Kunst og underholdningMusik

Moderne danser for teenagere: stilarter og retninger

Ungdom er den tid, hvor kreativ selvudfoldelse bliver en nødvendighed. Og det er ligegyldigt, om det tegner, spiller skak eller en klub med unge naturalister - unge begynder at kigge efter sig selv og hvad de virkelig er interesserede i at gøre. Moderne danser for teenagere er ikke kun en chance for at udvikle sig fysisk, men også at lære at føle rytmen, og også at deltage i ungdomsunderkulturen. En ung mand eller en pige, der er engageret i dans, får selvtillid, tiltrækker deres jævnaldrende og nyder større popularitet. Så emnet for vores samtale er moderne danse for teenagere. Hvad er de populære stilarter og retninger?

Hip Hop

Hip-hop - en integreret del af ikke kun gadekultur, men også teenagere. Denne dansestil opstod engang i de fattige kvarterer i New York og blev skabt som et alternativ til det kriminelle og hjemløse liv, som unge ghetto-beboere, for det meste Afro og Latino-amerikanere, blev tvunget til at lede. Hip hop-teknikken forbedret, og efterhånden flyttede stilen fra dansegulvene i New York-gaderne til det store stadium for at vise forretning og scene.

Hvis du leder efter moderne danse for teenagere, hvis træning vil give dig mulighed for at udvikle fantastisk fingerfærdighed og udrydde uigenkaldelig energi, vil hiphop være en ideel mulighed. Rhythmic, men samtidig fjedrende svingende bevægelser i kroppen, vendinger og spring, lynhurtige omlejringer af benene - det er hiphophovedets egenart. I den periode, hvor der er dansestil, har mange retninger vist sig: pause dans, popping, låsning, boogaloo osv. Den hensynsløse virksomhed, løs tøj og lette "rockende" bevægelser - hvad skal en teenager nok have at have det sjovt?

Jazz Funk

Jazz-funk - en dans for teenagere, der adskiller sig i udtryk, manier og dristighed. Det kan henvises til kategorien "moderne danse for teenagere på 14 år", da yngre børn sandsynligvis ikke er interesserede i denne stil.

Jazz-funk - eclecticism, kombinationen af de bedste resultater fra forskellige retninger i koreografi. Ung og dristig, stilen til jaz-funk dukkede kun op i 2000'erne. Og straks fik hidtil uset popularitet. Hvis en teenager er en hengiven fan af pop og r'n'b kultur, så vil naturligvis jazz-funk lide: Beyonce, Madonna, Britney Spears - bare en lille liste over stjerner, der bruger det i deres shows.

I jazz-funk er der næsten ingen komplicerede tricks og bevægelser - alt er naturligt, inden for rammerne af det mulige, så speciel træning er ikke nødvendig. Men evnen til at kombinere dynamik og glathed, ømhed og aggressivitet - det er det, danseren modtager som følge af træning.

Contempo

Moderne stammer fra den moderne dansestil. Det passer til følelsesmæssige og lyriske teenagere, der har tendens til at formidle deres humør i dans. Ofte danses konkurrencen barfodet og kombinerer i rummet nogle elementer fra koreografien af ballet, moderne, postmoderne og endog yoga. God strækning hjælper med at opnå stor succes i træningen.

Moderne danser for teenagere er ofte aggressive og hårde, kontemp er noget anderledes: det hjælper med at udvikle sensualitet og bevægelses unikke skønhed. Contempo kan være anderledes - singel og tvilling, dansende stående og på gulvet, men altid det er lige så yndefulde og effektive.

Tøj til træning kan være stramt, men bør ikke begrænse bevægelsen. Frihed, sjælens flyvning og muligheden for at fortælle en rørende historie - det er fordelen af konteksten.

tecktonik

Tektonik kan klassificeres som "moderne danser for teenagere 12 år og ældre".

Som en hvilken som helst åbning af det 21. århundrede kombinerer denne variant elementer fra flere danser: hip-hop, electro, techno osv. Danstektonik på klubplatforme og "ensartet" for repræsentanterne for denne retning ser sådan ud: smalle jeans , Et hvidt bælte, en stram T-shirt og leggings på hans hænder. Men over tid blev kravene til tøj væsentligt afskaffet.

Tektonik udvikler god koordinering, fordi dansens essens er at udføre konstant og samtidig rotation med albuer og hænder, mens du udfører fjedrende bevægelser med dine fødder. Det sværeste i denne retning er hardstyle, fordi det kræver forberedende forberedelse og en fremragende fysisk form for udøveren.

Dabstep

Dabstep-dans dukkede op på bølgen af popularisering af samme navne musik. Og derfor er musikalitet og rytme vigtigere end nogensinde før under dens udførelse. Musik i stil med dubstep adskiller sig ved et skift i de stærke dele og accenter ved hjælp af synthesizers, som skaber illusionen om "spredning" og pludselige "stop". Faktisk ser dansen også ud: lange bevægelser erstattes af korte og dynamiske ved pludselige statiske figurer. Også meget brugte "log bygninger", slououmosheny og eksponering - alt så præcist som muligt "illustrere" den musikalske figur.

Go-Go

Fortsætter listen over "moderne danse for teenagere og teenagere" ikke mindre populær stil af go-go. I første omgang blev retningen skabt som en måde at underholde gæster på elite natklubsfester. Go-Go er en overvejende kvindelig dans. Enhver pige, der ejer sådanne færdigheder, har enhver chance for at blive en rigtig dronning af diskotek.

Moderne danser til begyndere, teenagere med allerede erhvervede koreografiske færdigheder samt avancerede dansere undervises i specialskoler, der ikke kun åbner i store byer, men også i små bosættelser. Grupper er opdelt i aldersgrupper, og klasser er tilgængelige for alle. Så vi vælger den rigtige retning og fremad - for en del af adrenalin og godt humør!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.