Kunst og underholdningMusik

Inna Volkova - klippe dame fra "Hummingbird"

Frontwoman af "Colibri", lyse og talentfuld kvinde, og gift med den berømte instruktør og skuespiller Aleksandra Bashirova, Inna Volkova er en blivende interesse ikke kun for sig selv, men også til hans oprindelige skabelse. Nogle kaldte det den feministiske kollektivt projekt, men det har mere impressionistiske, frihed og lys dekadence. Nogle mennesker kan lide deres arbejde, nogen - nej, men mindst én gang i "Hummingbird" liv har brug for at høre hver sang at lave din egen mening.

biografi

Inna Volkova blev født i den russiske by Murmansk 20 jul 1964. Zodiac tegn sanger - Kræft. Hun er kendt for sin deltagelse i St. Petersborg rockgruppe "Hummingbird" er dens solist og leder. Inna Volkova, biografi og kreativitet, der diskuteres i denne artikel, vises i en kvartet, og den dag i dag. Hun skriver sange, er engageret i familien, og selv medvirkede i flere film i små roller.

karriere

Inna Volkova startede sin rejse i gruppen "Hummingbird" i 1991 på festivalen "russisk rock" i Paris. I samme år var der flere forestillinger i Frankrig og Rusland, som tillod deltagerne at sige om hans team og forårsage en ægte interesse i deres egen kreativitet. Næsten hver sæson gruppen har deltaget i rock festivaler i deres hjemland og i udlandet, erobre nye højder.

Ud over vokale aktiviteter, Inna Volkova, medvirkede i "Streets of Broken Lights 2", "Hummingbird i Paris og hjemme", såvel som i "The Iron Heel af Oligarki" af sin mand, som skrev en mindeværdig sang. Den samme film blev overværet af alle de optrædende i "Colibri", selv om den vigtigste rolle stadig gik Kro.

Deltagelse i "Hummingbird" gruppe

Til dato er holdet betragtes som en af de bedste og originale grupper i det tidligere Sovjetunionen. Inna Volkova har sluttet sig til gruppen i 1991. Siden da er det viderefører sin solist. Kvinden skriver sange og udfører dem med andre deltagere. Mange velkendte sang: "Du skal ikke lukke", "Og jeg?", "Find de 10 forskelle." Gruppen er ikke travlt med at frigive sange og album "for nummeret." Hver skive - er designet og dybtfølt håndlavede arbejde på flere år. Han henter gruppen i mere og mere dygtige bygværket.

I 1991-1992. en dokumentarfilm blev lavet kaldt "Hummingbird i Paris og i hjemmet", som fortalte historien om sjove hold. Sammen med Ina deltage i gruppen: Ala Samarina, Yuliya Leonova og Olga Feshenko. Tidligere, en anden part var Natalia Pivovarova, som nu ikke længere er i live.

Personlige liv

Inna Volkova - den anden kone af instruktøren og en berømt skuespiller Aleksandra Bashirova. Hun er yngre end sin mand på 9 år, som ikke til hinder for opretholdelse af en stærk og stabil ægteskab af kreative mennesker. Parret har en datter med et dobbelt navn Alexandra Maria. Hun har eksamen fra high school og indskrevet i dirigere kursus på VGIK Sergeya Soloveva.

Familien bor i St. Petersborg, i øjeblikket. Ud over et lykkeligt ægteskab, Alexander og Inna prale vidunderlige gensidig forståelse og kreativitet. De er allerede mere end 20 år, støtter hinanden i nye ideer og initiativer, hvilket yderligere bidrager til en harmonisk udvikling.

skabelse

Kreativ arv Inna Volkova omfatter deltagelse i "Hummingbird" gruppe, og skyderiet i flere film, ophavsmanden til de sange og arbejde i musikvideoer. en række albums blev udgivet, blandt dem. "Bes sukker", "De små Tragedier", "Love og hendes lemmer," "opførsel", "Iron Star", osv Inna Volkova, fotos, der er præsenteret i en artikel i filmen "The Iron hæl af oligarki", spillet en vigtig, men mindeværdig rolle i tv-serien "The Streets af brudte lamper, 2", samt en dokumentarfilm historie "Hummingbird i Paris og hjemme", der fortæller om arbejdet i hans gruppe.

Klip Quartet, som er værd at se: "Og jeg", "Carnival", "plade", "Variationer".

Inna Volkova - sangeren har fokuseret på humor og filosofi i deres sange. Sammen med det andet medlem af "Colibri" det forsøg med sten fantasi i kombination med feminin, nåde og lethed i udførelsen. Talrige præmier og deltagelse i festivaler ikke gjorde deres arbejde, "masseprodukt". Deltagerne fokuserede på kvalitet og ikke jage billig popularitet. Sig selv bestemme personlige kreativitet som "ren eklekticisme." Inna Volkova til højre er den egenskab af St. Petersborg, og hendes sange er flere og flere nye fans.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.