RelationerVenskab

Frendzona - det vil sige, eller vi er bare venner

Et stort antal af mænd og kvinder fra mange forskellige lande er placeret i frendzone. Hvad er det for et sted? Lad os prøve at forstå problemet.

Bare venner

Der er i verden sådan en relation mellem mennesker, hvor den ene er børn, og de øvrige elsker. Og kærlighed er lang, uselvisk, smertefuld og desværre ulykkelig. Denne type forhold er frendzona. Det er oversat fra engelsk betyder "ven zone." I disse henseender partiets der er den "tredje hjul", er underlagt forskellige psykiske lidelser. Denne lavt selvværd, og depression er en konstant, og på deres baggrund og endda migræne, ligegyldighed over for alt og alle.

Frendzona. Hvordan ved du, at du var der?

Der er tre vigtigste kendetegn af forholdet:

  1. Du konstant drømmer om en perfekt fremtid sammen, selv om dette ikke har været så glat og god, som du gerne vil, og på den modsatte side er der ikke engang nogen mindste antydning af, hvad fremtiden vil du have. Du er konstant venter på noget, i håb om, at når der sker noget, vil holdningen til du skifter. Men ventetiden kan være et helt liv, og så bare intet i sidste ende og ikke fik.
  2. Mangel på intimitet - er også et tegn på, at du er i frendzone. Stadig, for sex skal være til stede i forholdet. Naturligvis på dette tidspunkt er der undtagelser - børn og unge op til 18 år, religiøse mennesker. Hvis du befinder dig i denne kategori omfatter ikke, men seksuelt samkvem med genstanden for din kærlighed ikke har, kan vi trygt sige, at du er i et sted som frendzona. Hvad betyder det? Du bliver opfattet enten som en ven eller som en fallback.
  3. Den nemmeste måde at finde ud af, hvem det er du, en ven eller en mere er at spørge dig selv spørgsmålet: Kan du lide det? Hvis du begynder at sætte spørgsmålstegn ved eller tænker over svaret, så er du i frendzone, intet mere.

"Frendzona" - er, at fra tid til anden, siger en kvinde eller pige, som er ligeglad med en bestemt person, men at lade ham gå af sig selv og ikke engang tænke på det. Efter alt, kan du bruge det i deres egen interesse, for at være stabil, både materielle og moralske.

Hvordan at finde en vej ud af frendzony?

Først og fremmest er du nødt til at ændre deres taktik. Det giver mening ikke at bruge al deres tid på genstanden for din tilbedelse. Det er nødvendigt at fungere som en partner til at lægge mærke til ændringen. Men det betyder ikke på nogen måde, at vi skal blive en bondeknold, lukket i sig selv. Tænk og handler positivt, at du viser til den partner, som du har alt går perfekt. Ikke at hengive ideer og ønske om genstanden for din kærlighed. Efter frendzona - hvad er det? Det er, når man elsker, og den anden hengiver hele vejen igennem. Derfor opfylder alle ønsker, vil du aldrig komme ud af venskab zone. Lidt bedre at begrænse dit møder, for eksempel, at sige, at du har travlt i dag. Eller gå, men ikke alene, og med venner. Dette vil vise sin uafhængighed fra den person, som du ikke er ligeglade. Boost dit selvværd, behandle dem, stifte bekendtskab med nye mennesker. Ved udførelsen af disse anbefalinger, vil du aldrig finde dig selv i frendzone.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.