BilerBiler

Bil adapter til bærbar

Bil notebook-adapter - en uundværlig enhed til opladning din computer, der giver en person mere mobilitet på bekostning af uafhængighed af anlægsaktiver opkræve pc. Denne enhed giver ubegrænsede muligheder for brug af en bærbar computer. Bil Power Adapter til bærbar nødvendig, selv for dem, der bruger det udelukkende derhjemme, som et alternativ til strømforsyningen. Det er den perfekte rejsekammerat, og du kan vælge en model, der virker med de fleste computere.

Bil-adapter til bærbar - denne kompakte magt enhed DC, bærbar løsning til mobile brugere på farten, med valg af spænding fra 15 V til 24 V. Det giver op til 120 watt, hvilket er nok til at forsyne de fleste bærbare elektroniske enheder, selv laptops med store skærme. Det vejer omkring 200 gram og er derfor let at transportere, opbevare i en bil eller en bærbar computer taske. Indbygget USB-port opladning af USB-enheder såsom MP3-afspillere, mobiltelefoner og meget mere.

Bil-adapter til den bærbare har følgende funktioner:

- indikator, der viser status for strømmen;

- høj effektivitet ved lavt strømforbrug;

- mulig ændring i spænding til universel kompatibilitet;

- Indstillelig udgangsspænding, opfylde kravene i forskellige typer af bærbare;

- PWR + DC adaptere lavet af høj kvalitet materiale;

- Adapter giver dig mulighed for samtidig at betjene systemet og oplade batteriet ud af stikkontakten i køretøjer;

- udskiftelige dyser og adaptere til forskellige digitale enheder (kameraer, mobiltelefoner, e-bøger, MP3);

- kompatibel med de fleste computere.

Bil-adapter til bærbar - den bedste mulighed for at investere penge, som du kommer til at bruge på en bil oplader. Det er meget nemt - bare tilslutte til en stikkontakt i bilen. På samme tid, kan du vælge den model, der understøtter opladning op til tre forskellige enheder (samtidigt). Desuden er det er et uvurderligt værktøj til sikker bærbar opladning. Så hvis batteriopladeren er skadet eller ikke virker ordentligt til din bærbare computer, får du at oplade det uden problemer, fordi en sådan adapter - den bedste erstatning for strømforsyningen. Den er designet baseret på de nyeste teknologier, med en særlig indbygget beskyttelse af din computer fra uventet overspænding. Desuden reducerede støjniveauet. Dens metalchassis har en lille metal skær, der er med til at køle, og den er stærk nok. For virkelig at bryde det, bør det falde ud af bilen, mens man kører hurtigt eller pludselige opbremsninger.

Adapteren bruger nogen strømforsyninger , der giver 12-32 V DC, såsom det elektriske system i bilen. Den ene ende er sat ind i cigarettænderen, og den anden - til din bærbare computer. enhed tilslutningskabel - omkring 2 meter i længden. På grund af dette, er det muligt at strække sig fra den centrale konsol af bilen til bagsædet. Det betyder også, at du kan køre kablet under sæderne, så passagererne ikke snuble på den, mens bilen indgang og udgang.

Strømforsyningen leveres med en tre års garanti.

Hvis du planlægger at bruge computeren i bilen, en bil-adapter til din bærbare computer, vil du virkelig har brug for. Takket være et langt kabel, kan den placeres diskret. Og vigtigst: du hvile let at vide, at du ikke behøver at bekymre sig om at finde en opladning bærbar på vej.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.