SundhedMedicin

Glomerulonephritis - behandling af akutte og kroniske former af sygdommen

Hvis patienten diagnosticeret med akut glomerulonephritis, er behandling af en sygdom udført under en terapeutisk hospital. I hospitalsafdeling patienten er inden for en-to måneder. Varigheden af behandlingen afhænger af sygdommen, tilstedeværelse af komplikationer. Ambulant behandling fortsatte i fire måneder, varigheden af det er den bedste forebyggelse af transformation af akut glomerulonephritis i kronisk.

Kost terapi bør udformes i lang tid, så det er nødvendigt at tage hensyn til den form, for, den fase af sygdommen. Dens krav på glomerulonephritis den mest hensigtsmæssige kost for №7 Pevzner. Glomerulonephritis patienter uden nyreinsufficiens bør modtage et gennemsnit på 1 gram protein pr 1 kilogram legemsvægt. Når symptomerne og progression af nyrelidelser azotovydelitelnoy mængde protein i den daglige kost gradvist reduceret fra 40 til 20 g, afhængigt af alvorligheden af kronisk nyresvigt.

Patogenetisk terapi indebærer den kombinerede behandling med anvendelse af antibiotika, antihypertensiva, diuretika, kortikosteroider, immunosuppressive, anti-inflammatoriske lægemidler, antikoagulanter og antiblodplademidler.

Antibiotika anvendes i 5-7 dage. Diuretiske lægemidler ordineres for væskeretention, stigning i blodtryk og hjertesvigt udvikling. Hvis der ikke er hævelse, men der er hypertension eller virkningen af diuretika utilstrækkelige, ordinere antihypertensive lægemidler. Glucocorticoider udøve anti-inflammatoriske og immunosuppressive virkninger desenzibiliziruyuschee, øge diurese, reducerer hævelse og symptomer på urin syndrom. Formålet med disse præparater er vist i en langvarig løbet af glomerulonephritis. I alvorlig hævelse og betydeligt fald i diurese administreret antikoagulantia som under virkningen af at forbedre mikrocirkulationen i nyren og faldende inflammation.

Efter sygehusbehandling, patienterne er under lægeligt tilsyn i tre år. På dette tidspunkt, er den mod udførelse af fysisk arbejde, ophold i kolde og våde områder.

Udiagnosticeret akut glomerulonephritis, behandling udføres ikke, det bliver kronisk. Fremgangsmåder til behandling af kronisk glomerulonephritis vælges afhængigt af det kliniske forløb af sygdommen, egenskaberne af de morfologiske ændringer i nyren, processen progression og komplikationer. Behandling af kronisk glomerulonephritis bør fortsættes i lang tid, ofte i hele patientens liv. Overholdelse af kost, kosten er et must for alle patienter, mens medicinsk behandling er indiceret ikke alle.

Patienter diagnosticeret med kronisk nefritis og glomerulonephritis, bør undgå udsættelse for kulde, fysisk og psykisk belastning. Det er strengt forbudt natarbejde. En gang om året, det planlagt i ambulant behandling. Hvis patienten har kronisk glomerulonephritis, skal behandlingen af forkølelse udføres med valgfri opgave sengeleje og antimikrobielle midler.

Under eksacerbation brug kortikosteroider. Med udviklingen af hypertension og nefrotiske foreskrevne form antihypertensiva og diuretika. Viser antiblodplademidler, cytotoksiske midler, immunsuppressiva, antikoagulanter. I en sådan form som ukompliceret kronisk glomerulonephritis, behandling ofte fører til udvikling af stabile remission. Det er også vist spa-behandling i tørre varme klima.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.