Hjem og familieTilbehør

At vælge den perfekte køkken tyl

Det er ingen overdrivelse at bemærke, at enhver person værtinde - det var hendes køkken. I dette område, det bygger og arbejder, her kan vi straks bestemme sin gæstfrihed, renlighed og venlighed. Det er usandsynligt, at nogen vil blive overrasket over, at enhver kvinde så venlig at hver kabinet, gardin i køkkenet. Så ofte simple (fra synspunkt af mændene), problemet er at vælge den perfekte køkken tyl, for en kvinde er en ansvarlig og vigtig.

Egenskab af den moderne og trendy køkken

Nu er det svært at forestille sig et elegant og moderne køkken indretning uden dette element. Gennemsigtig, mesh, lys og ble kom til os fra Frankrig, der bærer samme navn. Der har det længe prydet lokalet. At købe tyl til køkkenet, skal vi ikke glemme, at det er først og fremmest et dekorativt materiale, så det skal være i harmoni med de gardiner eller persienner, samt med det overordnede design af rummet.

Det er vigtigt at vælge det materiale til at gøre gardiner, gardiner til køkkenet. Det skal være praktisk, let at vaske, ikke et brand.

Normalt tyl køkken opfanger ikke ret længe. Oftest dette element af indretningen falder til vindueskarmen. Dette skyldes det faktum, at normalt vinduet i køkkenet stående møbler - det kan arbejde værtinden reception, sofa, osv vindueskarme ofte sat blomster - de er det perfekte køkken dekoration. For at sikre tilstrækkelig pleje af planter, det er mere bekvemt at have en kort tyl køkken. Billeder af design kan ses nedenfor.

Normalt køkkenet - et sted, hvor familien samles ved bordet, ikke kun for den fælles måltid, men også til intime samtaler. Skabe den rette atmosfære, op med humøret - det er målet for udformningen af rummet. Ikke mindst i behandlingen af disse spørgsmål til side gardinet. Tulle til køkkenet skal være gennemsigtig, luftige, åndbar og lys, tilføjer et værelse en frisk fornemmelse.

Klassiske materialer til syning tyl er: slør organza, og mesh musselin. naturlige tekstiler såsom bomuld, rayon, silke og hør anvendes til deres fremstilling. Undertiden anvendte og kunstige materialer: Polyester, Lurex, tekstureret garn. Det er moderne at bruge slozhnokomponentnye tyl, som er fremstillet af kompositmaterialer.

Smukt vil se ud i køkkenet eller chintz gardiner hæftning ternet, striber, dekoreret med et blomstermønster. Sådanne stoffer er perfekt slettet og kan længe bevare det oprindelige udseende.

Picking up tyl i køkkenet, er det bedre at blive på de lyse farver. Det er vigtigt at kombinere dem med møbler, tapet, vægdekorationer, eller, for eksempel, keramiske fade. Tegning er bedre at vælge er ikke særlig stor, men også at købe tyl med meget lille skrift er det ikke nødvendigt - ofte på sådanne gardiner "udtværede" udseende. Det er bedre at holde sig til den gyldne middelvej.

Sommetider designe køkkenvinduet kun én pelmet lavet af for eksempel lavet af organza. Sådan et dekorativt element kan fastgøres både ved tagskægget, og pladen, som skal dækkes med stof.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.