SundhedKvinders sundhed

Interessant, og hvordan man behandler mastitis

I den indledende fase af mastitis bakterierne formerer i mælkekirtlen sektioner, hvis mælk udstrømning vanskelig. Derfor bør den ammende mor ved det første tegn på forekomst af mastitis kasseres for varigheden af amning. Men det er sikker på at fortsætte med at udtrykke modermælk at blødgøre fuld infiltration. Således behandles, opbevares og amning.

Mikroorganismer vil forlade kvindens krop, sammen med modermælken. Det er derfor ønskeligt at fortsætte fodring baby i disse dage. Men under alle omstændigheder, må ikke forveksles med mastitis lactostasis ammende mødre. Udtrykke perfekt løse problemet med lokalisering af betændelse i den øvre bryst nær armhulen området.

Når infiltrativ mastitis fase, forringelse af sundhed, bekymret over smerter, hævelse og rødme af brystet. Den inflammatoriske proces skrider hurtigt, så korrekt behandling af mastitis hos kvinder så tidligt som muligt. Og uden antibiotika ikke længere gøre. En uge barnet overføres til kunstig fodring, en kvinde begynder at tage intensiv antibiotikabehandling. Medicinordinering gør lægen, til selvmedicinering i denne situation er ikke bare meningsløst, men også farlig.

I tilfældet med behandlingen korrekt, reducere immunitet postpartum kvinder betændelse kan blive til purulent, som kræver øjeblikkelig handling, afgiftning terapi, og muligvis kirurgi. Lægen selv gør allerede et valg og beslutte, hvordan purulent mastitis hvordan man behandler det, eller bruge en konservativ kirurgisk metode.

Med lokalisering af infiltration i de nedre dele af brystet, i de områder under brystvorten, læger anbefaler ofte ikke at amme overhovedet. Fordi ofte pumpning i dette tilfælde er ineffektiv, det bedre ikke forekommer selv hos patienter, der modtager antibiotika. En behandler mastitis bryst stadig har brug for, og hurtigst muligt.

Når purulent mastitis ofte ty til kirurgi obduceret suppurativ infiltrere giver dræning, og derefter bæres farmakoterapi og fysioterapi.

Trods det faktum, at mænd har mastitis er yderst sjældent og behandles ved konservative metoder, lægerne løser ofte komplekse problemer, og mænd, hvordan man behandler mastitis, især i brystet protese implantation. Ja, i sådanne situationer, lav immunitet og hormonelle forstyrrelser yderligere forværre patientens helbred.

I ældre kvinder udvikler mastitis nelaktatsionny. Oftest er årsagen ligger i den pludselige klimaændringer, efter turen til den udvej. Hormonale ændringer organisme kvinde brystvæv skade fører til fedt nekrose bryst portioner, og derefter til mastitis. Udfordringen for læger er spørgsmålet, og hvordan man behandler mastitis nelaktatsionny hos kvinder over fyrre år? Og i tilfælde af kirurgisk excision og byld i brystet er det altid nødvendigt at tage en biopsi af væv?

Den samme sygdom, men i forskellige situationer, i mennesker af forskellig alder og køn kan fortsætte forskelligt. Intriger af mastitis er, at fremgangsmåden spredes hurtigt selv under behandlingen og kan føre til alvorlige konsekvenser. Spild ikke tid på brugen af traditionelle opskrifter.

Mastitis er at behandle læge, og jo før, jo bedre for patienten. Derfor, for at tænke, hvordan man behandler mastitis, eller ikke at behandle, ikke nogensinde. Hver dags forsinkelse uden behandling kun for den person, øger risikoen for komplikationer, der fører til dårligt helbred. En mastitis ammende mor er farligt for barnets helbred.

Artikel forfatter: Belousov Zoe (Smugljanka)

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.