BilerBiler

Auto sprøjtemaling med hænderne: Bly teknik

Under drift af køretøjet på overfladen lakering legeme dannede ridser, skår og andre skader. I garagen under dække praktisk talt umuligt at inddrive uden specialiseret udstyr. Men hvis du ønsker at male bilen med minimal investering, så den bedste vej ud - spray maling af biler med deres hænder. Dette er en hurtig og billig måde at genskabe udseendet af bilen.

Fordele spray maleri bil

Maling spray, som er indeholdt i en aerosolbeholder, er det meget let at anvende på næsten alle overflader. Overfladen (i dette tilfælde karosseriet) kan være ujævn. Også under farveprocessen kræver ingen udstyr, herunder kompressorer og sprøjtepistol. Selv lægmand at få det maksimale ensartet lag. Det er ikke alle de fordele, bil sprøjtemaling med sine hænder. Fordelene ved denne farvestof i en billig pris af værker. En anden fordel er, at når spraydåsen ikke kræver nogen forberedelser før processen og resultaterne kan ramme høj kvalitet.

Når du har brug maleri

Afhængigt af hvilken form for skader på kroppen har, på deres niveau, der anvendes forskellige teknologier. Det er vigtigt nøje at inspicere bilen, før der udføres auto sprøjtemaling med sine hænder. Instruktioner bil restaurering tyder på, at de fleste mindre chips af maling og lak, små og lavvandede ridser temmelig lys polering en bestemt kropsdele. Men vi skal huske, at polering vil hjælpe, hvis malingen overflade omkring det beskadigede område holdes meget stramt og kommer ikke til at skalle af i den nærmeste fremtid. Når skaden er alvorlig nok, malingen skrælles og synlig primer eller metal, så er den eneste bil maleri med hænderne defekte pære steder. Det skal bemærkes, at der bør gøres malingen af kroppens overflade af restaureringen meget hurtigt, ellers oxiderer hurtigt metallet og begynder at ruste. Over tid, vil ejeren nødt til at erstatte kropsdele helt eller bruge svejsere tjenester.

materialer nødvendige

Selvom spray maling biler med deres hænder - det er en simpel proces, der kan gøres derhjemme, har du stadig nødt til at købe nogle forsyninger. Eksperter anbefaler at købe:

  • primer, kit til biler;
  • sandpapir;
  • basen emalje;
  • maling aerosoldåser passende farve;
  • polymere lak uden farve;
  • forberede en beskyttende film eller gamle aviser;
  • afhente tøj, købe handsker og en respirator.

forberedelse Bil til maleprocessen

Hvis der under reparation af en defekt i kroppen ignoreres, så meget snart vil begynde at stige. Korrosion processer vil finde sted, selv under malingen. For at eliminere dybe ridser og skåret betydeligt, eksperter anbefaler at købe akryl kit til at fjerne spåner.

Men før du starter genoprettelsen af det beskadigede område, det må nødvendigvis være affedtes. Dette kan gøres ved hjælp af en klud. En klud er nødvendig for at fugte en affedtende væske og omhyggeligt håndtere overflade, og den anden fulgte alle tørre og rene tørre. Hvis stenslaget er nået metallet, så er der en simpel bil maleri med sin hænder spray hjælper ikke - vi har brug for en primer. Disse formuleringer sælges i flasker eller aerosoldåser.

Før du bruger denne primer er meget vigtigt så meget som muligt for at beskytte overfladen mod skader under slibning. Og kit, primer og udtørring ved en temperatur på fra 20 grader over nul i en halv time. Efter disse sammensætninger tørres den overskydende fjernes med sandpapir, som er designet til tør bearbejdning. Papiret skal have slidende fra P320 til P400. Kit fjernes før fuld dækning af geometriske egenskaber for overfladen, der behandles, det vil sige til den oprindelige form.

Polering proces er meget lettere, hvis det sandpapir viklet rundt om en træklods. Efter at overfladen er helt poleret, er fjernet tape eller andre beskyttende belægninger, der er limet til beskyttelse. Nu skal overfladen omhyggeligt slebet kanterne ved hjælp af sandpapir P500.

Dernæst forberede overfladen ligger ved siden af stedet for reparation. Der vil være en overgang fra den gamle til den nye maling. Dette gøres på følgende måde: - jord mat overflade er nødvendig ved anvendelse af Scotch-Brite og særlige måtter pasta. Også mattere proces kan udføres under anvendelse slibepapir P1000-1200. Yderligere - behandlede område affedtes grundigt efter de samme procedurer som i det første tilfælde. Der er to tøjstykker og en væske til affedtning.

Funktioner lokal maleri

Eksperter deler deres erfaringer med dem, for hvem det første gang gennemført auto sprøjtemaling med sine hænder. Nyttige Tips eksperter er som følger. Det område, hvor basen emalje anvendes, bør ikke være større end det behandlede område eller gå uden for virksomhedens område. Derudover bør belægningen ikke gå ud over den zone på mat blank del.

Varnish bør ikke gå ud over det sted, hvor primermaterialet. Det er værd at bemærke, at det forberedende arbejde på overfladen skal dække en større del. Dette gøres for at tillade yderligere polering område.

Bil maleri med sin hænder ballon overgang

Denne teknologi er blevet meget populære blandt bilejere. Der er naturligvis modstandere af denne farvning metode er sikker på at opnå en høj kvalitet overflade er næsten umuligt. Men når du har brug for at gendanne udseende og LCP kropsdele til den laveste pris, den bedste metode er simpelthen ingen.

Maling med overgangen anvendes til reparation af små defekter på overfladen af kroppen. Brug denne teknologi, fordi moderne farver biler betydeligt komplicere processen med udvælgelse af egnede toning farver. Nogle gange sprøjtemaling biler med deres hænder kan blive til en reel test - belægningen har en egenskab til at falme, og derefter vælge den nuance vil være meget vanskeligt. Malet område vil være lysere. Svært ved at finde nogen i tilfælde af lyse farver, med mørke lidt lettere. For eksempel, om ønsket farvetone fender, er det første, påtrykkes basis emalje. Enhver anden nyt lag må nødvendigvis overlappe den allerede anvendes. Klare grænser er ikke nødvendigt - det er bedre at undgå det. Isoleres yderligere grænseflade for anvendelse af særlige lakker og opløsningsmidler for at skabe en overgang. Auto sprøjtemaling med hænderne på denne måde, vil ikke føre til uønskede effekter, hvis du oplever en klar teknologi og anvende de rigtige materialer.

Grundlæggende om touch-up overgang

Hvad er det sprøjtemaling af biler med deres hænder? Måder at arbejde med denne teknologi indebærer oprettelsen af en glidende overgang fra den gamle til den nye LCP. Overgang - er en lille chance for, at resultatet af det arbejde, der ikke vil være nogen forskel mellem fabrikken og malingen netop anvendt. Denne udførelsesform er lige så effektiv for nogen af køretøjet. Men glem ikke, at på overfladen af lakken skal også gøre overgangen.

Påføring af maling

Først skal du omhyggeligt ryste dåsen. Dette bør ske i løbet af få minutter. Næste er de sprøjtemaling biler med deres hænder. Milepæle skal omfatte overvågning af anvendelsen af maling - dette skal gøres i nøje overensstemmelse med anvisningerne på brugen af forskellige farver.

Præparatet skal sprøjtes fra en afstand på 30 cm. Udfør ønskelig farvning ved en lufttemperatur plus 20 grader. Det første trin til basis emaljelag 2-3 og give hver af dem tørre i 10 minutter. Enhver næste lag skal overlappe den forrige grænse. Dette skal gøres, så hvert afsat lag af ny maling plet forøget.

Den sidste påførte lag skal tørres omkring 15-20 minutter. Endvidere er malingen dækket med transparent lak. Udfør denne procedure samt anvendelsen af maling. Kun to eller tre lag lak, så inden for 15 sekunder udviske grænserne mellem det gamle og det nye belægning. For at gøre dette, skal du bruge en speciel opløsningsmiddel, der bruges til at overgangszoner. Sammensætningen blev påført kun kant "røgfanen." I denne overgangszone kun er omfattet. Så overfladen er omhyggeligt poleret til overgang syntes det mest iøjnefaldende.

Hvis det er relevant, Metallic maling, skal du sørge for at anvende den anbefalede aerosol lak til at påføre det øverste lag. De dækker overflade er tørret i 30 minutter.

Vi maler bilen i camouflage

Tanken om at bruge camouflage mønster blev født for første gang i militæret, for at forbedre transporten forklædning. I dag er en populær figur på civile biler. Bilisterne behøver ikke længere at skjule - de, tværtimod, ønsker at skille sig ud fra mængden.

Må ikke lave fejl

kan kun opnås den maksimale effekt af dette maleri hvis korrekt tilpasset intensiteten og omfanget af de enkelte detalje tegning, hvis karakter bestemmes afhængigt af en bestemt maskine. Dette maleri af biler med deres hænder ballon (VAZ for eksempel) vil ikke se det samme som en BMW eller en anden udenlandsk bil. Passer-all løsning her endnu. Det er nødvendigt at designe deres eget mønster, som kan fremhæve karakteren af bilen og ejeren. Men dette betyder ikke, at i mangel af universelle løsninger til at glemme alt om reglerne. Der er en række nuancer, som alle bør kende.

Det er obligatorisk at bruge et farveskema med nuancer af grøn, brun eller sandet. I alle andre tilfælde, vil konceptet blive brudt, og maskinen vil miste den krigeriske udseende.

Bil maleri med sin hænder khaki ballon - det pletter. Dimensionerne og konturer hvert sæt i hånden, nødvendigvis tager hensyn til de særlige forhold i kropsdele, hvortil de er påført. Også vokser og det unikke i maskinen - vil se meget imponerende, hvis hver plet vil være original.

Korrekt valg af materialer

Ved valg af materialer, er det vigtigt at få ikke kun en smuk og original, men også holdbar belægning. Det er vigtigt at købe en maling, der kan modstå den destruktive indflydelse af miljøet. Endnu bedre, vil malingen har beskyttende egenskaber.

Oprettelse pletter

Oprettelse af en tegning - et sæt af specifikke foranstaltninger. Om, hvorvidt der skal gennemføres disse handlinger korrekt eller ej, afhænger, at kvaliteten være spray malet biler med deres hænder. professionel rådgivning, du ikke bør overse.

sorte pletter

At de har erhvervet konturer, skal du have en malertape. Limet strimler af forskellige længder, således at linjerne og kurver var maksimalt glat. Det er vigtigt, at båndet stramt til overfladen af kroppen. Effektivt vil se store pletter tilstødende krop. Når mønstret er færdig, kan vi begynde at male over dem med sort. Dernæst skal du finde fryse i tre timer.

farvede pletter

De er lavet således, at de står op på de sorte konturer. Dette vil gøre billedet mere ægte. Det kan anvendes til brune pletter eller grøn. Efter hver passage bør gives mønster tørre i 3 timer. Det er vigtigt, at hele overfladen af kroppen var dækket med farve højdepunkter. Men vi må ikke glemme fabrikken farven på bilen.

Farvede pletter bør ske i to lag - så sort vil ikke skinne igennem. Hvis du ikke kan vente i tre timer, processen accelereres ved hjælp af en halogenlampe. Efter alt det tørre, kan du anvende neglelak og nyd din nye bil.

konklusion

Som det kan ses, fra sprøjtemaling er virkelig ikke en big deal. Men ved hjælp af denne metode på et passende niveau af nøjagtighed kan opnå høje resultater. Det er imidlertid værd at huske på, at denne procedure udføres indendørs på det lavest mulige luftfugtighed (ren og tør garage - ideel). Ellers er malingen ikke vare lang tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.