HjemlighedGør det selv

Da generatoren forbindes med sine egne hænder

Generator: Denne enhed, som giver komfort

I det 21. århundrede folk sikrede den absolutte komfort ved hjælp af moderne teknologi. Vi er så vant til den bekvemmelighed - universel opvarmning, vandforsyning, klimaanlæg, opmærksom på, at i stedet for hverdagens komfort, og dens fravær. Ved mørkets frembrud, vores forfædre gik i seng. Vi, berøvet lys for hele natten på grund af den kommunale ulykke, panik, som om det var i slutningen af verden.

I et hus på landet eller hus på landet det meste af kommunikationen er helt afhængige af elektricitet. Det ikke undvære teknikker såsom benzin, diesel eller gasgenerator. Takket være denne enhed opererer i et land hus vandforsyning, opvarmning, belysning, og andre attributter af komfort, hvilket gør det til et fuldgyldigt boliger. Benzin generator er helt i stand til at sikre en problemfri drift er i hjemmecomputere, klimaanlæg, husholdningsapparater. Og med alarm på grund af det ville være noget problem. Installere diesel- eller benzin generator kan være i en lang række områder: kælderen, garagen. Det kan og vil gøre en maskine i gården. De vigtigste ting - at kende til grundlæggende at forbinde generatorer af forskellige typer. Vi tilbyder dig råd af fagfolk til at forbinde disse enheder. Ved hjælp af disse tips og instruktioner i din diesel, benzin eller gasgenerator, kan du rette komme ind i enheden i drift.

Tilslutning benzingenerator

Faktisk hver benzin generator - en selvstændig magt. Og enhver sådan kraftværk kan betragtes en forbrændingsmotor, kontinuerligt udslyngning udstødningsgasser. Så før du begiver benzingenerator, er du nødt til at tage sig af en god ventilation i rummet. Ofte benzin generator drives ud af et beboelseshus, hvor problemer med ventilation ikke vil forekomme. Hvis imidlertid den benzin generator installeret inde i huset, hans lydpotte sat på en varmeisolerende rør. Typisk er ledningen fremstillet af rustfrit stål eller almindeligt stål. Det var på denne måde udstødningsgasserne evakueres uden for rummet.

Inde i huset, den optimale placering af installationen benzin generator - kælder. Støjniveauet frembragt ved indretningen betragtes gennemsnit. Det var i kælderen af operativsystemet lyden af en benzin generator vil være godt druknede.

Tilslutning rules dieselgenerator

Meget mere støj og vibrationer under drift producerer en dieselgenerator. Det er grunden til sin installation er ikke egnet kælder eller jord ved siden af huset. Den bedste mulighed for montering af en dieselgenerator - en fritstående bygning i gården eller på gaden.

Installation af en dieselgenerator, også glem ikke god ventilation omkring det. Rørledning udlæsning udstødningsgasser, er der også behov for. En anden rådgivning af fagfolk: før du tilslutter dieselgenerator sikre uafbrudt opvarmning af rum, hvor det vil være. Den omstændighed, at dieselolie ved lav temperatur tykkere. Det er derfor, at temperaturen omkring generatoren ikke må falde til under 5 grader Celsius.

Hvis der er valgt generatoren gas

Før installation af gasgeneratoren, at røret, der skal placeres summeret gasledning. Desuden fremløbet skal være i overensstemmelse med de tekniske forskrifter i henhold til lokal lovgivning. I tilfælde er ikke tilgængelig en centraliseret gaskilde, kan gasgeneratoren forbindes til en bærbar gascylinder med dette brændstof.

Ved montering af gasgeneratoren er også opfyldt ovennævnte krav om udstødnings- og ventilationsanlæg. Denne placering kan være kælderen, eftersom gasgeneratoren er næsten ikke detonerer, og genererer mindre støj end enheder, der opererer på flydende brændstoffer (benzin og diesel generatorer).

Generelle anbefalinger til installation og start generatorer

Før du køber en hvilken som helst generator bør overveje sin levering og aflæsning. Sælgere af diesel-, benzin- og gasgeneratorer er ikke altid taget for at bringe dem til det sted og hjælpe med installationen. Derfor specialudstyr er nødvendigt at leje i transportsektoren eller byggefirma.

Det rum, hvor den skal installeres, skal være udstyret med midler til brandsikring, på vægge og gulv til at sætte ikke-brændbare materialer. Endvidere er det nødvendigt at samle op eller at lave et hul til fjernelse af udstødningsgasser gennem snit rør, fastgjort med klemmer.

Her er en grov plan i rummet, der er udstyret med en generator installation:

Enhver, der har planer om at installere en benzin, diesel eller gas-generator, der vejer mere end 200 kg, bliver nødt til at erhverve taljen. Efter alt, selv de kræfter 4 personer blidt bringe en sådan vægt og sætte det på fundamentet vil ikke lykkes. Installere hejser bør være i den langsgående akse af det rum, som passerer hen over en generator og går til døren.

Efter installationen af diesel, bør benzin eller gas generator rum være ekstra plads. Der vil være en olietank, og den elektriske ventilationsrør fører ud varmemaskinen. Den mest solidt fundament for generatoren - et betonfundament. Det hældes i en horisontal platform med specificerede dimensioner af generatoren.

Den diesel og gas og benzin generator kræver mindst 1 meter frit område omkring dig selv, så du vil altid have adgang til enheden for lanceringen, vedligeholdelse og reparation. Desuden skal gulv og vægge i rummet være udstyret med kanaler til kabelstyring af magt og omskiftning type. I stedet for kabel-kanaler, kan du bruge eksterne bokse med særlig elektrisk beskyttelse. Husk: Dit hjemmenetværk under alle omstændigheder bør ikke skærer med centret.

At forbinde en benzin generator eller andre generator typen til netværket, den vægmonterede hovedfordeler, udstyret med sikkerhed automater. For at tilslutte generatoren bruges kobberkabel med et tværsnit, der svarer til styrken af din maskine. generatorhus grundigt jordet.

Som driften altid kontrollere brændstofniveauet i tanken generatoren. Det burde være nok reservebrændstof i mindst 2-3 timers batteritid. Denne reserve vil hjælpe dig, hvis der vil være en ulykke på strømforsyningen linje.

Uanset om det er benzin, diesel eller gas-generator, underrette alle medlemmer af familien er strenge regler for dens start og stop. I intet tilfælde ikke tillader børnene til samlingen. Hvis den forkerte knap på generatoren, kan det ikke kun mislykkes, men også antænde. Det er grunden til opstillingsstedet skal holde tørt kemisk kapacitet på 2 liter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.