Nyheder og SamfundNatur

Det tilbyder turister den russiske europæiske North?

Europæiske Nord i vores land er repræsenteret ved Murmansk-regionen og Karelen. I dag er det en veludviklet centre for international turisme klasse, der forbløffer den vidunderlige skønhed af skov tundra, tundra, floder og søer, bjergkæder og bakker, eksotiske kyst af Barentshavet og Hvidehavet.

Europæiske Nord og Nordvest Rusland - et land, hvor sommersolen tændes, og varer hele vinteren polarnat. Der er mange mindeværdige steder, der er forbundet med den antikke verden og den seneste socialistiske fortid. Turister får tilbudt betingelserne for fiskeri og jagt vilde dyr, bjergbestigning, vand og bjerg turisme, skiløb.

I dag, den europæiske Nord er ikke et land grænse. Her etablerede flyforbindelser ikke kun med Moskva og den nordlige hovedstad i landet, men også med de fleste store byer. Rederiet støtter aktivt turismen i de nordlige områder i den europæiske del af landet. Nuclear isbrydere levere grupper af turister til Nordpolen og Franz Josefs Land. Varigheden af disse krydstogter varer op til to uger, og tage del i dem rejsende fra hele verden.

Attraktiv hundeslædekørsel. Og der var gode centrale motorveje i regionen og vejene i nærheden tiltrak bilister fra andre lande og fra Rusland. Deres europæiske North tiltrækker mulighed for at deltage i jeep ture. Erfarne instruktører tilbyder mere end ti sådanne ture på landevejen, en længde på op til flere tusinde kilometer gennem skoven, floden. Og prisen på de sneklædte ørkenen ruter omkostningerne er langt lavere end i nabolandene.

Sne safarier udføres på snescooter maskiner mærke Polaris Sport Touring-550. Ruterne er organiseret med forskellige kategorier af kompleksitet. Gruppen omfatter også førere og passagerer, som er placeret i en dobbelt slæde. Længden af ruten - fra fyrre til seks hundrede kilometer snedækkede tundra. På den måde er der historiske monumenter og bygninger, smukke nordlige landskaber. pensionater og hytter er forberedt for natten.

Mærk kraften af vandet element, uanset alder og niveau af sport uddannelse tillader rafting eller sejlsport ruter langs de nordlige floder, som er udbredte i Europa nordlige Rusland.

I nogle områder af regionen er markeret områder for udviklingen af terapeutiske og wellness og spa-ferie. På alle områder velkommen gæster med det kulturelle, uddannelsesmæssige, etniske og miljøprogrammer samt indsamling af bær og svampe.

Murmansk-regionen - Europæisk nordlige del af landet - på grænsen af vores Republic of Karelia og Arkhangelsk, samt med landene i Norge og Finland. Dens administrative center - byen Murmansk fjernet fra Moskva næsten et par tusinde km. Terrænet er vanskeligt. Bakker, bjerge og den naturlige grænse dannes af gletsjerne er meget attraktive for turister. Verdensberømmelse nydt dolomit, ametyst og andre mineralogiske attraktioner. Subpolarklima blødgjort af varme strømme, så nogle steder endda Barentshavet ikke fryser om vinteren. En vinter temperaturtilstand holdes i et område fra minus otte til minus femten grader Celsius.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.