Intellektuelle udviklingNumerologi

Life Line på hånden

Tegning linjer på håndfladen af gamle var fascineret og skræmt mand. I et forsøg på at trænge ind i sindet af ansigtet af de sædvanlige mennesker i lang tid forsøgte jeg at læse meddelelsen efterladt af ukendte kræfter i deres hænder.

Mennesket har altid været kendetegnet ved en tendens til selverkendelse og ønske om det ukendte. Mange mennesker har viet deres liv til at søge efter spor og hints, der kunne i det mindste til en lille grad tyder om, hvem vi er, og hvorfor vi lever i denne verden.

Siden oldtiden, vi hørte en række mystiske lære, begyndte at hjælpe den person forstå sig selv og til at forstå den sande betydning af en kort jordiske eksistens.

Håndlæsning er et sådant gamle systemer. Det er ingen måde at kende fremtiden, er dette en mulighed for en person at se på de hemmelige hjørner af hans sind. Således liv linje af armen, dens funktioner, kombineret med fortolkningen af alle de andre karakteristiske træk ved håndfladen, kan give til overvejelse i lang tid.

Fra historien om palmistry

Nævner om at læse på palmer i linjerne findes i teksten til det gamle Indien. Brahminernes var engageret i denne videnskab. I Kina og Japan, den antikke kunst af palmistry praktiseret hidtil siden 3000 f.Kr.. Folk, der ejer denne færdighed, holde hellige tradition og praksis divination i hånden i nøje overensstemmelse med de gamle regler.

I det gamle Grækenland og Rom, er palmistry blevet anerkendt af videnskaben, det plejede de store læger fra den tid, som f.eks Hippokrates.

I år 400 f.Kr., palmistry kommer til Europa. Ved dette års omfatter en afhandling findes i England. Men kun i middelalderen palmistry spredt til Europa takket være det faktum, at Paracelsus og Johann von Hagen begyndte at studere denne mystiske videnskab.

I slutningen af det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede, begyndte folk at miste kontakten med de sidste, mere og mere glemte gamle traditioner. Men palmistry er stadig i live, men forvandlet til sjov for nogle mennesker. Inderst inde, folk er stadig ivrige efter at lære sin skæbne og skæbne, og dermed vil hemmelighederne af den antikke viden enthral ham i fremtiden.

Gætte på hånden, liv linje

Så lad os tale mere om, hvad det palmistry - værdien af linjerne på hånden. Der er mange, som hver især kræver en detaljeret gennemgang og beskrivelse. Lad os starte med det vigtigste.

Livet Line på hånden er fundamental i moderne forstand. Det starter mellem tommel- og pegefinger og går ned til håndleddet.

Ved type af denne linje kan siges om den menneskelige livskraft, hans helbred, samt evnen til at elske.

Her er et par karakteristika liv linje.

  • Hvis linien er tvedelt i bunden, betyder det, at folk har tendens til at bevæge sig væk fra virkeligheden ind i en fantasiverden.
  • Små linjer, der kommer ned fra hovedstolen, taler om den manglende vitalitet. Og de samme folder tendens opad, viser den person, evnen til at genoprette det krævede niveau af energi.
  • Små linjer, der krydser den vigtigste show den menneskelige tendens til at føle frygt og angst.
  • Hvis livet linje i en lang hånden, passerer tæt på tommelfingeren, det taler om lukningen og et ønske om ensomhed.
  • Ujævn linje betyder, at en person skal gå gennem mange prøvelser, før det vil finde indre ro.
  • En kort linje viser en stor vitalitet og en høj modstandsdygtighed over for sygdom.
  • Tal i form af kvadrater på de vigtigste linjer siger, at en person har en højere beskyttere, der kan beskytte ham i de vanskelige øjeblikke i livet.
  • Hvis livet linje krydses af mange andre, der står på de mulige sygdomme, ulykker og ændringer, hvilket giver en stor indsats.

Fuld fortolkning, der viser livet linje på hånden, er kun mulig i kombination med andre funktioner i håndfladen. Først da vil folk være i stand til at fastsætte mere eller mindre komplet mosaik af deres egen skæbne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.