ComputereDatabaser

Strukturen af databasen

Information, idet grundlag af de forskellige systemer til elektronisk udveksling er organiseret på en særlig måde og kaldes database. For at forstå dette koncept, samt at forstå, hvad der er strukturen af databasen, er det værd at se nærmere på dette fænomen.

Oftest, når du opretter en database skal overholde følgende krav. Det skal være nemt for behandling og være kompakt, blottet for overflødig information. I et hierarkisk system af elementer er anbragt således, at bindinger dannes mellem dem - barnet og forældrene. Det er, denne information er placeret over eller under i forhold til et bestemt objekt system. Men en af dem er altid den vigtigste, hvorfra hele systemet starter. Som et resultat af dette arrangement af informations- blokke genereret træ database struktur, som er karakteristisk for filsystem, der er gældende for computere.

Databaser, fordelt i netværket har de samme egenskaber som den hierarkiske database. Forskellen mellem dem ligger i det faktum, at de første underordnede elementer kan have flere forfædre.

Men før overvejer i detaljer strukturen og typer, du har brug for at definere begrebet en database. Hvad der menes med dette udtryk? Den enkleste definition er dette: databasen - en måde at organisere og opbevare oplysninger. Typer og metoder til at organisere information der er ganske meget. Hver af dem har sin målsætning orientering, opfylder visse krav. For eksempel dataene i XML sprog struktureret som et træ, der har forgrenet rod og knudepunkter. Men dette er kun én type datalagring.

Den hierarkiske struktur af databasen optimeret til læsning, hurtig data udvælgelse og udstedelse dem til brugeren. Men det har også sine ulemper. For eksempel, at en computer, let nok at udføre operationer med en bestemt fil eller mappe (som er elementer i den hierarkiske struktur), længe beskæftiget med kontrol af systemet for virus. Dette viser, at et sådant system ikke er egnet til hurtig sortering af information og om nødvendigt processen tager lang tid. Forhold af elementerne i en sådan struktur er, at lavere objektet er, jo større dens nesting. Affect de hierarkiske relationer mellem overordnede og underordnede elementer i systemet.

Bemærkelsesværdige er en anden klassificering databaser. Det vil blive vist for til sidst afklare spørgsmålet om eksisterende metoder til information opbevaring. Ved karakteren af udbuddet database information opdelt i strukturerede (data som tegn), semistruktureret (tekst data) og ustruktureret (semantisk web). Strukturerede databaser har flere niveauer, ved hvilke oplysninger enheder er beliggende. Disse omfatter netværk og hierarkisk database, hvor kommunikationen er sat mellem de enkelte filer. Hvis den hierarkiske databasen svarer til træet, netværket ligner et netværk. På samme database struktur er designet således, at den kan drive enhver Isse og mellem et par af knuder kan være et par links. For eksempel er en fil vedligeholder relationer med mange, med det resultat, at dens type ikke er fast. Han kan være medlem af et sæt filer (mellem hvilke forbindelsen er erklæret) eller ejeren.

Der er en relationel model database, hvor kommunikationen mellem filer defineres dynamisk på det tidspunkt, hvor en anmodning er fremsat. Databaser er klassificeret efter den type oplysninger, der er indeholdt i dem, at det faktuelle, dokumentarfilm og leksikografisk.

Således databasen - en specielt struktureret system, en måde at lagre information, som kan være tabelform. Sættet af flere tabeller have en logisk sammenhæng mellem, og oprette databasen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.