BilerBiler

Oversigt Porsche Carrera

På alle tidspunkter, den vigtigste funktion af Porsche 911 Carrera var højttaler. Samtidig, dynamikken uden kompromiser. 911 bør ikke være arcade sport-bil, fyldt med forskellige elektronik under de mest mølle. Så bare lægge motoren i stedet for stammen og tilføjer evnen til at accelerere til "hundreder" i 5 sekunder - det betyder ikke, at oprette en ny Porsche 911. Denne bil skaber en lang række forskellige faktorer, der er besat med én ting - det bør arbejde på en sådan måde, at give i alt 911 .

Den nye motor til vores helt - en 3,4-liters sugemotor, der producerer 350 hestekræfter. Det bare tal, som i virkeligheden, kan betyde, at den lette legeme struktur udbredte aluminium og magnesium-legering. Eller at den første Porsche Carrera 911 var valgfri dynamisk motor støtte, der indtil da blev sat kun på 911 Turbo og rasende Porsche GT-3. På den anden side, tyder dette, at før du en djævelsk elegante, men samtidig en meget skarp, baghjulstrukne sportsvogn. Mængden af elektronik og indvirkningen på alle deres 120 tusinde euro værdi - det er også en Porsche 911.

Chassis modes, kasse med to koblinger og aktiv affjedring - er en hyldest til kravene i vores tid. I dag, 911 er ikke en enkel løsning til offentlig brug flight-bil. Dette, i særdeleshed, bevis for din tilstand, og smagssansen og forståelse af historien, og hvis ikke mærkeligt, at forstå økonomien. Efter alt, nu i Porsche Carrera nuværende start-stop-system, genvinding af kinetisk energi og jævn varmefordeling system til at maksimere brændstofforbrug.

Eksternt bilen ser godt ud: elegante krop linjer, blend luftindtag, tricky bøjninger radiator skrå baglygter og andre design opfindelser Porsches ingeniører anvendes i denne model. Og alt dette med en ubestridelig faktor, at bilen er klart synlige "genetik" af deres medmennesker, udgivet for 50 år siden. Men det ser virkelig imponerende, frisk og smuk.

Porsche Carrera 911 - dette ene aflevering til det næste niveau, fordi han er forpligtet til forsigtigt give anledning til dens ejer føler til et højere niveau. Dette gælder både med hensyn til kørsel, samt under dit daglige pendling: hudfarve, line-up af enheder, evnen til elektronisk justere alle, hvor man kan tage en elektriker. Med forbehold for alle driverfunktionerne: 2-zone automatisk klimakontrol, underholdningssystem, startspærre, navigation, sportssæder og rat, opvarmning af pladser og meget mere. Generelt alle spørgsmål i denne dyre kalibreret og selv lugten af kabinen taler om én ting - bilen skal skille sig ud. Og på samme tid, udskiller hormoner fra sin ejer. Derfor poleret aluminium med en inskription på PDK rattet, såsom fremragende, som en tredimensionel GPS-navigator i virksomhedernes stil, eller som en separat en knap, der skubber spoiler. Hvorfor alt dette? Svaret er simpelt - refleks Porsche.

Synd ikke tænke på nogle ændringer Porsche Carrera 911. Efter alt, er det basen. Men markedet produceret og mere adræt sportsmodel-bil, hvor man kan tilføje et indeks Carrera S, 4S og 2 cabriolet med de samme udskiftninger. Alle disse versioner har en mere kraftfuld 3,8-liters motor i stand til at udvikle kapaciteten i 400 hestekræfter - en jet bil. Maksimal hastighed på samme tid er lig med 304 km / t og op til et hundrede bil kommer i 4,5 sekunder. Her er en han, Porsche Carrera, hvis pris, som nævnt ovenfor, er 120 tusind euro, og for opgraderede versioner blive klar til at betale 4-5 tusinde mere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.