Mad og drikkevarerHovedret

Konfekture "Akkond" slik: kundeanmeldelser

Candy i vores liv har en særlig plads. Bevis for dette - en ekstraordinær udvalg af slik, som vi tilbyder dem til producenterne. Og med stolthed kan vi sige, at de søde øjeblikke i livet præsenteres vi ikke kun af udenlandske producenter, men også vores - i hjemmet.

Blandt de førende industrivirksomheder, der opererer i konfektureindustrien i Rusland, skal det bemærkes, konfekture fabrik "Akkond".

Factory "Akkond" slik producerer for de kunder, der sætter pris på kvalitet og variation af produkter, der, opdage nye smag, kan lide at behage deres kære.

Om virksomheden

Virksomheden "Akkond" - et brand, der opstod i 1992 som et resultat af konvertering af en konfekture fabrik, der eksisterede i Cheboksary, et aktieselskab "Akkond". Konstant opgradering og udvide sin produktionskapacitet, virksomheden er blevet en af de førende russiske producenter af konfektureprodukter, opnået berømmelse ikke kun i Rusland, men også i udlandet.

virksomhedens kvalitetsstyringssystem er certificeret i henhold til den internationale standard ISO 9001, hvilket viser den høje kvalitet af vores produkter og de anvendte råvarer. "Akkond" fabrikken er en liste over de største og vigtigste institutioner i Chuvash Republic, samt i antallet af 199 rygraden virksomheder i Rusland.

produkter

De vigtigste produkter, der fremstilles af konfekture fabrik "Akkond": slik, desserter, kager, vafler, gave sæt. Tro mig, du vil elske produktet selskab!

"Akkond" slik fabrik

Factory "Akkond" ikke bliver træt at overraske forbrugerne med nye smagsoplevelser. Selskabet har mestret produktionen af mange ophavsret slik og andre produkter, der nu er forbundet med det ifølge producenten.

Serien "Akkond" fabrik omfatter omkring 200 navne på konfektureprodukter. Blandt dem præsenterer en lang række sådanne basiske arter slik: slik original, assorterede, med kokos baseret på nougat Ristning, gelé, mælk, crunchy, praline, fondant, tygbar, wafer et al.

"Bird fantastisk"

Et sandt mesterværk af forbrugerne mener, slik "Bird fantastisk." Denne serie er en samling af originale soufflé slik med chokolade med creme fyld, fyldte med "creme brulee", "kakao", "jordbær", "kogt kondenseret mælk". Glasur mørk farve, skinnende, med rige naturlige smag af chokolade. Souffle er meget behageligt på ganen, blød og glat, uden klumper og udenlandske urenheder.

Ifølge kundeanmeldelser, slik smag minder om "Birds mælk" chokolade - så velkendte og elsket siden barndommen. Denne fine soufflé med chokolade elsket af mange forbrugere.

I mange år, denne type produkt "Akkond" Fabrikken modtager de højeste bedømmelser og uddeler konkurrencer "bedste til børn". For eksempel blev slik "Bird Marvelous" guldmedalje og et diplom i nomineringen "Bedste Produkt" i udstillingen "PRODEXPO-2012", og i februar 2015 tildelt guldmedalje for produkterne af den prestigefyldte internationale konkurrence af høj kvalitet, "Innovation og tradition."

"Julie"

bruge "Julie" slik I samme serie af originale slik fortjent popularitet af købere. De er en praline fyld med pisket eller, mere enkelt, en "fuglens mælk" i hvid chokolade, som er strøet med kokos. Slik er ovale i form, forsigtigt dækket med revet kokosnød, fyldt med en cremet soufflé, som havde at behage alle søde tand. Praline fortjener særlig ros elskere af konfekture mesterværker takket være sin blide og ikke cloying smag. Fans roste originalitet, kvalitet og emballagedesign.

I december 2007, "Julie" slik blev elever af den prestigefyldte konkurrence, som bestemmer de 100 bedste varer i Rusland.

"Bræk"

Det er værd at kigge nærmere på et andet produkt "Akkond" - "brækket" slik Dette produkt vil appellere til alle, tro mig!

"Bræk" - slik "Akkond", der udkom for nylig i intervallet fabrikker. Denne nye model er angivet på emballagen mærket "Kvalitet" Akkond", der garanterer høj kvalitet af de originale produkter fremstillet Cheboksary fabrikken.

Candy wrapper giver en visuel repræsentation af produktet, men også indeholder de fuldstændige oplysninger om den sammensætning, energiindhold.

"Bræk" - slik "Akkond", der er blevet en favorit for elskere af slik fra hele det bredeste udvalg af produkter.

Denne slik overtrukket med mælkechokolade overtræk, med sprøde vafler, mellem de bløde karamel lag, jordnødder og luft ris. Sødme mælkechokolade og neutrale smag vafler er perfekt kombineret og supplerer hinanden.

salg Geografi

Hele serien af produkter af konfekture fabrik "Akkond" (slik, kager, en bred vifte af desserter, kager og andre søde sager) er renter og forbrugernes efterspørgsel i Chuvashia og i nogle regioner af Rusland og andre lande.

salg geografi konstant ekspanderende hvert år. Factory produkter er bredt repræsenteret ved eksistensen af et omfattende netværk af mærkevarer butikker. "Akkond" opfordrer andre virksomheder til at samarbejde på grundlag af et partnerskab. Implementering af kvalitet trend produkter "Akkond" giver dig mulighed for at opbygge en langsigtet forretning og få en anstændig fortjeneste. Levering af produkter til alle regioner i Den Russiske Føderation, lande både nær og fjern i udlandet udføres hurtigt og pålideligt takket være eksistensen af en del af JSC "Akkond 'egen transport selskab. Det er en garanti for, at vinduerne i butikkerne præsenterede de nyeste produkter er af høj kvalitet og bred vifte.

Fabrikken er nu blevet den bedste eksportør af Chuvashia i 2010.

fordele

Produktion af konfekture fabrik "Akkond" alle hurtigt vinder Søde hjerte. "Akkond" - er det eneste selskab i konfektureindustrien i Rusland, som producerer blød, sej slik. En hel række af slik, desserter, kager, produceret af fabrikken "Akkond" modtog den højeste anerkendelse og modtog top priser i prestigefyldte konkurrencer og udstillinger af fødevarer både indenlandske og importerede.

Grunden til dette er den brede vifte af produkter og til stede til forbrugermarkedet produkter, konstant opdatering af produktsortimentet, den utrættelige arbejde for fagfolk, der har til formål at imødekomme kravene fra en bred vifte af forbrugere.

Hertil kommer, populære produkter, fremstillet med tilsætning af naturlige produkter: nødder, svesker, tørrede abrikoser, kokos, der præsenteres på markedet til en konkurrencedygtig pris.

Utvivlsomt, kan vi sige, at fabrikken "Akkond" - et paradis for den søde tand!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.