LovStat og lov

Nizhny Novgorod våbenskjold: oprindelse og betydning

Det er den gamle by Nizhny Novgorod i stedet for foreningen af to majestætiske floder af Rusland Oka og Volga. Denne smukke by i 1221 blev grundlagt af Prins Yuri Vsevolodovich. I første omgang var det et referencepunkt for forsvaret af Cheremisses, tatarer og Mordovians. Når færdig Tatar åg, Nizhny Novgorod blev den politiske og økonomiske centrum i den nordøstlige Rusland.

Symbolikken i byen Nizhny Novgorod

Som enhver anden by i vores land, Nizhny Novgorod har sine egne figurer, der kender alle, der bor i storbyen og alle Nizhny Novgorod-regionen. Officielle symboler i det tidligere by Gorky - flaget og våbenskjold Nizhny Novgorod. De har deres egen historie og ikke bare for at ændre udseendet.

Nizhny Novgorod våbenskjold

Grundlaget for den nuværende våbenskjold våbenskjold er stadig fungerede som provinsielt af Nizhny Novgorod, ratifikation af 16. august i det fjerne 1781. Våbenskjold fremstillet af Nizhny Novgorod i form af en firkant, er de nedre ender af det afrundede, og enden af våbenskjoldet i centrum skarpe. På alle sider er det indrammet af røde bånd af Ordenen V. I. Lenina.

forklaring af symboler

Kronen repræsenterer den højeste udvikling, resultaterne af den antikke by. Indeholder oplysninger om, hvad Nizhny Novgorod - en bydel, det administrative centrum i regionen.

Deer symboliserer visdom, ophøjethed, renhed, liv og storhed. Dette er en af de mest elskede emblemer heraldik. Deer - et symbol på en kriger, er indbegrebet af sejr lys over de mørke kræfter. By, som emblem pryder denne ædle dyr, der er bestemt til at trives.

Båndet, der omgiver våbenskjold Nizhny Novgorod, sagde, at byen har en belønning i form af leninordenen.

Hvad gør farverne på våbenskjoldet

Chervlony farve af våbenskjold indeholder den energi, mod, modenhed, mod og frygtløshed.

Sølv farve symboliserer renhed, adel og perfektion.

Sort farve betyder ærlighed, klogskab, ydmyghed og visdom.

Den moderne våbenskjold Nizhny Novgorod, en foto, som du ser, blev godkendt i 2006, den 20. december. Det skete efter, at ledelse af landet, blev det besluttet, at alle armene af byen, som er det administrative centrum, bør kronen blive vist.

oprindelse

Historie våbenskjold Nizhny Novgorod og symboler afbildet på det, stadig anses kontroversiel. Nogle historikere hævder, at i XVI-XVII århundreder. emblem blev malet elg elg, og i det XVIII århundrede, blev ændret til King of Arms hjorte. Andre eksperter mener, at rådyr på Nizhny Novgorod våbenskjold var til stede allerede i det XVII århundrede. De baserer deres antagelser på "Bon alle suveræne sæler" i 1626, som blev udarbejdet efter en brand i Moskva, som fandt sted i 1626. Deraf, der er nævnt i "Udskrivning Nizhny Novgorod: rådyr, under jorden".

SV Afonshin i hans "Tale of voldsomme hjorte" skriver, at i en tid med Ivana Groznogo mange elg hjort levede i skovene i Nizhny Novgorod. Deres kød er inspireret krigere på at vinde kampen. Frygtelige konge lært at jage dem og at han træk kødet af de modige og den smukke elg, erobrede byen Kazan. Efter dette, gav han en ordre til den våbenskjold Nizhny Novgorod dekorerede elg elg, men embedsmænd fejlagtigt malet hornede hjorte.

En anden version af udseendet i stedet for elg hjort: i gamle dage elgen ofte kaldet "elg hjorte", der viser, at hans mægtige horn i form, der minder om russisk plov. Og hvis du forestiller dig, at våbenskjoldet blev malet fryazhskie kunstner (maler fra et andet land), er det sandsynligt, at han ikke forstår hvad "elg hjorte", og hvordan den ser ud, og trak den sædvanlige for kronvildt i Europa.

Andet rygte siger, at kejserinde Katarina den Store i det tidspunkt, hvor hun opfandt alle de byer våbenskjold, jeg troede, at alle de hjorte ser, i sammenligning med de mægtige elge, slankere, og beordrede ham til at give våbenskjold Nizhny Novgorod finesse.

Et interessant faktum er, at, som jægere i Nizhny Novgorod-regionen, den eneste hjorte huske, hvor vi oplevede i de lokale skove, var i nord, uforklarligt befandt sig i de sydlige breddegrader. Måske den er placeret det på våbenskjold Nizhny Novgorod.

heraldiske hjorte

Den kronvildt er et symbol på mod, gavmildhed og modig kriger. Den mest populære billede af ham som et emblem i Tyskland og England. Ifølge gammel tro af det tyske folk, kan rådyr kun gøre deres lugt undslippe slangen. Det er denne evne, og blev grundlaget for dig at bruge denne smukke dyr som et symbol på kampen mod syge-sympatisører, symbolet på en modig kriger, stærk ikke kun fysisk, men også ånden og moral, ideer. Dyret, ligesom en hjort kan ses på armene af en lang række byer i verden. Noble og elegant udseende gjort det meget populært i heraldik.

Deer normalt vist i profil, men det viser enten springe, løbe eller marcherende er vigtig, men kan også stå fredeligt. Som en undtagelse, kan dyret være et hvil liggende. Lejlighedsvis trække kun en hjorte hoved og hans smukke horn. Udover betydning, er der behov for disse forskelle for ikke at forvirre billedet af den ædle dyr, der tilhører symbolerne til forskellige lande, folkeslag, områder, jorder og endda enkelte mennesker forlader. Ud over forskelle i de tegnede figurer eller dele af et dyrs krop, der er forskelle i farve. For eksempel våbenskjold Nizhny Novgorod, billedet, som du allerede har set, dekoreret med lyse kronvildt, om våbenskjoldet i Fyrstendømmet Rostov afbildet hjorte sølv. I Polen, male hvide hjort med en gylden krone.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.