Sport og FitnessFiskeri

Fiskeri Secrets: feeder tackle på brasen

Bream er en af de mest populære flod arter. På det er målrettet jagt tusindvis af fiskere hvert år. Ved popularitet, kan han overdrage bare roaches og Karasu. Fang brasen på forskellige måder. Denne bundfiskeredskaber, og en traditionel svømmerstangen. Og for nylig mere og mere interesse er feeder tackle på brasen. Det giver dig mulighed for at held fange fisk på alle afstande og i stort set ethvert organ af vand. Det vigtigste er at vælge den rigtige stang, line og feeder.

Montering feeder gear på brasen, som nævnt ovenfor, det afhænger af vilkårene for den kommende fiskeri. Komplet med feeder er primært afhængigt af fiskepladserne. Hvis det er en stor flod med en stærk strøm, er det bedst, naturligvis, bruge stangen Heavey. Især hvis du har brug for at udføre et indkast mindst 70 meter fra kysten. Til fiskeri på rolig flod eller lille sø, hvor støbning afstand feeder ikke overstiger 40 meter, kan du tage en mindre kraftig stang, såsom Medium. Hvis reservoiret ikke flyder, er det bedst at fange på "pind" type of Light.

Også ved fodring gear brasen det skal være udstyret med den tilsvarende spole. Det bør være moderat kraft. Størrelse er fortrinsvis fra 2500 til 4000 inklusive. Gearforhold - omkring 6. Da brasen - en fisk ikke svag orden og når 5,6 kg, såret på spolen flettet snøren, dens tykkelse - 0,13 mm. Brug snor. For det er nødvendigt monoleski 0,2 mm. Urimeligt at tage de små kroge. Afhængigt af den anvendte dyse 10-14 nummer.

Som forberedelse til fiskeri bør først afgøre, hvilken type vandområde. Feeder tackle på brasen i en stillestående sø eller reservoir skal være udstyret med en følsom stang, lys foderautomater og løs agn. Lidt anderledes gear nødvendig, hvis der er vandplanter. I dette tilfælde er det nødvendigt at opgive metal foderautomater til fordel for silikone. Det er meget sværere at fange brasen på kurset. Det bruger en grov tackling: en tung stang, tyk fiskesnøre og være sikker på at vægtet metal trug. Groundbait blanding var viskos og tæt, ikke smuldrende. Det tilsættes sædvanligvis til leret til at bremse for dens udvasket.

Ud over alvoren af den nuværende, er det også nødvendigt at være meget opmærksom på føderessourcer på dammen. Bream har ingen tydelige kulinariske præferencer. Hvis den vigtigste naturlige fødevarer i dammen - en joker, da det skal bruges som madding. Udstyret med en feeder gear på brasen i dette tilfælde mindre og tyndere kroge. I store forekomster af vand fiskene bider på orme eller pasta. Så hook længere er nødvendig. Men især elsker brasen "sandwich" af vegetabilsk og animalsk agn, såsom byg og majs og maddiker eller orme.

Men, selvfølgelig, feeder gear til at fange brasen indebærer en anvendelse til agn. Til dette formål, det vigtigste - til højre vælger ikke kun den sammensætning, men også tætheden. Hastigheden for udvaskning det fra feeder direkte påvirker kvaliteten og kvantiteten af fiskeri fangst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.