ComputereComputerspil

Hvem er modparten af Puja? Helte og emner

Forøg effektiviteten af dit spil i Dota2 kan skyldes kendskabet til styrken og svaghederne i forskellige figurer. Det korrekte valg af karakteren er i stand til helt at udnytte fjendens fordel. At vide, hvem man vælger imod Pudge, vil ikke blot forenkle spillet, men vil også øge chancen for at vinde.

Indledende fase

Puja er nyttigt for holdet på ethvert tidspunkt i spillet, men det er i de første minutter af 15-20, at det er mest effektivt. På grund af krog og retardation giver karakteren en enorm skade. Så hvem er modstanderen af Puja på et tidligt stadium? De vigtigste modstandere af "slagteren" er mobile figurer, der har en stærk magisk støbning.

En af dem der modsætter Puja er Chen. Selv om karakteren ikke har en høj mobilitet, kryber de, at de tæmmer, forhindrer ham i at ramme den. Langsom, stigende magisk skade er også ikke særlig god til Pudge. Under vellykkede omstændigheder dræber Chen ved hjælp af indkaldelser og evner Puja på et tidligt stadium.

Zeus eller Leshrack vil bringe problemer til den "fede mand". Når de er hacket, dør de med stor chance, men i dygtige hænder vil disse tegn simpelthen ikke lade Puja krybe. På grund af en stærk piecemeal, og Leshraka har en lejr og en afmatning, bryder disse helte "slagteren" hele det indledende spil.

Mead

Dybest set går Puja til midtlinjen for at få mere erfaring. Det er den fordel i niveauet, der gør ham til en formidabel modstander. Selv om man ved, hvem der er modstykke til Puja på midt på dagen, kan man helt fratage ham sin erfaring og evnen til at udføre ganger.

En masse problemer "slagter" vil levere Ember Spirit. Ikke kun det, "panda" - en stor mider, den har et godt feje. Evnen til at immobilisere Puja ved hjælp af den første evne og et branddæksel, der giver dig mulighed for at forsvare dig selv fra "skyen" giver dig mulighed for at dræbe fjenden.

Templar Assassin - en af dem der modsætter Puja i midten. Udover den varierede kamp og usynlighed har helten evnen til at "skjolde", som gør det muligt at blokere både magiske og fysiske angreb. I løbet af færdigheden vil karakteren dræbe den langsomme fjende uden problemer.

Den ideelle modstander mod Puja er Slark. Karakteren har et helt sæt kvaliteter, der tillader både at dræbe og undgå Pudge-angrebet. I den indledende fase er hendes anden evne særlig nyttig - et spring. Selv hvis du bliver tilsluttet, vil Slark løbe væk fra fjenden uden problemer. Det skal bemærkes og den første evne. Med hendes hjælp kan helten fjerne den negative effekt, hvilket er den ultimative Puja. Slarks fjerde evne giver mulighed for at angribe fjenden i fakturaen eller at flygte fra angrebet.

Fremragende viser sig selv og Outworld Devourer. Karakteren er perfekt til at spille på mids mod Puja. Den første evne i et angreb bliver bortført af intellektet, hvilket reducerer modstandernes evne til at handle. Pudge er meget afhængig af mana, og i sin fravær bliver det helt ubrugeligt, især i et tidligt stadium. Outworld Devourer kan også undgå krogen. Den anden evne sætter helten i "boksen" og gør den utilgængelig for angreb.

Nederste og øverste linje

Spilleren har ikke nok viden om, hvem der er modstanderen af Puja i midten. DotA er et uforudsigeligt spil, og et eksplicit midt-spil kan være på bunden eller øverste linje. Hvad skal man gøre i dette tilfælde? I dette tilfælde taber Pooh meget af sin nytteværdi. På linjen er Pudge på den anden cast og udgør ikke en stor fare.

En ubehagelig fjende for Puja, både på linjen og i midten, bliver Clockwerk. Helden har evnen til at miksere, som slår ned Ultimate Puge og forårsager en masse skader. Også karakteren har evnen til at brænde mana, hvilket heller ikke er meget behageligt for fjenden.

Fremragende viser sig selv og de tegn, der har "tavse". For eksempel forhindrer Silencer ikke kun modstanderen i at bruge sine evner, men brænder også mana. Selvom ikke alle tegn vil kunne bevise sig selv. Den samme Drow Ranger, der har en tavshed, er absolut forsvarsløs mod den "fede mand".

Den ideelle modstander

En af de bedste figurer som modstykke Puja i "DotA 2" er LifeStealer. Karakteren er bare perfekt til kamp med helte, der har en masse HP. Passiv evne tillader Life Stylist at genopbygge sit liv i angrebet, og jo mere fjenden har HP, jo bedre bliver ghoul ramt af ghoul.

Hvorfor er LifeStealer den bedste karakter, hvem er modstanderen af Puja? Udover den fremragende passivation har helten sin egen uskyldighed til magi, langsommere med yderligere vampyrisme og selvfølgelig det ultimative, som gør det muligt at skjule. Alle færdigheder er ideelle til at modvirke Pudge.

objekter

Det er godt, når der er en i toppen, som er modstanderen af Puja, men hvad hvis der ikke er sådan en helt? Der er en løsning på problemet, og det ligger på overfladen. Spillere, uanset hvilken linje Puja står på, skal være forsynet med afdelinger. Et par "øjne", der er sat på midten, vil besejre Pudge med næsten enhver helt.

Andre ting viser sig godt. Eksempelvis vil Euls Scepter hjælpe kaliprene undslippe Puja-angrebet. Karakteren kan hæve sig selv, hvis han ser at krogen nærmer sig, eller han kan undgå at bruge spidsens fjendtlige spids.

En god beslutning er køb af orkidé. Personalet blokerer alle evner i Puja. Den fede mand er kun fysiske angreb, hvor han ikke er meget stærk. Også, undtagen Orchid, nyttigt og et andet personale - Force Staff. Elementet vil være i stand til at "skubbe" karakteren fra under pujaen og derved redde ham.

Resultatet

Generelt kan Pudge betragtes som en svag karakter, fordi al sin fordel opnås i de tidlige kamre. Hvis han i starten mislykkedes, bliver han i fremtiden ikke så farlig. Derudover vil næsten enhver helt i dygtige hænder modvirke Puja. Træg og langsomt karakter er absolut overvurderet, selv om det fortjener opmærksomhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.