HjemlighedHavearbejde

Cactus blomster - hvad en visning?

Opdræt stikkende kæledyr er ofte opfattes som et simpelt spil, der ikke kræver regelmæssig eller særlig opmærksomhed. Men når folk indser, hvor modvilligt og sjældent kaktus blomstrer, de har hårdt brug for professionel rådgivning og klare instruktioner. Næsten alle former for planter har blade, og kan være af forskellige former. Sunde stilke normalt kødfulde, med et unikt mønster for hver art på stilke.

Blomstrende kaktus. Typer og funktioner

Udseende kan variere betydeligt i forskellige kvaliteter: Overfladen kan være glat, med små fordybninger, kamme eller overtrukne gruber. Sædvanlige nåle kan også fremstå anderledes, torne kan være tyk (1-2 mm), eller lignende mild krøllet hår. Hvis kaktus blomster, kan dens knopper være absolut enhver farve - fra hvid til Crimson og mørk lilla. Form af blomster er en rørformet eller tragtformet. Planten hører til de selvstændige frugtbare arter, der kan give et godt frø plantemateriale. Nogle medlemmer af familien af stikkende flor kun om natten, andre - kun om morgenen. Velvalgt samling kan altid give et farverigt område i en lejlighed eller et mini-drivhus. Voksende blomstring kaktus, har at huske navnet på latin, behøver du ikke ved et uheld bruge en masse tid på uinteressant klasse. Du skal forsøge at udvælge de sorter af kæledyr, at være i stand til at holde dem under de samme betingelser. Det vil være svært nok at udstyre personlige drivhus for hver lille potte.

Sådanne forskellige pigge

Der er to store grupper af kaktus: ørken og kommer fra tropiske skove. Følgelig vil deres forhold være anderledes. Til hjemmet dyrkning passe nogen dværg arter, der ikke behøver at knytte til klinikken eller til posthuset i et par år. Hvis en producent ørken kaktus, blomstring er rart og lang, men på den anden eller tredje år. Forest repræsentanter kræver mere fugt og skygge, men også at tilskynde deres knopper meget mere.

Populære sorter af ørken tornede kæledyr familie cereus, Echinocactus, kaktus, Rebutia og disocactus flagelliformis. Forest beboere tilbyde muligheder drivhus vokse Zigokaktus eller Rhipsalidopsis. Unik repræsentativ gruppe af ørken - Pereskia, det har blanke blade og, selvfølgelig, kaktus blomstrer blid, velduftende lysegule blomster.

Typer, hensigtsmæssigt for begyndere

Epiphyllum - den nemmeste at pleje og rigeligt blomstrende kaktus. Farvelægning knopper kan være fra purpurrød til purpurviolette, hvid eller bleg blå. I sommeren anlægget er placeret i en lys, men ikke varmt sted. Hvert par dage skal udføres sprøjtning er ikke meget koldt vand, eller kaktus nulstille alle farver. Når de sidste kronblade falder af, reducere vanding. Hvis du ønsker at ændre, så er det bedst udføres i april måned, når det begynder den naturlige vækst i kaktus. Plant kan formeres ved stiklinger i en let jord fra jorden ark, tørv og rent sand. Næsten enhver kaktus udvalg kan tvinges til at blomstre, er det værd kun en lille indsats og tålmodighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.