SundhedPræparater

"Galavit": anmeldelser specialister

"Galavit" - et immunstimulerende lægemiddel, som sælges i tre former: som en sublingual tablet, pulver til injektion og rektale suppositorier. Lægemidlet har også en udtalt antiinflammatorisk virkning.

Hvorfor der er behov for lægemidlet "Galavit"? Anmeldelser af læger giver ham stor ros som et godt redskab til undertrykkelse af anti-inflammatoriske cytokiner. Det anvendes som et middel til inhibering af tumor nekrose, reduktion af toksicitet forårsaget af infektioner.

Præparat "Galavit" støtter kroppen i kæmper mikrober, forbedrer resistens (modstand) af organismen negative virkninger af infektioner.

Betyder "Galavit 'anmeldelser af læger vidner om dette, at bryde op i kroppen, er det ikke danne skadelige stoffer og udskilles i urinen.

Hvem anbefalede stoffet "Galavit"? Anmeldelser specialister vidner om, at han især er godt etableret sig i følgende tilfælde:

  • i behandlingen af virale sygdomme og infektionssygdomme i lever, mave, tarm, diarré;
  • til behandling af ikke-infektiøs leversygdom;
  • i behandlingen af gastroenteritis, mavesår, sår på tolvfingertarmen;
  • bronkitis, lungebetændelse, sygdomme, der rammer mundhulen;
  • i behandlingen af erysipelas, traumatisk osteomyelitis, koger;
  • som et effektivt middel til at slippe af urogenitale problemer: klamydia, mycoplasma, prostatahyperplasi, tsitomegavirusnyh sygdomme;
  • at støtte immunforsvaret og korrektion af patienter med kræft.

Reversibilitet af immunosuppressive og tolerance "Galavita" (af narkotika forskere understrege dette) er vist i høje doser og tillader brug af lægemidlet som en immunoregulator for patienter med forskellige diagnoser.

I nogle tilfælde, lægen ordinerer "Galavit" piller, og når det er bedre at sætte indsprøjtninger?

Ved behandlingen af gastriske infektioner, hudsygdomme, herpes, tilstande forbundet med immundefekt besluttede at udpege lægemidlet intramuskulært. Det kræver "Galavit" forskellige mængder af lægemidlet til behandling af forskellige sygdomme. Injektion til behandling af mave-tarmkanalen normalt begrænset til 3-5 injektioner, mens andre stater bruger op til 20-30 injektioner.

Sædvanligvis efter behandlingens afslutning af injektioner gå videre til oral medicin, og hyppigheden af administration steg fra 8 til 48072 timer. Kræftpatienter kan anbefales og tabletter og injektioner.

Drug "Galavit", som er produceret i Rusland JSC "CUM" Medicor "" har en generisk internationalt navn natrium aminodigidroftalazindion. "Medicor" ejer de eksklusive rettigheder til varemærket "Galavit".

I stævningen kan opleve uønskede allergiske reaktioner, så brugen af narkotika bør behandles med forsigtighed. Gravide og ammende patienter det ikke ordinere.

Drug "Galavit" anmeldelser, som giver os håb, har modstykker - lægemidler med en lignende sammensætning, som er tilgængelige i andre brancher. Denne medicin "Tamerit", som er produceret i Rusland den Abidofarma Ltd., og "natrium Aminodigidroftalazindion", hvilket gør det russiske selskab Altfarm LLC.

Det kommercielt tilgængelige pulver til injektion, emballeret i flasker og pakkes i papkasser. I hver boks indeholder 5 hætteglas 0,1 gram.

Subpozitorii indeholde den samme mængde af aktiv bestanddel.

Sublinguale tabletter har i sin sammensætning 25 mg natrium aminodigidroftalazindiona. De også pakkes i papkasser, i hver af hvilke fra 1 til 4 blister på 1020 tabletter.

Formen af frigivelsen og mængden af lægemidlet i sin pakke pris afhænger. Typisk i de regioner, det spænder fra 70 til 800 rubler. Derfor vælger den rigtige emballage kan patienter med forskellige indkomster.

Når du køber medicin "Galavit" Vi må huske på, at på trods af, at antallet af bivirkninger og kontraindikationer for det minimalt, accepterer midler uden at konsultere en læge ikke anbefales.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.