Intellektuelle udviklingMystik

Om folkemusik overtro med intelligens og uden overtro: hvad flyver ind i huset af en svale

Naturlig verden, animere og dyreliv omkring os, folk, der påvirker en række forskellige niveauer. Natur - vores hus, vores sygeplejerske og poilitsa, vores vejleder og en streng dommer. Det straffet hårdt for alvorlige fejl, lidelse og tilgivende, og stadig forsøger at komme igennem til os, at vores sind og sjæl ved hjælp af forskellige figurer og tegn.

Origin tegn på svalerne

I gamle dage, da vores forfædre var i kontakt med moder natur tættere og harmonisk, de observerede og forsøgte at forstå, hvad tegn og hvorfor er de. Hans observation af varsler, de gik fra mund til mund, så de fleste af den viden har nået os i sin oprindelige form. Prøv at forstå dem i form af moderne logik. For eksempel, hvad flyver ind i huset af en svale? Ifølge legender, fugle bliver sjælene af døde mennesker. Fordi man mente: det er enten en død mand kom for at besøge slægtninge, eller fugl forudsiger død person fra beboerne i huset. Eller døden som en alvorlig sygdom kan skade familien. Her er en grum forklaring på, hvad flyver til sluge et hus. Af den måde, fra de samme tegn på stængler og skik at give fuglene krummer fra middagsbordet, eller lad mad på gravene. Og hvad at sige om det rationel tænkning? Mest sandsynligt, er svalen på udkig efter et sted at vride reden, hvis det sker i foråret, eller bare tabt, "mistet" sit hjem. Naturforskere sige, at disse fugle afregning i forskellige afsides sted: i fordybningerne i de klipper, grotter, i forladte bygninger mv Og et åbent vindue eller en dør til huset, våbenhuset de opfatter som en hyggelig læ, hvor du kan bo. Og overbevist om fejlen og dårligt styret i en helt fremmed og mærkelig plads fleretagers hus eller lejlighed, fuglen begynder at bekymre sig om febrilsk skrigende, slå på glasset eller møbler. Det kan endda skade sig selv til blod. Mand, men en sådan adfærd skræmte, panics han. Og hvis der efter et stykke tid med ham eller kommer tæt på problemer, han straks forbinder den ene begivenhed til en anden. Det er, hvordan de uvenlige rygter om, hvad flyver til sluge et hus. Selvom ... Det er i denne forbindelse og andre positive installation! Har du lyst til at? Altså: Svalen - fugl hus-stolt. Og hvis det er at udstyre over dit vindue eller altandør visir, samt fluer fra tid til anden til dig på lyset - glæde sig: din familie kvinde - fremragende værtinde. Og held og lykke til at komme til dit hus, trods alt, er familierne til disse fugle anses for at være i naturen meget venlige.

Ornitologer her er hvad de skriver: svalerne bor i de områder af sol, tørt, energi og miljø sundt nok. Så hvis denne budbringer af foråret du ankom - der er grund til optimisme, bør du være i orden. Og endelig, hvis en familie har en ugift kvinde eller ung pige, fugle, ofte kredser over taget og slip ind i lejligheden, kan betyde en hurtig og lykkeligt ægteskab. Som du kan se, ikke nødvendigvis værdien af, hvad der flyver i huset svale, dårligt!

Og andre fugle

Og hvis du ikke sluge, og den anden Birdie kom til dig? Hvad så? For eksempel due. Og i forbindelse med det et tegn på sjælevandring. Det vil sige, hvis familien har mistet en person fra familien, og blev en due at flyve til dem - det er sjælen i den afdøde. Hvad skal man gøre? Selvfølgelig, fodre fuglen. Og sørg for at huske den afdøde i hjemmet cirkel, lad bolle eller brød nogen fremmed på gaden, beder om brød at spise sådan og sådan. Og alligevel, uanset hvad du tænkt over, hvad en fugl flyver ind i huset, må du ikke køre det. Åbn vinduet, vil hun flyve. Og så siger: "Herre, tag, tage væk fra mig og familie problemer, ulykker, og hver af de halvfjerds-syv dødsfald Amen!"

Men overveje tegnene på. Sparrow eller fugl titmouse-hamren i kassen eller klatrede inde? Måske de er sultne og leder efter mad nær menneske. På vindueskarmen hælde noget at spise, men forventer en brønd eller en god nyhed. Hvis den samme landsby titmouse på dig til hurtigst muligt at gøre et ønske. Pisknet det - ønsket om at blive opfyldt. Det er, hvad en fugl flyver ind i lejligheden.

Fugle uden for vinduet

Verden vil ikke ende der. Der er fugle, der i boliger vil blik næppe, men med en mand bor. For eksempel, storke lavet en rede i nærheden af din værftet - fantastisk! Huset vil regere overflod, fred, forståelse, kærlighed. Kurrende duer par - også et lykkeligt familieliv. På taget ponaletali alliker med krager - at blive klar til en sjov, støjende bryllup med masser af gæster. De vigtigste ting - ikke jage fuglene, ikke ødelægge reden, ikke bliver fjender af naturen! Ellers den ulejlighed virkelig ikke blæse. De siger: dræbe en svale - alle gården naperekos gå, livet lidelse. Storkerede buste, hans eksil - fyre alt det gode, du vil tage. Måge kill - enkelt ophold, besvær selv naklichete. Og så videre. Fordi mennesker og fugle, lad os leve sammen! Og alle de tegn, kommer op med sund fornuft og uden overtroisk frygt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.