Intellektuelle udviklingMystik

Ritualer og slaviske sammensværgelse

Du ønsker at slaviske konspirationer nogensinde ændret dit liv til det bedre? For at gøre dette skal du forstå, hvordan de arbejder. Det handler om det magiske af den gamle slaviske teknik vil blive drøftet i denne artikel.

sammensværgelse

Små parceller kaldet folklore tekster, som folk forsøger at opnå den ønskede i producerer, beskytte, healing og andre ceremonier. De har en original semantik, sprog og struktur. Udførelse af sammensværgelse er rent personlige. Funktionsmæssigt af genre og de er tæt på folks bønner og besværgelser.

teknik

Plots slavisk først talt høj røst, hviskende og derefter (især healing). Kendt praksis med udtalen af healing charme med brugen af teknologi "strubesang", som typisk bruges af shamaner. Tilhængere af den modtagende stat, at det er tonen i den menneskelige stemme capture guddommelige kræfter.

I den nordlige skikke praktiseret dygtighed 'sang af "sammensværgelse. Det er derfor, Runic shamaner skulle have en klangfuld stemme og talent udviklede høre formaninger. Sidstnævnte gælder ikke for offentlige taler, men snarere er en del karisma naturlig charme, magnetisme.

Antikke slavisk konspirationer er berømt for sin tradition for blending forbandelser (Magia Maleficio), hvilket tyder på en vis ildevarslende stemme tone, fremhæver tryllekunstner blandt andre. Denne lyd er magen til den uharmonisk og hæs hyl, årsager hørte hans sans for emotionel depression og imponerende ubehag.

Kosmologi og kosmologi

Som regel plotter slavisk genskabe komponenter arkaisk gengivelse af universet, herunder oplysninger om de cosmogonic og kosmologiske ideer - centrum for høje steder og dens akse horisontal og vertikal model af universet, jordens firmament midt i Havet, sublunary træ og himmellegemerne, motiver genfødsel og henfald af naturen og så på. Hertil kommer, de reproducerer de elementer af legender - hav konge, slange, personlige billeder af de nedre og øvre verdener, samt ideen om menneskeskabte mikrokosmos (sygdom, som en kosmisk katastrofe og helbredelse, som genoprettelse af rækkefølgen af jordiske vale), dens fysiologi og kropslig substans, om sine forbindelser med andre væsener, detaljer og meget mere.

Slaviske plots viser også hovedtrækkene i at fremme de gamle mytologiske og reelle kristne modeller af universet.

hedenskab

Slavisk hedenskab kaldes et system af før-kristne opfattelse af mennesket og i høje steder, baseret på magi og legender. Det er rekonstrueres med hensyn til de sproglige, ritualer, folklore, tro og skikke slaverne. Denne hedenskab kan ses ikke kun som en historisk etape slaviske verden henblik på vedtagelse af kristendommen ved dem, men også som en særlig civilisatorisk model, som danner, mekanismer og semantiske kategorier fortsatte med at eksistere, selv efter etableringen af ortodoksi.

Bryllup ritualer og skikke

Slaviske ritualer og besværgelser, der bruges af forskellige stammer. Bryllup skikke er forskellige, afhængigt af typen af ægteskabet. Slaviske hedensk ægteskab kunne undertiden være polygame. Historien identificerer to typer af ægteskab og bryllup ritualer blandt de slaviske stammer, der symbolsk benævnt "matriarkalsk" og "patriarkalsk".

patriarkalske ægteskab

Konspirationer slavisk ophidse sindene hos mange mennesker. Mere i VI århundrede byzantinske forfatter Mauritius beskriver felter manerer. Han sagde, at anstændighed af kvinder er på det højeste niveau. I sine værker skrevet, at de fleste koner følte sin mands død ejer og frivilligt ende kvælende selv, ikke ønsker at bo i den enkestand resten af sit liv.

For vikingerne, blev Rusland præget af en patriarkalsk polygami og ægteskab. I det gamle Rusland tog bruden afgift, som kaldes "medgift". Vielsen blev kaldt "razuvaniem brudgom." De krøniker viser, at bruden er altid "drive".

matriarkalsk ægteskab

De fleste af de data om præ-kristne skikke og ritualer kan læres fra kirkens lære mod hedenskab. De er skrevet, at bruden afgudsdyrkerne under brylluppet førte til floden, efter at have drukket den kop dæmoner, og derefter kastede bæltet og ringen i vandet. Og i disse værker fortæller, at hedningene svor ved in-law og fædre, har bryllupper aldrig sket, da det merrymaking, de fjernede de unge kvinder til ham, at sige et ord til dem. Meget ofte er disse mennesker havde to eller tre koner.

Traditionen for ægteskab i vandet (godt, sø) bekræftes senere etnografiske fakta - folkemusik tro og ritualer, at efter reformerne af Nikon genskabe nogle af de gamle troende.

fallisk ritual

Det er klart, at i det gamle Rus virkelig havde et bryllup i tilstedeværelse af en fallisk ritual. Utvivlsomt dildo samtidig bruges som Witching tegn: han måtte opgive land frugtbarhed og frugtbarhed af de nygifte. Fakta om moral repræsenterer og arkæologi - manddom, udskåret i træ, har flere gange blevet fundet i gamle landsbyer.

Formentlig den gamle russiske (og, sandsynligvis, slavisk) bryllup ledsaget af flere manifestationer af seksualitet, hvor folk har forsøgt at bringe frugtbarhed og frugtbarhed. Kendt birchbark Novgorod brev, som informerer om matchmaker ægteskab ejendommelige bandeord: måske de er forbundet med dyrkelsen af Moder Jord, som sammenlignede bruden. vielsen "tog" den gamle (XII århundrede) nævnt i samme færdigheder.

I slavisk Bryllup usædvanlig demonstration af seksualitet varede indtil for nylig som "pudendale" ditties. Tilsyneladende, Russisk måtten går tilbage til den mytologiske arkaiske stratum, og har længe været et ritual.

Elsker slaviske konspirationer også mødt blandt de Novgorod birkebark bogstaver: Med deres hjælp unge mænd og kvinder forsøger at tiltrække sig opmærksomhed fra de udvalgte. Så de forsøgte at ændre deres skæbne.

regler

Slaviske bønner og besværgelser hundreder af år siden blev brugt af vores forfædre. Selv i de dage var det kendt magt og styrke af ordet, og Arcane ritualer var konstante ledsagere af mennesker. Mange år er gået, men de besværgelser og bønner vores forfædre populære i dag. Mange tror, de er meget effektive og kraftfulde. Efter århundreders erfaring har hjulpet så meget som muligt for at forbedre ritualer.

Slaviske magiske charme var meget populære blandt mænd og kvinder. De er ganske ofte henvendte sig til dem for at få hjælp. Forskellige andragender var rettet til en sejr i kampen, gensidig kærlighed, tiltrække held, en vellykket handel, en god høst, et godt helbred og andre områder af livet.

Selvfølgelig til de slaviske ritualer og besværgelser forventede følge grundlæggende regler: inden der gennemføres nogen af ritualet skulle være et par dage til at overholde de strengeste fastende. Manden måtte opgive alkohol, kød og tobak.

Det er kendt, at de gamle slaver stave læst i en hvisken, så ingen kunne høre teksten, da dette kan have en negativ indflydelse på effektiviteten af ceremonien. Udfør ritus kunne kun perfekt sunde mennesker. Man mente, at hvis en kold performer vil trylle, kan han blive syg mere. Selvfølgelig kan du glemme alt om effekten af ritualet i dette tilfælde.

Slaverne betalt meget opmærksom på tryllekunstner af tænderne. Hvis han ikke har nogen to forreste tænder, de hævdede, at han ikke kan gøre stærke charme og magi. Når for nogen at lave en ceremoni, blev det forbudt at tage betaling i kontanter. Som regel slaverne som en tak brugt mad, der er givet fra hjertet efter det magiske ord begyndte at handle. Slaviske bønner og besværgelser positiv retning blev læst på fredag, tirsdag og onsdag. Disse dage betragtes lungerne.

Gamle slaviske konspirationer, der har en negativ besked, altid har tilbudt på mandage og fredage. Den mand, der udførte lignende ritualer havde noget argument for at tro på effekten af hekseri indflydelse og din styrke. Slavere troede på magi styrke og tyet til hekseri i en række forskellige situationer. For dem, bønner og besværgelser var produktiv måde indvirkning på privatlivets fred, stammefolk og driftsresultater.

Rite sundhed

Overvej de kendte slaviske konspirationer. Beskyttelsen opnået ved hjælp af dem, uden tvivl. Sundhed Rite - magiske trylleformularer, som er et effektivt middel mod forskellige lidelser og dårligt helbred i almindelighed. Gamle slaver denne bøn blev brugt til at bekæmpe forskellige sygdomme. De læste det hviskende: "I den anden side af øen over havet ligger en hvid sten. I nærheden af stenen brændstof er en mand, far til tre sønner, der alle kejseren. Han trækker en skarp kniv, skær dem alle lidelser, smerter Sukhothai ja. Så lad dem i (navn på person) han lidelser, men sygdom klippe, sætte en sten på nøglen vil lukke. Det centrale er, at kastet i havet for evigt. Mine ord er stærke, de vil være i stand til at overvinde den eneste, der er sten tænder izglozhet. Så må det være! "Slaviske bønner om sundhed læst i syv dage. Ikke en eneste dag kan ikke gå glip af. Normalt en person begynder at komme sig efter to magiske sessioner.

Bøn for lykke

Slavisk sammensværgelse held bragt til livet for mennesker lykke og velstand. Hvis uheld forfulgte manden, han søgte hjælp af magi til at afhjælpe situationen. Denne bøn er effektiv, hvis ordet udtales ved daggry: "Åh, du, åh du, mor mest rene, Mor Lada! Efterlad ikke, ikke forlader os uden kærlighed, være glad! Send ned over os sin nåde, som en herlighed og ære dig vi! Taco være wake tacos, tacos Har mens solen skinner Yarilo os! "Læser teksten i træk syv gange. Hvis elendighed og problemer ikke forsvinder, efter fjorten dage, kan du gentage ritualet.

Spell på stærke barn

Slavisk ritualer, besværgelser og trolddom er meget ofte brugt til fødslen af sunde babyer. Fødslen af en ny sjæl på alle tidspunkter blev betragtet næsten magisk proces. Derfor, for fødslen af en stærk dreng og nu læse en bøn, "Søster Søster, Moder Rozhanitsa, høre vore bønner, vore ord. Accepter gaver ublodig, men giver barsel sund afkom (kvindens navn). Bestil generisk aldrig vores tråd ikke afbrydes. Glory synge for dig i et palæ, så vil vi gerne invitere dig. Fra cirkel til cirkel, nu og for altid! Bude så! "

Denne bøn bør gentages tre gange. Dette ritual hjælper en kvinde til at føde en stærk baby og gør levering hurtigt.

Bøn for søvnløshed

Gamle slaviske charme og magi anvendes til behandling af søvnløshed, som anses for en alvorlig sygdom. Ved midnat, en mand, der havde problemer med at sove, læse bønnen, hovedet hvilende på hans hånd: "Knock, knock, nok søvn, og sygdomme afgår. Fast hvilende - drømmer. Få idéer, forbi! Søde resten - være sundt! Sleep (personens navn)! "

Stave ord blev gentaget tre gange, hvorefter manden faldt i søvn.

bolig afværge

Mere fra den gamle slaver beskyttelse af hans hus blev betragtet hovederhvervet. Og i de dage var der en lang række forskellige konspirationer og bønner til vogter af huset. Den mest produktive blev anset beskeder huse. Folk troede, at hvis han vil, han vil beskytte ejendommen for sikker. Dette plot blev læst om aftenen: "Brownie, bedstefar, behøver du ikke sove, bag huset, følger det, at folk onde undgås ved tyvene løb væk! Gå runder, holde alt! "

Disse ord blev gentaget tre gange, hvorefter husene obligatoriske at behandle, at formilde ham.

Et ritual for at beskytte kriger liv

Og udseendet af de slaviske sammensværgelser for soldaterne? Amulet for at redde livet for en kriger har følgende linjer: "Du Koval dig bror! Tin du dig selv, og voschanoy dit hjerte, dine lerfødder, fra jorden til himlen, jeg ikke bider, hund - Otay! Fra jorden vi 02:00! Coley stirrede bror i øjnene på jer, og derefter sætte mig i frygt voschanoy dit hjerte og dine ben spændt. Du behøver ikke punkteres mit bryst, og pløje jorden, ikke hugge hovedet og skræmme fluerne. Nå, Pasha tog det for jord og lunde af tomrummet og luftrummet! "

Magi

Slavere fra umindelige tider brugt magi og ritualer, hvoraf vi aldrig ikke har spille. Men vi ved, de parceller, som folk huskede og genfortalt til hinanden. De er effektive, kraftfuld, i harmoni med naturens kræfter, fordi vores forfædre fra der modtages energi. Enchant kærlighed, finde en tabt, at eksponere løgner, tiltrække rigdom - alt dette og mere er muligt, hvis retten til at bruge hekseri Gamle russisk.

I dag i nogle butikker solgte bogen slaviske konspirationer. Det er der, der beskriver den magiske af vismænd, der vier sig til samspillet med ånderne, naturens kræfter. Det er kendt, at et stærkt behov for at recitere magi klogt, da de indeholder en stor magt, der kan udnyttes. Hvis du bruger den magiske oplevelse af forfædre, kan du finde sandheden.

Historien er tavs om, at slaverne brugte en kraftfuld magi. spåmænd fremtidens - stærk Magi eksisterede før. De bad til guderne af deres egne, gjort blodige ofre, var i stand til at kontrollere naturens kræfter. Deres divination baseret på de hemmelige ritualer. Magi boede langt væk fra bebyggelser, da de griber ind madding tilskuerne.

Hvor de trak styrke? Solenergi anses for at være den mest magtfulde af det naturlige. Denne stjerne ofre, tilbød op bønner. Når himlen i løbet af dagen ingen skyer, Magi direkte modtaget energi, der blev brugt til forskellige formål. Torden og lyn - naturfænomener, der bærer en formidabel mastodonten. De vidste kun hvordan at bremse en erfaren gammel tryllekunstner.

Grunde anses begyndelsen og slutningen af alle. Magi gik barfodet til konstant at føle Moder alle ting i relation kommunikation. De vidste, at alle de bønner opretstående Jorden vil blive hørt.

Vind og vand

I dag er vindenergi ofte brugt af folk, men i dagens verden, er antallet af åbne rum reduceres, og vindene er fastspændt i en skruestik af byer, bygninger. I oldtiden, hvirvlerne uden barrierer vandrede på jorden, deres energi på et øjeblik spell kunne bringe nogen steder.

Det er kendt, at den bløde magt af vandet er i stand til at helbrede sygdomme, at bringe budskabet, skyl forbandelse, skader, onde øjne, tage ulykkelig kærlighed. Magi holdt deres ritualer strengt fortroligt. Hvis en tilfældig person så ritualet, kunne han betale for det med deres liv.

Sien i ritualer i Rusland

Sieve er en husgeråd, inkarnerer ideen om rigdom og frugtbarhed. Det er forbundet med motiver af regn, sol og himmel. Denne post anvendes i ritualer som gaver målmanden, det er en integreret del af vidundere og akavet. I folkemedicinen er det de traditionelle spiller som en talisman, og divination - oraklet.

Blod i ritualer

I det populære fantasi blodet anses for at være i fokus i livet, bolig for sjælen, livskraft substans. Det har et mangfoldigt magi-ritual funktioner, primært genererer. Blod er grundlaget for de centrale sociale begreber og institutioner (blod fejde (slægtskab, opofrelse)). Konventionelle substituenter af væsken (hovedsagelig på grund af farve) stå tråd, tranebær, vin, klud og andre emner. Dette stof er relateret til begrebet slægtskab og klan.

Veda

Mange mennesker spørger: "Hvad er Vedaerne sammensværgelse? Slaviske konspirationer - at det er "Russisk Veda er en kreds af gamle dokumenter ariske og slaviske folkeslag ?. De omfatter både forfatterskab og har klart dateret Veda og transmitteres mundtligt og skriftligt relativt nylig populære legender, epos, legender og lignende.

Generelt russiske skrifter indeholder dybdegående viden om naturen og afspejler menneskets historie på jorden i de sidste flere hundrede tusinde år. De indeholder også forudsigelser om fremtidige begivenheder på 40,176 år, det vil sige, før vores tid, og en anden 167 år.

Mælk i ritualer

Mælk Slaver var en af de vigtigste typer af fødevarer (sammen med brød), genstand for mytologiske overbevisninger, beskyttelse og magiske ritualer. Maternal hemmelighed som en genetisk produkt begavet sakrale værdi. Mælk slægtskab bevogtet af sædvaneret, sammen med andre typer af kunstige (ritual) slægtskab (venskabsforbindelser).

Uden tvivl, ved hjælp af teknikken af de gamle slaver, kan du gøre dit liv til et eventyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.