HjemlighedPlantning af bevoksning

Flower Kobe: plantning og pleje

считается одной из самых красивых лиан. Flower Kobe er en af de smukkeste vinstokke. Denne varme-elskende plante foretrækker at blive dyrket i de sydlige regioner. Her Kobe flor i flere år. I vores klima anlægget refererer til årlige arter. Hvis det ønskes, kan du skjule planterne om vinteren i den varme, beskyttet sted. Men mange avlere foretrækker at vokse kobeyu med hver ny sæson af frø.

Hvad er kendetegnene for forskellige blomster præsenteres som den udføres plantning og pleje bør se nærmere på hver blomsterhandler før avl vinstokke på hans jord.

Generelle egenskaber

представлены далее) является красивым экзотическим растением. Kobe (foto farver vist nedenfor) er en smuk eksotiske planter. Navnet på denne maleriske vin blev opkaldt efter den spanske opdagelsesrejsende Barnabas Cobo. Jesuit i lang tid boet i Mexico og Peru. Her først han så denne dejlige blomst. Fra det 18. århundrede kobeyu dyrkes i lodret havearbejde mange europæiske specialister i landskabet design.

I dag er der 9 slags kobei. I vores land, hovedsageligt dyrkes kun to typer - med hvide eller lilla blomster. Ifølge sine dekorative kvaliteter, denne vin er meget overlegen i forhold til resten af tropiske slyngplanter.

Kobe vokser hurtigt. På stammen er der et sæt af antenner. Skud dækker hjerteformede blade. De gennembrudt tæppe, der dækker hele vin. Plant højde kan nå 6 m. Tenacious antenner hjælper vinstokken at klatre op til en højere højde. Hun klamrer sig til en hvilken som helst overflade.

blomstring kobei

представлено в обзоре) славится своими нежными очаровательными цветами-колокольчиками. Kobe (billede farve er repræsenteret i revision) er berømt for sine charmerende sarte blomster-klokker. De er tæt dækket med grønne tæppe af blade. Diameteren af knopper kan nå 8 cm. I naturen er der lilla, hvid, lys-grøn, rødbrun kobei arter.

I vores land er det dyrkes kun en art af vinstokke. Dette Kobe mandehul. Dens knopper er lilla eller hvid i farven. Lange støvdragere og pistil rage. I perioden med udvikling opløbet kan have en grøn farve. Efter blomsterne ændre deres skygge til lilla eller hvid.

Den blomstrende periode varer fra juli til oktober. Med den første frost vin visner. Selvom den første frosne plante er i stand til at modstå. Det vil ikke falme selv ved -5 ° C, hvis den kolde snap vil være kortvarig. Ved etablering af stabilt koldt vejr Kobe fade. Derfor gartnere hvert år får nye frø til opdræt af denne smukke plante på sitet.

På grund af utilstrækkelig varighed af den varme periode i vores klimazone planter frøene ikke har tid til at modnes. Derfor er frøet bliver en autoriseret forhandler, før hver ny sæson.

Funktioner af dyrkning

Næsten hver gartner har råd til at plante på stedet af denne blomst. этой лианы требует определенных навыков) является светолюбивым растением. Kobe (vokser fra frø af denne vin kræver visse færdigheder) er en lys-elskende planter. Hvis en lille Penumbra hun en eller anden måde kan tåle, men vokser ikke at være mørkere. Derfor bør du vælge et solrigt sted på sitet.

Jorden skal være frugtbar, godt gødet. Også, planten kan lide fugtig jord. Men overdreven vanding, ligesom de fleste planter, forårsager forrådnelse. Således planten udsættes for angreb af skadedyr (bladlus eller mider). Derfor, for at opretholde en vis grad af fugtighed til kobei afgørende.

avl Egenskaber

которой планируется произвести на участке, требует от садовода правильного выбора посадочного материала. Flower Kobe, som forventes at producere vokser på sitet, en gartner kræver korrekt valg af plantemateriale. For dette passer frøplanter eller frø. Hvis Kobe dyrkes det første år, kan du gemme den til vinteren stiklinger. Oftest vacationers erhverve frø i specialforretninger.

Når du vælger plantemateriale anbefales at give fortrinsret til certificerede leverandører. Så frøene kan være fra slutningen af februar. Til dette formål planterne producerer drivhusbetingelser. Fristen for, hvornår de begynder at gøre frøene i jorden, der kommer i midten af marts.

Før starten af plantemateriale, der skal behandles korrekt. Hvis du laver en tør frø direkte i jorden, kan de være svære at stige, er kræfter på udfolde sådanne vinstokke tilbage. Derfor anbefales det, inden de kommer ind dem i jorden for at suge det plantemateriale i særlige vækstfremmere. Til denne pasform, fx HB-1 eller andre lignende løsninger.

Nogle avlere dyrker kobeyu stiklinger. Egnet til omplantning skud taget fra moderen vin. De vises på overført til et varmt sted sidste år planter. Transplantation stiklingerne fremstillet i separate beholdere. De hældte vådt sand. I en sådan jord Kobe slår rod. Med fremkomsten af stabile varme vejr vinstokke plantet i åbent terræn på stedet. Denne metode er mindre almindeligt, da mange gartnere er hårdt nok til at opretholde sidste års kobeyu indtil næste varme årstid. Hun kræver konstant ordentlig pleje.

Plantning i jorden

которой осуществляется в грунт мини-теплицы, требует бережного подхода к каждой семечке. Flower Kobe, hvor plantning udføres i en mini drivhus jorden, kræver en forsigtig tilgang til hvert frø. Pakken er normalt leveret dem 5 stk. Du kan købe 2 poser af frø for at få frøplanter for sikker.

Gennemvædet med en vækst stimulerende frø kan plantes i jorden. De vil vokse ca. 2-2,5 uger. Første skud skal vises i den anden uge efter transplantationen frøene ned i jorden. Placer mini-drivhuse skal afhente lys og varme. Omgivelsernes temperatur må ikke være mindre end 20 ° C. Krukke med frøene skal dække med en plasticpose.

Til senere ikke at forstyrre integriteten af roden kobei, anbefales hvert frø for at beskytte de individuelle potter af folie. Dette hjælper til at fremskynde vækstperioden. Frøene skal være dækket med jord omkring 1,5 cm. De er indført i jorden flad sidelæns. Dette er bevist ved mange avlere teknologi giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at vokse en vinstok, selv i vores klima.

transplantation

Blomster Kobe, plantning og pleje, som kræver visse færdigheder gartneren, kom lettere ved hjælp af særlige vækstfremmere. Ellers vil kimen være svært at bryde igennem skallen. Da de første skud bør forberede sig på container landing og jord. Det kan bruges til sådanne formål plastikkrus.

Spirer nødt til rigeligt hæld. Derefter vikle folien. Flygte fra jorden kold til forsigtigt at komme ud af drivhuset jord. Du skal sørge for, at rødderne ikke beskadiges. Dette vil i høj grad bremse væksten af vinstokke. Forme foil tillade dette så omhyggeligt som muligt.

Underlaget til transplantation skal være løs og let. Den bør indeholde nok næringsstoffer. Efter transplantationen, du har brug for at give tid til at tilpasse sig de bakterier. Derefter kan du gradvist begynde at moderere spirer.

Pleje af kimplanter

Efter transplantation af unge skud bør ske den rigtige pleje. Jorden skal vandes med jævne mellemrum (som det tørrer). Det anbefales at ventilere det rum, hvor der er beholdere med unge vinstokke. Åbn vinduet skal være i de første par dage kun 2-4 minutter. Så intervallet øges gradvist med hver dag, der går.

Du kan lave fodring humate. Under blomsten vokser i kopper kan gøres denne procedure ikke mere end 2 gange. Ellers vil skuddene være for lang. De vil være vanskeligt at transplantere. Vi gartnere divergerende holdninger til spørgsmålet om, hvornår du kan knibe tilbage blomst Kobe. Nogle eksperter anbefaler at du udfører denne procedure før plantning i åbent terræn. Andre avlere ikke klemme skuddene.

Knib tilbage planterne har brug for, når det skyder ikke udvikler en masse. I dette tilfælde, nye stængler op til 20 cm er podet planter før omplantning i det åbne land.

Hvis Kobe udvikler korrekt, vil det have forgreninger på de tynde brune skud. Disse antenner vil være på udkig efter noget at klamre sig til. Men de er nemme at blive fjernet fra væggen, med tøj eller andre genstande. De antenner er stærke nok, de er vanskelige at skade.

dykke

Hvad der ellers er interesseret i klatring blomster? следует пикировать. Kobe - en plante, der er under dyrkning bør dykke. Rostochku anbefales transplanteret ind i en stor kapacitet 3-4 uger efter spiring. Dette vil give vin til at udvikle et stærkt rodnet. Fra denne sats på planters vækst og udvikling afhænger. På tidspunktet for transplantere i det åbne land Kobe kan generere stærke skud.

Til transplantation kræver en stor urtepotte. Dens kapacitans skal være ca. 3 liter. Jorden skal være nærende. Før transplantere jord vandes og flyttede en plante med en klump af jorden i potten. Den rummelige Kobe kapacitet vil begynde at udvikle sig aktivt. Liana er nødvendig for at binde et reb til det ønsker at vokse op.

bør forberede til omgivende betingelser før overførsel til den valgte placering på delen kobeyu. Til dette anlæg er hærdet. Denne proces udføres bekvemt på altanen. Første gang her kobeyu bringe til 15 minutter. Med hver dag, der går, bliver dette interval øges. Efter nogen tid, kan potten ikke komme ind i rummet.

Forberedelser til transplantation til det åbne land

или белая это, не суть важно) можно высаживать на дачном участке в начале лета. Blomster (Kobe lilla eller hvid det gør ikke noget) kan plantes på dacha i forsommeren. Nogle blomsterhandlere dekorere krøllet stængler af denne tropiske vin endda balkoner eller loggiaer. Først skal du vælge det rigtige sted at lande.

Placer til dyrkning skal være godt belyst Der bør ikke være nogen kladder. Dernæst skal du forberede jorden. Den bør indeholde næringsstoffer og være løs. På sitet må ikke stagnerer vand.

Jorden skal grave op og jævnet med en rive. En uge før plantning kobei jorden skal gøres godt. De bør være adskilt mindst 50 cm. Bunden af brøndene er fyldt med tørv og humus. Vanding fremstillet umiddelbart før transplantation.

Kobeyu der vokser på balkonen, bør du løsne og foldet ring. På tidspunktet for transplantation vil nå sin højde på omkring en meter.

Transplantere i jorden

следует транспортировать на место пересадки в свернутом состоянии. Flower Kobe skal transporteres til transplantation i sammenklappet tilstand. Så beskadige vinstok vil være vanskeligere. Potteplante skal være godt vandes. Derefter blev det fjernet fra beholderen sammen med en klump jord. Plantes i en afstand på mindst 50 cm (1 til m) fra hinanden.

Hul til transplantation vandes, og derefter hun sat kobeyu. Hun tilføjede dråbevis jorden. Det bør være komprimeret jord. Hæld derefter vin igen. Twisted ringlet anlæg skal nøje indsat. Hvis det var forbundet ledning skal skæres med en kniv.

Kobeyu plantet på tårnet. Hvis ikke, bør du sætte en kunstig hæk. Ellers vil vinstokken rejse langs jorden til at vikle omkringliggende planter. Antennerne skal tages op på den tildelte plads til det. Vil se smuk slyngplante på en bue eller hegn. Det kan også være et gitter med store celler. Tenacious antenner kobei straks begynde solidt fastgjort til en støtte bestemt for dem.

Jorden omkring stammen vin barkflis. Til dette formål er det drysses med tørv eller savsmuld. Kompetent pleje bidrager til den hurtige udvikling af planterne, fremkomsten af en frodig grøn tæppe af blade. De første knopper i dette tilfælde vil være meget snart. Kobe forskønne være nogen landskabsdesign.

Pleje af vin

требует правильного ухода после пересадки. Flower Kobe kræver ordentlig pleje efter transplantationen. Nødvendig for at producere en regelmæssig vanding, befrugtende at producere og skabe støtte indtil vin ikke klamre sig til hegnet til dig selv eller bue.

Også forpligtet til regelmæssigt at overvåge tilstanden af skud, blade og blomster kobei. Det er udsat for angreb af skadedyr. Den mest almindelige sygdom af vinstokke betragtes edderkop mide. For at forhindre dette skadedyr på planten, stængler den behandles med fungicider og insekticider. behandling bør foretages ved de første tegn på parasitter angreb. For at anvende denne løsning eller grøn sæbe, ekstrakt af hvidløg eller løg hud. Hvis dette ikke hjælper, bør du købe specielle løsninger.

Anlægget kan også ramme rodbrand. Årsagen til denne bivirkning kunne være forkert pleje af planter. På blade vises sorte pletter. Hvis jorden ikke har en høj kvalitet afløbssystem eller Blomsterhandler periodisk oversvømmer jorden, kan rødderne begynder at rådne. I dette tilfælde planten mister hurtigt styrke fade. For at undgå dette, er det nødvendigt at vande planterne som jorden tørrer. Det anbefales ikke at fylde kobeyu. Alle de berørte blade fjernes. Jorden nær vinstokkene har brug for at løsne og tørre. Hæld derefter kobeyu specialløsning fungicider.

I den tørre årstid vinstokken krævede Skyl rigeligt. Hvis vinduet er værd det regnfulde vejr, er det nødvendigt at stoppe den periodiske vanding indtil jorden tørrer. Det anbefales at gøre gøde jorden en gang i 2 uger. Den første gang denne procedure produceret en uge efter transplantation. Selvom Kobe ikke har udgivet knopper, det hældes med kvælstofgødning. De bidrager til udviklingen af grønne masse af blade.

Da de første knopper, dressing ændring på phosphor-kalium arter. Dette vil tilskynde rigelig blomstrende store smukke blomster. I løbet af denne periode, kan organiske og mineralske gødningsstoffer skiftes. Anlægget vil se stærk og sund.

anbefalinger gartnere

Flower Kobe Laza betragtes staude. Hvis gartneren ikke ønsker at igen hæve sine frø det følgende forår, kan han holde det under drivhus forhold. Efter blomstring vinstokke i oktober, grave planten. Dette gøres meget omhyggeligt for ikke at beskadige rødderne. Derefter blev det transplanteret ind en bulk container.

Creeper sat i et mørkt og køligt sted. Rumtemperaturen må ikke overstige 10 ° C. Dette kan være en tør kælder. Her Kobe perezimuet. Vanding gang om måneden. I denne tilstand, er vin ikke kræver fodring. I marts vil det være muligt at komme ud af kælderen og flytte ind i et varmt rum. Desuden vil anlægget brug for en masse lys i denne periode.

Vanding stigning. Efter nogen tid vil de skud vises de første blade. I løbet af denne periode, er opmærksomme på kvælstofgødning. Når Kobe begynder at vokse, er det muligt at tage stiklinger til podning. De er omhyggeligt skåret fra vinstokkene. De er forankret i begyndelsen af juni. Kobe flor så hurtigt. knopper på de planter, der dyrkes fra frø, vil dog være mere.

Hvis planten vokser dårligt, betyder det, at det ikke er tilfreds med vækstbetingelserne. Måske på et websted er ikke nok lys, fugt, eller, tværtimod, gartneren vande vin for ofte. Den bør identificere årsagen til en sådan tilstand kobei. Mange negative faktorer kan elimineres.

каждый садовод сможет самостоятельно вырастить пышную, красивую лиану с потрясающими, роскошными бутонами. Lad os overveje, hvilke funktioner blomsten har Kobe, kan hver gartner uafhængigt vokse frodige, smukke vin med en fantastisk, luksuriøse knopper. Det supplerer enhver del behagede udfolde deres ejere næsten op til frost.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.