ComputereComputerspil

Black Mesa: afleveringer og optioner konntsovki

First-person shooter Half Life fortæller historien om fysiker Gordon Freeman, der var involveret i den cyklus af politisk sammensværgelse, militære forsøg fremmede invasion, og mere. Projektet blev offentliggjort over tyve år siden, og er siden blevet et benchmark i sin genre. Men det er den anden del fik maksimal succes, men hvad der skete med den første? Naturligvis er det ikke blevet glemt, men det er værd at bemærke, at det er interesserede mindre og mindre nye spillere. Selvfølgelig betyder denne situation ikke behage hardcore fans, der er klar til at gøre alt for dine yndlingsspil. I betragtning af, at det i dag er meget ofte kommer ud reviderede versioner af gamle spil, en gruppe af Half-Life fans engageret i skabelsen af sin genindspilning, som var meget imponerende. The Black Mesa er en passage på samme måde som det oprindelige spil, men spillet har forbedret grafik og et stort udvalg af bonusser, påskeæg og frynsegoder for dem, der kender og forstår folk.

Achivki og bonusser

Det ville være kedeligt, hvis i Black Mesa passage var identisk med den oprindelige version, og der var kun ændret udseende. Derfor fans, der samtidigt i dette tilfælde også er udviklerne besluttet at tilføje til spillet en lang række resultater, som alle kræver opfindsomhed og originalitet i tænkning. For eksempel kan du finde en mikrobølgeovn, hvor der er en varm op, men uberørt gryde, og at ødelægge det, som opnået denne præstation "konvektion Acceleration". Du kan også i et af toiletterne af komplekset opdaget af forskere med døren lukket hytter, som ikke kan komme ud med den begrundelse, at det er over toiletpapir. Sig til ham at rulle for at redde den videnskabelige sind. I almindelighed, som du kan se, disse gevinster ikke har nogen indflydelse på historien, men det vil hjælpe dig have det sjovt og få endnu mere sjov - i Black Mesa passage beregnet, at du vil opsøge en række frynsegoder og påskeæg, men selvfølgelig ingen kræfter du gør det, og du kan bare ponostalgirovat, der har en opdateret version af dit yndlingsspil.

Passage af missioner baseret på "Black Mesa"

Så, som i den oprindelige version af spillet, i Black Mesa passage begynder med det faktum, at du ankommer til at arbejde i den komplekse "Black Mesa", hvor han arbejdede fysiker. Du er nødt til at lytte til baggrunden, at forberede sig til arbejdsprocessen, og derefter sendt til den ansvarlige opgave - montering af en usædvanlig prøve i spektrometeret antimassy. Det er her, det hele går galt, og du vil finde dig selv et par sekunder i en anden dimension, og derefter, efter at have fået ud af prøverummet, vil du opdage, at komplekset blev angrebet af udlændinge. Bevæbnet med et koben, er du nødt til at bryde igennem det, forsøger at finde mere kraftfulde våben, samt adgang til frihed.

Det fremgår imidlertid, at regeringen har besluttet, at der ikke var noget, der bør ikke komme op til overfladen. Derfor er "Black Mesa" allerede strømmer specialstyrker tropper, der er givet en klar ordre - at skyde for at dræbe på alt det - og det betyder, og du også. Derfor du nu nødt til at kæmpe sig tilbage og fra dem, også, og se efter en ny vej ud. Dette vil hjælpe dig i de forskere, der vil tilbyde en ganske desperat træk - sender dig tilbage til hvor du har været til et par sekunder i færd med at installere prøven. Således passerer gennem de velkendte niveauer, får du til portalen, som vil teleportere dig til en anden dimension. Desværre, i denne gennemgang Black Mesa kommer til en ende - udviklerne besluttet at begrænse den første halvdel af spillet, så for at studere den anden halvdel, du bliver nødt til at spille i den oprindelige version - men det er det værd.

Passage niveauer i en anden dimension

Måske udviklerne stadig komme til den fremmede dimension til afleveringer Black Mesa er afsluttet. Eller måske er det bare en måde at gøre opmærksom på den oprindelige version af spillet, der gamere downloade det for at finde ud af, hvad endte denne fascinerende historie. Men på dette tidspunkt den slutter kan du finde kun i det originale spil, Half-Life, og gøre det virkelig det værd. Du vil rejse på en andens dimension, kæmper de ufattelige monstre og forsøger at finde ud af - og dermed menneskehedens frelse. Som et resultat, vil du nødt til at kæmpe i finalen med en enorm vigtigste monster, som er meget svært at vinde. Men efter Black Mesa spil vil tilbyde dig to versioner af slutningen.

Den første slutning

Så hvis du vinder den vigtigste monster fra en anden dimension, bliver du teleporteret ind i lastbilen, der rejser gennem rummet. Den sidder allerede G-Man, som du kan se i løbet af spillet et par gange, hvis de var forsigtig nok - han forklarer til dig essensen af, hvad der sker, og derefter tilbyder at arbejde for ham. Han åbner vognen, og outputtet er en portal. Du kan vælge at gå, og det vil føre til den første (og trist) ende - Gordon er i en anden dimension, hvor det er en endeløs skare af monstre.

Den anden slutning

Hvis du vælger den anden mulighed og forlade vognen sammen med G-Man-th, så du fryse i kryokammeret at frigive tidspunktet for de begivenheder Half Life 2. Naturligvis ville det være meget mere tilfreds, hvis disse to endelser kunne spille 2 i Black Mesa-projektet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.