BilerBiler

Trafik tegn "ingen stop"

Trafik regler ændres regelmæssigt nok, da straffen for deres overtrædelse. Så i dette, blev foretaget i 2012 ændringer til kodeksen om administrative forseelser, der vedrører straf for den forkerte stop og parkering på steder, hvor der er et vejskilt - "ingen stoppe". Artiklen beskæftiger sig med den zone, hvor den opererer, og de regler, der dikteres til dem.

Tegnet "No Stop" zone og dens handlinger

Der er tegn på vejen som en advarsel eller forbud. Normalt er de anbragt på højre side af kørebanen eller over det.

Vejskilte, gældende og til at forbyde stoppe, er der fire typer:

  • 3.27 "Ingen Afbrydelse" - et forbud for køretøjer stopper og parkeringspladser;
  • 3.28 "Ingen parkering" - til køretøjer og andre midler til forbud mod parkering.
  • Sign 3,29 - forbyder parkering på ulige og 3,30 - på selv dage i måneden.

I betragtning af vejskilt "ingen stop", hvis dækningen er begrænset til den side af motorvejen, hvor den er installeret, er det værd at nævne, at hans indflydelse strækker sig til alle retninger. Desuden inkluderer tilstedeværelsen af forbud mod standsning på de steder, som er bygget til at transportere rute betyder stop og i "lommer". Er en del af en motorvej og fortov kantstenen falder også ind under vejskilt. I de pladser og korsvej kan være det sted, hvor skiltet vil blive placeret "Stop". Her kan du bo kun fra nødvendighed opstod i en bilulykke, føreren ubehag. Passagererne transporteres i sådanne steder, når sådanne handlinger er bilejere ikke forstyrre de frie på vejen.

I nogle tilfælde, såsom ensrettet vej, kan du gøre et stop på den side af gaden, hvor der ikke er forbud tegn. Under visse betingelser, tegnet "No Stop" ophører med at have virkning. Dette sker, hvis der er en anden, gensignere forbyder standsning, med inskriptionen - 8.2.3; grænse, hvor det ender i byen; skæringspunktet; tablet med en indskrift - 8.2.2; færdiggørelse af vejmarkeringer - 1,4; angiver det område, hvor den ende alle restriktioner, vejskilt 3,31.

nye sanktioner

I overensstemmelse med de nye ændringer i loven om administrative forseelser bøder ikke kun ændret, men der var deres differentiering, afhængigt af placeringen af overtrædelser. Så i begge hovedstæder fint opkræves med større mængder end i regionerne. Ændring i antallet af tilfælde, hvor bøderne er opkrævet i en minimal volumen. De blev lidt mindre. Men der var situationer, hvor gerningsmændene skal betale højere bøder. For eksempel, manglende overholdelse af de foreskrevne krav, som de siger vejskiltene (herunder "ingen stop"), opkræves en bøde på et tusinde fem hundrede rubler. I løbet af denne samme overtrædelse vil blive opkrævet, er det tre tusind rubler i begge vores hovedstæder.

I forbindelse med brug af tegn på vejene er der kontroversielle spørgsmål. For eksempel, når stoppet er placeret i nærheden af skiltet "Ingen Stop", og den næste der er et tegn meddele, at der er en shuttle stopper offentlig transport, der er et problem: hvad man skal gøre? Ifølge færdselsreglerne stopper nær det sted, hvor den offentlige transport er forbudt. Dette kan ikke gøres i en afstand fra dem mindre end femten meter. Men jord og jord passagerer chaufføren kan, hvis dets virkning ikke forstyrrer trafikken. Det viser sig, at reglerne modsiger sig selv. Disse tegn - Forbuddet stopper, og et stoppested, ikke ophæver hinanden og fungere samtidig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.