Sport og FitnessVandsport

Pool "Azure" (Yaroslavl) - et yndet sted for rekreation

At en eller anden måde finde fred i sindet og lindre stress og glemme hverdagens problemer, huslige pligter, der arbejder forfængelighed - er det nødvendigt at have en pause. Præcis, hvor alle vælger. Rejse til udlandet, en tur til et land hus eller dacha, begivenheder i underholdningscenter, sauna - alt dette vil slappe af krop og sjæl.

I mange byer er der et stort antal fritidscentre, svømmehaller, sportsklubber, hvor du kan få en stærk følelsesmæssig ladning.

Lad os overveje, hvad betingelserne er til rådighed i puljen "Azure" i Yaroslavl. Det er placeret i Chkalov Street 11.

Pool "Azure" (Yaroslavl): et bevidst valg

I Yaroslavl, på sports komplekse "Azure", en stor sport, fitness rum, to børnebassiner, solarium, sauna og en stor halvtreds-meter bassin.

Du kan komme her med din familie eller med gode venner. I pools er altid krystalklart vand.

I børnebassiner er engageret i børn under 7 år. Her bliver de svømning færdigheder, som gør det muligt at udvikle barnets krop. Det er ingen hemmelighed, at øvelserne i puljen styrke immunsystemet, normalisere muskeltonus, temperament og forbedre forskellige systemer i kroppen.

Puljen "Azure" i Yaroslavl - otte spor. Dybden af puljen fra to til seks meter.

For sikkerheden for de besøgende er forudsat veste, oppustelige hjul og så videre. Komfortabelt påklædningsværelse, fagfolk, trænere, ren og varm (27 grader) vand, komfortable, rimelige priser, en af de besøgende ikke efterlader nogen ligegyldig.

Af den måde, priserne varierer fra 80 til 270 rubler til soppebassin (afhængigt af den sociale status af barnet, tidspunktet for besøget og ledsaget af en voksen person) og fra 70 til 275 rubler i den store pool. Du kan købe et abonnement for en måned eller et år.

Det er ikke underligt, at mange mennesker vælger er puljen "Azure" i Yaroslavl. Efter alt, er pris og kvalitet perfekt kombineret.

Sportsektsiya i poolen "Azure" (Yaroslavl)

Bortset fra at svømme i poolen, de kommer her og træne med forskellige moderne simulatorer. Tak til dem, kan du bygge muskler, forbedre kardiovaskulære og respiratoriske systemer, fuldt styrke kroppen.

I gymnastiksalen, kan du nyde et udvalg af fitness-træning. Klasser er afholdt under musik og tillade at styrke musklerne i ben, hofter, lave attraktive presse, for at forbedre formen.

Hall er besøgt af mange mennesker, uanset alder. Priserne er ikke for høj - fra 200 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.