Intellektuelle udviklingMystik

Broken spejl. Hvorfor? Ved at købe en ny!

I næsten alle kulturer spejlet betragtes som en mystisk genstand, og porten mellem det fysiske og det astrale verden. Ifølge forskellige lære i spejlet levende usete essens, gennemtrængende igennem det i vores verden. En anden fortolkning siger, at spejlet er i stand til at tiltrække og fastholde negativ energi, som følge af negative følelser, tanker og ord beboerne i huset. Det er grunden til fortolkningen af en situation, hvor den brudte spejl, har en dårlig fornemmelse. De siger, at den akkumulerede onde kraft, flygter til frihed, begynder at vibrere i rummet og trækker ham dårlige hændelser.

Break spejlet: hvad (overbevisninger)

De mest dystre forudsigelser lover sorg og besvær for de næste 7 år, og absolut håbløs - hans død eller en elsket. Til dette kan behandles ironisk eller alvorligt, men de fleste mennesker tror på negative konsekvenser. Derfor er mange så ofte spørge deres venner eller slægtninge af de mere erfarne, "smadre spejlet -? For hvad".

nogle tegn

Næsten alt, hvad der er forbundet med spejle, har en patina af mystik, og nogle handlinger med dem kan føre til dårlige hændelser. Det er kendt, at man ikke kan se på de brudte, revnede, skæve, beskidte spejle. Parapsykologer og eksperter i Feng Shui kraftigt mod andre og, især, antikke spejle i huset. Det vides ikke, hvem de tilhørte før, og hvad energi drukket. Det er umuligt at bringe spejle af børn under et år, fordi deres hjerte er for ren og kan blive offer for overnaturlige kræfter.

Kendt skik at dække spejlet med en klud i et hus, hvor der er døde. Dette er for at sikre, at sjælen fløj på ham, og gik til himlen. Det anses også for at være et dårligt tegn, hvis bruden ser i fuld vækst i et stort spejl før brylluppet. Mange mennesker er meget bekymrede, ikke at vide, hvad det betyder, hvis du bryder et spejl før eller under nogle meget vigtige begivenheder (bryllupper, fødselsdage, forlovelser, større indkøb). Ifølge den samme tradition, det lover fremtidige tab.

Broken spejl. Hvorfor? Hvad skal man gøre?

Selvfølgelig konsekvenserne af en sådan begivenhed afhænger af din tillid til resultatet. Nogen bare piskeris fragmenter, og uden at se, smide dem i skraldespanden, men i nogle det vil gøre et dårligt indtryk på globalt plan. Så når du tænker, "bryde spejlet, hvad?", Du må ikke sætte nogen betydning. Hvis du ikke lede tanker til denne begivenhed, og ikke fylde den med deres energi, vil den miste magt og vil ikke blive gennemført. Efter alt, som du ved, tanker er materiale, og hvis du tror, at der sker et bjerg, er det sandsynligt at ske.

Verden er fuld af mennesker, der bærer med en revnet spejl, men de og deres kære er i live og godt. Det samme kan henføres til de spejle, som verden slår en masse. Men hvis du er fra barnsben indpodet den tro, at bryde et spejl - det er uheldigt, derefter straks omstrukturere deres tankegang vil være vanskeligt. Derfor gør et ritual: stykkerne samle en kost på et hvidt stykke papir, wrap og kassér hvor du normalt tage ud i skraldespanden. Sådanne handlinger på det følelsesmæssige plan vil bidrage til hurtigt og smertefrit overleve denne ubehagelige hændelse. Husk, at i livet, mennesker, og vil ikke acceptere, og at en brudt spejl - er intet mere end en undskyldning for at købe en ny og smuk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.