ComputereComputerspil

Som rasprivatit område i Minecraft, og du skal gøre?

Privat ejendom - det er det, hver person. Naturligvis vil han ikke have sine ting gravede andre mennesker og tage, hvad de ønsker. Fremragende analogi kan gøres med det populære spil "Maynkraft". Hvis du spiller i single player mode, vil du være problemet generelt gælder ikke - du kan kun forstyrre monstrene, hvorfra du kan beskytte døre og robust højt hegn nemt. Men alt ændrer sig, når du er på multiplayer-serveren. Det er umuligt at stå inde for hver deltager, så enhver tid brystet, er du efterlades uden opsyn, kan søge og rense ud andre spillere. Det er derfor, du har brug for at vide, hvordan og hvor zaprivatit rasprivatit område i Minecraft - dette vil give dig en mulighed for at have dit eget stykke jord, hvor passagen af andre brugere vil blive forbudt.

Privat område

I "Maynkraft" kan du zaprivatit som territorier, og visse objekter, såsom en dør eller bagagerummet. For at gøre dette, skal du bruge en række forskellige konsol-kommandoer, samt ekstra tilbehør. For eksempel, at et bestemt område zaprivatit territorium, skal du have et træ økse, som du vil være i stand til at skelne mellem dit land. Efter privat træder i kraft, kan enhver anden spiller ikke gå usynlige grænse for dit område - for, at han ville have behov for særlig tilladelse fra din side. Der er dog nogle faldgruber - for eksempel på de fleste servere zaprivachennyh antal arealer er begrænset, så hvis du ønsker at ændre registreringen, skal du vide, hvordan rasprivatit område i Minecraft. Således kan du altid ændre det område, der er under din kontrol. Som rasprivatit territorium i Minecraft? Dette vil du lære på.

Fjerne denne forespørgsel

Hvis du er interesseret i, hvordan rasprivatit område Minecraft, du kun har ét hold. Men på samme tid visse betingelser skal være opfyldt. Det vigtigste - at kende navnet på regionen, er du nødt til at ødelægge det. Du giver ham det område, når de lægger på hendes privat - henholdsvis, og kun du kan fjerne det. Indtast kommandoen regionen fjerne, hvorefter taste navnet på regionen, bekræfte handlingen - og alle. Nu er det område, der tilhørte dig, igen blev tilgængelige. Men vær forsigtig med denne kommando, fordi installationsprocessen er en forespørgsel på regionen er ret lang, og hvis du fjerner den forkerte privat område, kan du have nogle problemer. Nå, nu ved du, som i "Maynkraft" rasprivatit område, så det er tid til at være opmærksom på nogle aspekter.

Årsagerne til fjernelse af regionen

Det ser ud til, at det kan slettes region, når du allerede zaprivatili? Faktisk kan årsagerne være mange, men de alle koges ned til størstedelen af tiden angivet ovenfor. Hvis du ønsker at lære, hvordan rasprivatit territorium "Maynkraft", så er du sandsynligvis til at have nået grænsen for antallet af regioner. I overensstemmelse hermed fra denne begyndelse til at følge en række forskellige spørgsmål - for eksempel, du har brug for at få et nyt territorium. Så er du nødt til at ofre en af de tilgængelige regioner til at få en ny.

fejl

Dog kan årsagen være meget mere almindeligt. Som du kan forestille dig, at processen med at skabe et privat område er ikke meget let, så du er nødt til at bruge en masse tid. Men på samme tid, hvis du skynder dig, kan du lave en fejl, når mærkning, og den eneste løsning er at fjerne regionen og skabelsen af nye opmærkning. Det er, hvad der kan være nyttige for dig denne kommando.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.