Kunst og underholdningMusik

Alexander Astashenok: karriere og personlige liv

Alexander Astashenok, biografi, der begynder sin historie i byen Orenburg, blev født den 8. november 1981, og voksede op i en enkel familie af intellektuelle. Drengen var ganske aktiv og altid forsøgt at lære noget nyt.

Barndom og familie Alexander

Sasha forældre mente, at denne alder, men han blev den nysgerrige hvert år. Circle hobbyer støt udvidet: han var interesseret i musik, begyndte jeg at lære at spille guitar og klaver, sammen med sin yngre bror gik til cirklen dans. Desuden blev han interesseret i at handle og svømning. Det område af interesse har været massiv, det vigtigste er, at i hver af dem, Alexander Astashenok ønskede at lykkes. Han var den mester hjemby af svømning, modtog et diplom danser, deltog i moderne jazz - og det er ikke hele listen.

Efter skole, fyr blev en elev af uddannet i Orenburg, hvor mestrer erhvervet som revisor og økonom. Paradokset er, at Sasha aldrig havde sat et mål at arbejde på dette område. Han var altid fascineret af den skabende aktivitet. Selv i sin hjemby i nogen tid var han således en tv-vært på programmet om filmen. I 1998 sæt Astashenok og hans venner op en musik band kaldet "Eagle". Ingen af den urbane begivenhed fandt ikke sted uden deres deltagelse. De var i stand til at vinde en masse opmærksomhed af sit publikum.

unge år

Nogen tid senere, Alexander bemærket og inviteret til støbning af den berømte tv-projekt "Star Factory". Jeg spekulerede dreng lang - pakkede sine tasker og gik til at erobre scenen. Nerver ruller forbi, vidste han ikke, hvad de skal forberede og hvad de kan forvente. Det var det første projekt af denne størrelse, så det endelige resultat var i tvivl. Casting den unge mand var alt andet end let. Derefter var liv i huset under stjerne-ur overvågningskameraer. Følelser overvældet alles: producenter og skuespillere, og besætning. Alligevel har forsøget med den russiske kanal overskredet alle forventninger.

Alexander Astashenok var meget glad for, at han var i teamet og blive en del af historien om dette projekt. Sejren var ikke vigtigt for ham. Finalen nærmede, følelser blev stærkere. Inden den endelige gallakoncert af showets producenter har besluttet at forene de deltagere i gruppen. En af disse grupper - "Rødder", der ramte den unge musiker.

Livet efter "Factory"

Efter Sasha og hans venner har vundet "Factory", de virkelig forstår, hvad stjernen liv - touring, ventilatorer, filme videoer, herlighed. Alexander Astashenok, hvis billeder var overalt og kunne ikke tro det. Ingen forestillede sig, at en simpel fyr fra Orenburg vil være i stand til at erobre hovedstaden i Rusland og hele dens område.

Under den næste tur i "Rødder" hold kom til at arbejde den nye direktør - Elena Vengrzhinovsky. I første omgang, kommunikation med gruppen hun er ikke specielt udviklet. Konkret kunne Sasha ikke lide, at hun begyndte at kommandere dem, og Lena ikke opfyldte hans konstante forsinkelse. Med andre ord, forholdet var ganske anstrengt. Det hændte, at Alexander var syg, og måtte blive taget væk fra koncerten. Da han hvilede på sit værelse, gik til ham Vengrzhinovsky.

De havde en dejlig samtale, Alexander Astashenok var absolut rolig og noget tilfreds. Hendes opmærksomhed virkede fantastisk. Og det er ikke fordi den fyr ikke havde nok mors omsorg, han bare virkelig så i Helen ægte menneskelig kvalitet. Efter en behagelig samtale Astashenok ændrede sin mening om instruktøren og begyndte at se på hende som en kvinde, der sympatiserede med ham.

uventede relationer

Indtil Lena ikke komme ind i showbusiness, arbejdede hun på et hospital i den post kirurgisk søster, så at behandle en ung mand tog ingen problemer. Et par dage senere genvundet Sasha. De blev hurtigt nære venner, alle de gratis tid brugt sammen, forsøger at lære mere om hinanden. Kammeratskab varede ikke længe, mellem dem blinkede følelser.

Alexander Astashenok, personlige liv , som altid har været af interesse for offentligheden, de første måneder af skjule sin kærlighed til Elena. Men så længe ikke kunne fortsætte, og de blev gift i 2004.

Få dage efter brylluppet Aleksandr Astashenok og hans kone Elena har lært, at de vil have et barn. Det var umuligt at formidle følelser. De havde en pige, som blev opkaldt Victoria. At det var dedikeret til sangen "Happy birthday, Vicky." Mange mennesker ikke forstår mand, fordømte ham til at vælge en ledsager, men Alexander er absolut ikke interesseret. Vigtigst var han glad. Parret bor stadig sammen, opdrager sin prinsesse, og en stor forskel i alder - ikke det værste, der kan forstyrre gode familieforhold.

Skuespilleren arbejde

Tiden gik. Sasha stadig glad for musik og nyde det, vel vidende, at vi ikke skal være begrænset til dette. Tanker om de handler færdigheder han havde ingen. Alexander Astashenok ønskede at prøve mig selv på scenen og begyndte at få en ordentlig uddannelse. Det er kun et problem: I en gruppe af "Rødder" kunne han ikke gøre det, så han måtte forlade bandet i forsommeren 2010. Den afsked var svært, men stadig venskabelige forbindelser med tidligere kolleger kom for at frelse.

Aleksandr Astashenok og hans kone Elena har oplevet et brud med en gruppe sammen. Hun prøvede at støtte sin mand i alle hans bestræbelser og nye resultater.

Premiere Alexanders Theatre

I begyndelsen af 2011, i den berømte Institute of Russian Theatre var en fantastisk premiere med titlen "Til døden os skiller". Scriptet blev taget fra en leg dramatikeren Aldo. Alexander Astashenok tog igen en chance og spillede i teatret. Sasha debuterede sammen med de tidligere ex-kolleger: Pavlom Artemevym og Viktoriey Lezinoy. Deres trio vendte iscenesætte en spændende forestilling.

Under udførelsen i hallen herskede helt varm og afslappet atmosfære - i hvert fald, det er en præstation ikke kun korrekt valgte sang, men også talent af skuespillerne.

Ny rolle Astashenkov

Efter en vellykket debut i teatret besluttede Sasha at gå casting til filmen, og næsten straks begyndte at handle. Alexander Astashenok, filmografi, der startede med showet "The Gift", straks blev interesseret i sin nye rolle. Bare et par dage senere, gjorde han sig, og alvorligt begyndte at behandle for skyderiet. Den største fordel ved showet var, at støbte var velvalgte. I en af de episoder involverede maestro Boris Plotnikov. Alexander sagde senere, at dette øjeblik var for ham en af de vigtigste, fordi han længe havde tænkt på at gøre en beslutning om spil i serien. Seerne "Dar" kunne lide. Det var interessant at se historien og spillets aktører.

Filme i filmen "Det er stadig i live"

Alexander Astashenok, hvis filmografi er beriget hvert år, i 2012, deltog i nedskydningen af hans første spillefilm med den interessante navn "Mens stadig i live." Kendt Atanesyan var instruktør af filmen. Alle handlingen fandt sted i Odessa, Sasha spillede titelrollen - en populær guitarist Gleb. Opgørelsen også stjerner talentfulde skuespillere i Rusland, nemlig: Alexey Makarov, Yevgeny Trofimov, Marat Bashar, Ravshan Kurkova og andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.