et ret stort område. Dets område er lidt over 17 kvadratkilometer. kilometer.

Sørg for at være opmærksom på lokale attraktioner. Ruza byder på mange kulturelle monumenter. Nogle af dem er almindeligt kendt.

Hvor kommer byens navn fra?

Selvfølgelig vil mange være interesseret i det usædvanlige navn på denne landsby. Faktisk kan man ikke gætte med det samme hvad det betyder. Som i mange andre tilfælde er der dannet flere hypoteser om oprindelsen af dette navn. Mange historikere og historikere arbejdede på dette emne som følge af følgende større versioner. Ifølge en af dem menes det, at byen Ruza fik sit navn fra floden med samme navn, som den ligger på. Floden blev oprindeligt kaldt Balta-ordet "rudza", hvilket betyder "stille", "stille" eller "sikkert", og så kom navnet gradvist til moderne lyd.

Der er også den anden version, ifølge hvilken dette ord stammede fra rod "rub" eller ordet "grænse". Denne hypotese er også længe betragtet som en sandsynlig oprindelse af navnet på en bosætning og en flod.

Interessant nok ligger ikke langt fra byen en anden forening med et konsonantnavn - Staraya Ruza. Dette er en meget lille landsby. Dens befolkning er lidt mere end 200 mennesker. Navnet, som Old Ruza modtog, har en lignende oprindelse.

Således lærte vi, hvorfor byen har et sådant navn og hvor det kommer fra.

Kultur og attraktioner

Det er selvfølgelig værd at overveje i detaljer en så vigtig del af byen som genstand for kulturarven. Der er utvivlsomt mange af dem her. Dette skyldes hovedsagelig forligets rige historie. Det er værd at diskutere mange lokale attraktioner. Ruza kan prale af forskellige kulturminder. Der er her flere berømte kirker, f.eks. Opstandelseskatedralen, Forbedringskirken og flere andre. Vi diskuterer dem senere senere.

Der er også et lokalt historiemuseum, hvor mange sjældne udstillinger udstilles. Det er interessant, at denne institution er et af de ældste museer i hele Moskva-regionen. Det blev åbnet i begyndelsen af XX århundrede, i 1906. Et andet interessant objekt er museets historie om militsen i byen. Her kan du se et stort antal unikke udstillinger. Nu har vi lært, hvad Ruza kan prale af. Moskva-regionen omfatter mange byer, hver af dem er unikke på sin egen måde. Det er værd at besøge disse steder for at lære deres historie at kende og blive bekendt med deres lands kultur.

Opstandelseskatedral

Gå til Ruza, skal du besøge dette vidunderlige sted. Opstandelseskatedralen har en kompliceret historie. Den nøjagtige dato for dens konstruktion er ukendt. Det antages, at det blev grundlagt før begyndelsen af det 16. århundrede. Under tiden af problemer var det næsten fuldstændig ødelagt.

Den nye kirke blev flyttet til et andet sted. Det begyndte at opføre under Peter I's regering, efter hans ordre. Byggeri gik ganske lang tid. Det varede fra 1713 til 1721. Under sin eksistens blev katedralen genopbygget og ændret sit udseende flere gange. For eksempel blev der i 1859 gennemført en omfattende rekonstruktion, og kirken begyndte at besidde mange funktioner i den pseudo-russiske stil.

Men efter revolutionen, i 1925, blev bygningen lukket, nogle af dens elementer blev demonteret. Næsten før begyndelsen af XXI århundrede var der en sportsskole for børn. For ikke så længe siden blev kirken restaureret i 2009, og den blev igen en ægte udsmykning af byen. Nu kan du se mange mennesker, der besøger opstandelseskatedralen. Ruza kan prale af mange smukke kirker, men dette sted har sin egen specielle charme.

Interessekirken

Et andet berømt objekt i byen er Interessekirken. Dens historie har mange ligheder med opstandelseskatedralens historie. Nøjagtige data på datoen for dens konstruktion eksisterer heller ikke, men det vides at i 1624 var det meget beskadiget. Men i 1644 begyndte genopbygningen.

Bygningen af kirken, som kan ses nu, stammer fra 1781. Derefter blev den henrettet i en stil, der kombinerede både barok og classicisme. Vi kan sige, at dette er en slags overgang fra en stil til en anden.

I 1933 besluttede myndighederne at lukke templet. Hans lokaler begyndte at blive brugt til andre formål. I 80'erne af XX århundrede var det lokale historiemuseum placeret her. I 2000 blev templet returneret til sin status, en storskala genopbygning begyndte. På dens nederste etage og nu er der et museum.

Church of St. Demetrius of Thessaloniki

Sandsynligvis mange hørte om et så bemærkelsesværdigt monument af arkitektur, som den barokke Dmitrievskaya kirke. Dette er et vidunderligt tempel, som ligesom andre kirker på disse steder blev ødelagt under belejringen af byen af polske tropper. Det skete i 1618.

Efter sådanne begivenheder forsøgte mange sognebørn at hjælpe i denne proces, med 1678 midler blev indsamlet til restaurering, og det blev afholdt. Mere end 100 år senere, i 1792, blev kirkebygningen rejst, som man kan se nu. Bygningen er designet i barokstil.

Kirken Boris og Gleb

Det er umuligt at ignorere dette bemærkelsesværdige arkitekturmonument. Som det blev klart, er byen rig på forskellige attraktioner. Ruza rammer mange, der kommer her med deres skønhed. Det er selvfølgelig værd at fortælle lidt om kirken Boris og Gleb. Det eksisterede fra oldtiden, den nøjagtige dato for dens fundament er ukendt. I Troens Tid blev den ødelagt, i 1666 begyndte Genoprettelsen. I slutningen af det 18. århundrede begyndte kirken at bygge, som vi ser i dag. Bygningen er bygget ved hjælp af de vigtigste funktioner i barok stil.

I 30-årene af XX-tallet blev kirken og andre lukket. Her organiserede de en biograf. Nu blev templet vendt tilbage til sin status, men det bruges stadig til andre formål.

Monumenter i Ruza

Udover arkitektoniske attraktioner kan Ruza prale af mange andre genstande. Moskva-regionen indeholder mange lignende byer, men der er en særlig atmosfære her.

I Ruse kan du se flere berømte monumenter. Selvfølgelig er der ligesom i mange andre byer i Rusland et monument til Vladimir Lenin. Også her er et monument dedikeret til Zoya Kosmodemyanskaya. Dette objekt er lavet af den berømte skulptør Zurab Tsereteli.

Det bliver således klart, at der er mange kulturminner i Ruza, der er værd at se. Det vil også være interessant og nemt at slentre gennem byens gader og nyde den smukke udsigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.