SkønhedHudpleje

Permanent makeup, tatovering - hvad er forskellen?

Uden tvivl, korrekt udført makeup gør en kvinde mere smuk. Kun få moderne piger glip af chancen for at forbedre deres udseende i denne enkle måde. Men mange lider af allergi forårsaget af kosmetik, mens andre simpelthen ikke kan gøre på daglig basis en kvalitet makeup, der vil understrege den skønhed og individualitet. Men der er en løsning - permanent makeup, tatovering. Disse to metoder gør det muligt at korrigere mangler udseende i lang tid og glemme alt om læbestift og blyanter. Men først, skal du forstå, hvad forskellen mellem disse to procedurer.

Skønhed uden besvær

Permanent makeup, tatovering - det er kosmetiske procedurer, der er designet til at gøre det ansigt mere levende og udtryksfuld, foruden denne skønhed ikke behøver at blive opdateret på daglig basis.

Permanent make-up - en procedure indebærer indførelse af naturlige pigmenter under huden ved hjælp af særligt udstyr. Uden tvivl, det har at udføre specialist med stor erfaring som en fejl ikke kan vaskes af. Ofte med hjælp fra Permanent-Make ændre formen på øjenbryn, læber og udsender maling pilene på vipperne linje, hvilket gør øjnene mere udtryksfuld. Men mange spekulerer: permanent makeup og tatovering - hvad er forskellen på disse procedurer? Det menes, at de ligner hinanden, og det er sandt.

Hvis vi taler om tatovering, de mere resistente pigmenter brugt og injicerede dem dybere i udførelsen af denne procedure. Ofte tatoveringen udføres ikke i ansigtet og på kroppen, for at bringe den helt problematisk. Form og farve af tatoveringen skal vælges med størst mulig omhu, fordi det ikke vil i et par år, og en masse mere.

Hvad er forskellig fra den permanente makeup tatovering

Kernen de to fremgangsmåder involverer injektion under huden pigmenter ved hjælp af punkteringer. Men de har stadig en masse forskelle. Permanent makeup tatovering stammer fra, men i dette tilfælde ved hjælp af mere tilgivende farvestoffer, de er tilbageholdt på huden ikke er så lang. "Permanent" på latin betyder "permanent". Denne procedure er med til at skabe varige makeup, ændre formen på øjenbryn, visuelt justere formen af øjnene og formen på læberne, maske defekter på huden (virkningerne af acne ar), pigmentering, modermærker og skabe "dorisovyvat" øjenbryn på deres tab.

Valg af proces og tænker om det faktum, for eksempel, adskiller sig fra permanente makeup tatovering øjenbryn, i første omgang bør være opmærksomme på den første mulighed. De moderne metoder tillader at tegne et tredimensionalt volumen til øjenbryn under anvendelse af forskellige teknikker (L belægning. Lys, skygger, og så videre.). Også i brug farvede pigmenter. Nåle som børster separat trække hver hår, som tykkelse svarer til naturlig. På succes, permanent makeup øjenbryn ligner en naturlig.

Ved vane og for kortfattethed ofte kaldet permanent makeup tatovering, men disse to procedurer er der stadig en forskel:

  • de anvendte instrumenter og dybden af punkteringen;
  • sammensætning pigmenter og deres modstand;
  • påføringsstedet.

Værktøjerne og dybden af punkteringen

Permanent makeup, tatovering, billeder, som du kan se på internettet og i talrige glittede magasiner, har en stor forskel - dybden af punkteringen og indførelsen af pigment. Hvis for den anden procedure anvender et værktøj med en nål, der kan trænge gennem huden til en dybde på 2 mm, så at udføre den permanente make-up ikke kræver for dybe punkteringer, så guiden anvender en mere blid værktøj - roterende maskine. Det udfører en punktering til en dybde på omkring 0,5 mm.

Stabiliteten af pigmenter

Nysgerrig om forskellen mellem en permanent make-up af tatovering i første omgang, du har brug for at forstå, hvad pigmenter anvendes i løbet af disse procedurer.

Når tatovering anvende mere aggressive pigmenter, som indeholder syntetiske tilsætningsstoffer - de øger modstanden af farvestoffet. Det tyder på, mest sandsynligt, vil tatoveringen forblive i kroppen resten af livet.

Teknologien af permanent makeup kræver absolut andre pigmenter, idet formålet med proceduren er helt anderledes. mode er vægelsindet og kvinder verden over er konstant ønsker at ændre i overensstemmelse med det. Derfor pigmenter til permanent make-up er mindre stabile og forblive på huden op til et maksimum på 5 år. Sammensætningen af disse naturlige farvestoffer, dens base - er de mineralske og vegetabilske komponenter.

Permanent makeup, lavet på øjenbrynene, forbliver stabil omkring 3-4 år. Tegning på læberne varer ikke mere end 2-3 år, og alle, fordi der i dette område af huden fornyelse er meget hurtigere. Efter denne periode, bør gøre korrektionen. Men tatoveringer ikke går, så de står næsten ikke.

På ethvert sted af pigmenterne belagt

Tatovering anvendes på kroppen, selvfølgelig, det kan gøres på ansigtet, men det er for fans af ekstrem sport. Da det fortsat for livet, til at ændre, siger, formen af øjenbryn uden konsekvenser er ikke kommet ud. Desuden er denne procedure er traumatisk, især til følsom hud og de steder, der grænser med slim (øjenlåg og læbe kontur).

Egenskaber

Implementering dermopigmentation (kosmetisk tatovering) kræver særlige kvalifikationer fra master i korrektionen samt sikker viden af forskellige makeup teknikker.

Tatovering og permanent make-up, forskellen på som er i en anden tid, heling af sår, anvendes på forskellige områder af kroppen. Makeup er anvendt på de mere sarte områder i ansigtet, og tatoveringen udføres på områder af kroppen med en ru hud.

anbefalinger

Kvinder anbefales i visse tilfælde, make-up:

  • Om ønsket, justeres øjenbryn linje. Det skal erindres, at modetrends er vægelsindet og ofte ændrer sig, og permanent makeup øjenbryn og permanent makeup øjenbryn, samt andre områder forbliver på ansigtet i lang tid.
  • For at gøre læberne mere attraktive og gøre dem mere volumen. Sådanne procedurer vil også bidrage til at gøre det mere udtryksfulde øjne.
  • For at justere formen af læber eller korrigere asymmetri, der kan opstå med alderen eller fødsel. Med disse procedurer, kan du ændre den skadede del af ansigtet.

yderligere aspekter

Permanent make-up kan ikke betragtes som kirurgi, som vil skjule alle mulige ar og pletter. Denne fremgangsmåde svarer til de Fine Arts, hvor master værktøjet bliver til en pensel prorisovuyuschuyu hvert hår.

Med hjælp fra makeup kan forøge læberne, ændre deres form. I dette tilfælde kan konturerne være klar eller skygge.

Hvis tatoveringen - en engangs-procedure, er den permanente make-up udført i flere etaper. Efter en vis tid, du har brug for at komme til master på fornyet gennemgang af korrektionen, hvis det er nødvendigt. Permanent make-up - det er meget hårdt arbejde, der har råd til ikke hver master. Resultatet af arbejdet kan meget hurtigt skuffe, med forekomsten af ar eller grim form af læber eller øjenbryn.

Hvad er bedre at vælge

Når en kvinde beslutter sig for at blive transformeret, ved hjælp af moderne teknik, undrer hun: Permanent makeup, tatovering - hvad er bedre? Hvis sine planer om en lille korrektion af ansigtstræk, nogle eksperter anbefaler at bruge den første metode, fordi komplikationer kan opstå efter tatovering. Ingen er immune over for mulig ardannelse, især til at bringe dette tal er ganske vanskeligt.

Selv efter fast procedure makeup dannede blå pletter, og der er en risiko for ujævn farve. denne metode giver dog et mere levende billede og farvemætning over tid vil forblive den samme.

Hvis vi taler om tatovering, i stedet for blå mærker på huden vises skorpe, der forsvinder i omkring en uge. Men farven falmer med tiden, og vil med jævne mellemrum skal foretage korrektionen.

Som du kan se, to metoder har deres fordele og ulemper. Derfor pigen besluttede at lave en permanent makeup, permanent makeup, for at rette læber, øjenbryn eller andre dele af ansigtet, er nødt til at afveje fordele og ulemper. Det vil være nyttigt at rådføre sig med en specialist.

Kontraindikationer

Kontraindikationer - er det, der forener de to procedurer. Hvis der er sundhedsproblemer, allergier, endokrine sygdomme, kræver forudgående samråd med lægen. Under proceduren bruge Application anæstesi.

Af de nødvendige procedurer for at give til gravide og ammende kvinder, såvel som dem, der lider af epilepsi, lavt blodpropper og tilstedeværelsen af autoimmune sygdomme.

På sikkerhedsprocedurer

Hvis vi taler om infektioner og komplikationer, den tatovering - det er usikkert, det handler om som tatovering og permanent makeup. For at undgå ubehagelige konsekvenser, bør du følge nogle regler:

  1. Først og fremmest skal du beslutte, om ikke at rent faktisk at gøre denne procedure.
  2. Det er nødvendigt at undgå tvivlsomme mestre, der udfører proceduren i hjemmet. Hvis noget ikke virker, vil der være nogen til at bringe fordringer. Desuden sterilitet af de garantier som nr.
  3. Hvis beslutningen er lavet til at gennemføre proceduren, så er du nødt til at vælge ikke kun mester, og en specialist i deres område med en masse erfaring under hans bælte. Hvis en tatovering på kroppen kan skjules ved den dårlige make-up kan ikke skjules. Det er nyttigt at stifte bekendtskab med værker af master, for at se hans portefølje og finde ud af, om han var uddannet tatovering, permanent make-up. Føreren skal bestå et obligatorisk kursus, herunder make-up med fokus på pigmentologiyu, koloristisk og tegning lektioner, og teknikker har alle former for tatovering, til rådighed i dag.
  4. Du er nødt til at forstå, at høj kvalitet har en tilknyttet omkostning. Hvis du ønsker at spare penge, er det bedre at fravælge disse procedurer. Kvalitet materialer og høj faglighed aldrig billige er ikke det værd.

Permanent makeup, tatovering - konceptet er stadig meget forskellige, og hver af dem har sine plusser og minusser. Det haster med permanent makeup vokser ubønhørligt. Mange eksperter og kvinder hævder, at fremtiden tilhører denne procedure. Du kan bruge det til at skjule fejl, pigmentering og acne effekter. Når det besluttes at anvende sådanne tjenester, bør tænke over det og tage en ansvarlig tilgang til valg af master, og så vil du være i stand til at se sund og smuk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.